Wpisy 2 242 334 – 2 242 433
9 stycznia 2015 22:17 → 9 stycznia 2015 22:53, 100 wpisów
marek dokładnie to po prostu taka metoda wyliczania dni sprzyjających człowiekowi w danym roku
ferelny dzien może będzie jak mąż nie zauważy w kalendarzu na zielonodużymi literami że to ten dzień
a na następny dzień przyniesie mi w przeprosinach kuponki ekstra pensjii to będzie ten szczęśliwy dzień
krasnalko dziękuję,to ja w imię wdzięczności życzę Wam tego co wy mi życzycie
marek33 Twój najbliższy taki superszczęśliwy dzień 17 stycznia. Kolejne to jutro czyli 10 stycznia oraz 28 stycznia. Felerny dzień 27 stycznia. Jeśli wskazanie się sprawdzi czyli dzień danego znaku przyniesie szczęscie to kolejny taki sam dzień jest za 20 dni
hehe Krasnalka masz rację sprawdziłem tego sms-a musiałem chyba trzymać do góry nogami telefon
Medea była córką króla Kolchidy i jako potężna czarodziejka odpowiadała za ochronę Złotego Runa. Pomogła je wykraśc Jazonowi. Ten bowiem obiecał jej małżeństwo. Potem sie rozmyślił i jako król Aten poszukał lepszej partii. Medea zabiła ich wspólne dzieci a jego nowej żonie wysłała nasyconą trucizną koszulę nocną
kondi dziękuję. GG odbiorę jutro bo teraz nie mam już sił powodzenia jutro
Wygranym
Krzysio
Zostaw Krasną ... w spokoju ona jest super pani
z ładnymi oczami
Zostaw Krasną ... w spokoju ona jest super pani
z ładnymi oczami
ja chyba też jutro wyskoczę do fryzjera nowa praca nowa fryzurka
jutro biere kamiora dużego stanę przed budką TS i albo chybię albo trafię
ja już trzy razy specjalnie hodowałam i oddawałam na peruki dla chorych
ja mam fajną pracę wstaję sobie rano myję oczka robię sobie przedziałek i już mam fajrant
nowatelka skracanie spodni w firmowym sklepie a jak nie będzie to pomoc na sklepie
Nowat..
Jak ci ładnie a kobieta wie lepiej niż kto kolwiek
i czujesz się dobrze z tą długością włosów to nic nie rób i nie obcinaj
Jak ci ładnie a kobieta wie lepiej niż kto kolwiek
i czujesz się dobrze z tą długością włosów to nic nie rób i nie obcinaj
Gabriel,długo zapuszczałam,ale są już trochę zniszczone,suche końcówki i w ogóle,zniszczone włosy to nie atut nawet jeśli są długie
emeryt bo u nas zakładów takich jest strasznie dużo i to się nie opłaca bo pomału wszystko pada
marek no właśnie ja się czuję dobrze z taką długością,ale już postanowione jutro fryzjer,a może odrosną zdrowsze
nowatelka ...taki moze być nie zle
---
http://i.iplsc.com/-/0002M6KD8W07YDVD-C114.jpg
--
---
http://i.iplsc.com/-/0002M6KD8W07YDVD-C114.jpg
--
emeryt na każdym prawie są a jak przyjdzie ktoś raz dziennie to jest już dobrze
mam koleżankę która ma takie usługi i też ledwo ciągnie podadki ją zjadają
mam koleżankę która ma takie usługi i też ledwo ciągnie podadki ją zjadają
a ja jutro pójdę do fryzjera i poproszę aby pani wycięła siwe a czarne zostawiła
nawet w sklepach z dodatkami krawieckimi są już usługi krawiecki
wiem, wiem
ciężko teraz w tych sprawach, coś wspominała mi koleżanka
tylko nie trać na TS !!!!
to coś będziesz miała z tego
ciężko teraz w tych sprawach, coś wspominała mi koleżanka
tylko nie trać na TS !!!!
to coś będziesz miała z tego