Wpisy 2 242 434 – 2 242 533
9 stycznia 2015 22:53 → 9 stycznia 2015 23:59, 100 wpisów
Krasna ....
Może drzemie duch w tobie handlowca i o tym nie wiesz
Może drzemie duch w tobie handlowca i o tym nie wiesz
krasna ..ty ile razy śmiech na sali albo złe albo specjalna..i hmm i teraz ide tam obejrzec wuwuwuwu i dziidaa..
ciekawe czy mi przyznają emeryturę wysłałem do zusu zdjęcie jak dmucham torta i jest na nim dwie świeczki jedna to cyferka 6 a druga w kszatłcie 7
krasnalko,toza nowy start,życzę wszystkim przyjemnych snów,a w związku z tym że to jest jednak multipasko i wypadałoby podać swoje typy to na jutro proponuję coś takiego-11,12,16,71,73
zawsze zasypiam z ołówkiem między palcami w stopie i dziś rano na ścianie było napisane 41,46,50,54,55,,58,61,64,73,80. oj bedzie bal
Siema działałem kupiłem dwa zakłady Lotto Plus i jeden Multi Multi na 5 skreśleń sobie Lotto Plus koledze też a tacie Multi Multi. A byłem w przedszkolu i pomagałem np leżaki do spania rozkładam i z powrotem oraz pomagałem się im ubrać odprowadzać za potrzebą i ubierać się. A i kask doszedł sparing z kolegą zrobiliśmy. Tylko że ja mam wiązane 10 oz rękawice i musiałbym większe kupić tak samo on np 14 oz. Może ktoś z was trenuje na sparingi jaka wielkość najlepsza ? A i jeszcze jedno trafiał mnie ciosami i słabą mam obronę jak zrobić że dać mu radę ?
Krzysztof musisz się udać na inny chat i tam się dowiesz tu nie
w pon 20 zakladow na 2 liczby i 20 na trojki,
wiecej trafie niz jakbym za 100 zl nadrapal sie
wiecej trafie niz jakbym za 100 zl nadrapal sie
a jakby tak otworzyć pudełko pcheł ale by się człowiek dopiero nadrapał
dobrze że nie zasypiasz z ołówkiem w .......
drapki penska za 2 zl. kupilem 5 i w jednej bylo ...2zl
to zabawa dla debili
to zabawa dla debili
multi mnie dyma juz 2 roktak samo inne lotto
musimy ich zlamac jedne lukniecie do przyszlosci i po sprawie
musimy ich zlamac jedne lukniecie do przyszlosci i po sprawie
strzała Marek
wizard nie narzekaj jesteś na 315 pozycji w rankingu po 29 m-cach czyli coś tam trafiłeś
dobra rozchodzimy się,czata na dziś zamykam
Dobranoc.
dzis 9ty to wiadomo ze 3,6 o czym ja myslalem , pustak i tyle
1,3 i 13, 33,66, 46 rok urodzenia Oleks, 20.15 rok
66 diabelek i 2 kosy 77, 11 trafionych i bonus wziety
1,3 i 13, 33,66, 46 rok urodzenia Oleks, 20.15 rok
66 diabelek i 2 kosy 77, 11 trafionych i bonus wziety
zblizaja sie moje urodzinki, jutro chyba juz wejdzie cala data moich urodzin, wiek i inne takie
ten multi jest robiony pode mnie jestem ustawiony na zycie, stawka razy 100 i mega kaska na wszystkie glupotki
ten multi jest robiony pode mnie jestem ustawiony na zycie, stawka razy 100 i mega kaska na wszystkie glupotki
no nie moge bo zapesze ale slowo, szykuja sie te liczby ze szok
np 12 ona czeka na mnie!
np 12 ona czeka na mnie!
ale tu nudy
mialem imieniny 21 listopada nie, bo janusz, tylko raz w roku
byla cala data moich imienin, liczba 21, 66 i 77
bylem w mega szoku, 7 liczb do wziecia w prezencie
byla cala data moich imienin, liczba 21, 66 i 77
bylem w mega szoku, 7 liczb do wziecia w prezencie
wlasnie nie, dumalem i dumalem a to bylo oczywiste, prezent to prezent
ja sie rodze, ojciec moj mial 31 lat, ojciec umarl i to ja mialem 31 lat, magia liczb
mówią że można mieć świeczki w oczach pewnie po przegraniu w lotto całej wypłaty
hej Gonzaga no no patrzę na ranking po 29 m-cach i jesteś na 40 miejscu z 5600 pkt
kurcze żeby te typowania się przekładały jeszcze na rzeczywistość
Witam nocką ciemną
Jociu
Jociu jak tam w nowym roku, rzuciłaś już wujka ToSia na kolana?
Jociu to jak już te drzwi do sejfu wyłamiesz, daj cynk, pomoge opróżniać
ktoś pytał o numery na jutro w lotto a akurat znam i nie jestem chytrus 24,28,32,45,48,49