Wpisy 2 242 474 – 2 242 573
9 stycznia 2015 23:20 → 10 stycznia 2015 00:32, 100 wpisów
zblizaja sie moje urodzinki, jutro chyba juz wejdzie cala data moich urodzin, wiek i inne takie
ten multi jest robiony pode mnie jestem ustawiony na zycie, stawka razy 100 i mega kaska na wszystkie glupotki
ten multi jest robiony pode mnie jestem ustawiony na zycie, stawka razy 100 i mega kaska na wszystkie glupotki
no nie moge bo zapesze ale slowo, szykuja sie te liczby ze szok
np 12 ona czeka na mnie!
np 12 ona czeka na mnie!
ale tu nudy
mialem imieniny 21 listopada nie, bo janusz, tylko raz w roku
byla cala data moich imienin, liczba 21, 66 i 77
bylem w mega szoku, 7 liczb do wziecia w prezencie
byla cala data moich imienin, liczba 21, 66 i 77
bylem w mega szoku, 7 liczb do wziecia w prezencie
wlasnie nie, dumalem i dumalem a to bylo oczywiste, prezent to prezent
ja sie rodze, ojciec moj mial 31 lat, ojciec umarl i to ja mialem 31 lat, magia liczb
mówią że można mieć świeczki w oczach pewnie po przegraniu w lotto całej wypłaty
hej Gonzaga no no patrzę na ranking po 29 m-cach i jesteś na 40 miejscu z 5600 pkt
kurcze żeby te typowania się przekładały jeszcze na rzeczywistość
Witam nocką ciemną
Jociu
Jociu jak tam w nowym roku, rzuciłaś już wujka ToSia na kolana?
Jociu to jak już te drzwi do sejfu wyłamiesz, daj cynk, pomoge opróżniać
ktoś pytał o numery na jutro w lotto a akurat znam i nie jestem chytrus 24,28,32,45,48,49
mądre podejście że nie na gaz ogrzewasz bo jak putin przykręci kurek
myślałam,ze Ulcia pomoże...ale widze ,ze tylko przy sejfie...no cóż - przysłowie niedźwiedzie ...
Jocia Ty to widze zaradna kobietka i zapobiegawcza ehhhhh normalnie takiej teraz to ze świeczką szukać
A Gonzaretrunio..tez jakis mało chętny do pomocy..udaje,ze nie widzi
Jociu nie bój nic, jak będzie trzeba to pomogę(uzupełniałam dane i nie zaglądałam na chat)i przy węglu i przy wydawaniu kasy
zawsze tak jest najpierw to wszyscy uuu ahhhh a potem nikt nie klaszcze i nie chce pomóc https://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA
No widzisz, wychodzi na to że jedynie solidarność " babska" nie zawiedzie
Tak bardzo męscy ci dzisiejsi ??( niedzisiejsi ) męzczyźni słabowite biedactwa
taaa solidarność babska chyba w plotkowaniu ...tatusiu pyta jaś odrabiając lekcje z polskiego ...jaki to będzie czas gdy mama rozmawia z sąsiadką ? przeszły teraźniejszy czy przyszły ? --- stracony synku stracony
gonzaga naprawdę źle się czuje spójrzcie na jego oczy co mu się porobiło
wesooołe jest życie staruszka hehe gdy idzie z dziewczyną do łóżka hehe
no tak, zdziałać staruszek niewiele może to się i pośmieje
IIII...tam Gonzaretruniu..w kościach..a w jakim stanie są Twoje mięśnie
jeden dziadunio w ankiecie na pytanie ile razy uprawia seks w ciągu m-ca odpowiada wesoło że raz ...i z czego się pan tak cieszy pyta ankieter ...a dziadunio odpowiada że to właśnie dziś ten dzień wypada
gonzaga mi się podoba nie jak inni co to się tylko przechwalają a niewiele mogą ...po prostu uczciwy gośc z niego
jocia już nie szufluj tego węgla bo ci gały wyszły odpocznij sobie
ten sam dziadunio poszedł do burdeliku i pyta o cennik a burdel mama mówi że na podłodze za 50 zł a w łóżku 200 zł Dzidunio wyjął kalkulator liczy coś ...że za gaz tyle za telefon tyle ma zapłacić za leki tyle i mówi ..a co tam za 200 zł poproszę Czyli w łóżku ? - nie 4 razy na podłodze poproszę
Yota ..jeden 13maxa lubi chory 1 dzien zboczersi zawsze ..niz dłuzzej czasy nie chce czekać