Wpisy 2 235 337 – 2 235 436
3 stycznia 2015 17:53 → 3 stycznia 2015 19:20, 100 wpisów
47,48,50,77
wpadnie cos z tego o 21.40
>>>2235217==>>>dusia
23-letni synus odrabal siekiera glowe matce...........,bo kazala mu sprzatac.... www.tygodnikzamojski.pl/artykul/56659/usa-zabil-matke-bo-kazala-mu-posprzatac.html
23-letni synus odrabal siekiera glowe matce...........,bo kazala mu sprzatac.... www.tygodnikzamojski.pl/artykul/56659/usa-zabil-matke-bo-kazala-mu-posprzatac.html
jak tu grac zeby ograc ts
taki duzo czyli ile
nom stop cos wysyłam i co
jutro pujde sie puscic bo dzisiaj juz nie mam mozliwosci
zwykłego kowalskiego nie stać na granie systemem który kosztuje 990 zeta
ja sie nie smieje
taki a jakie syferki na dzisiaj
dokładnie za drogie dla zwykłego zjadacza chleba.przystojna pisalem do zgrywusa ;d
daro smutne to ale teraz takie czasy nastały ,era komputerów gier
i czemu tak
pa dusia
>>>>>>zgrywus
>>>>>>taki
Dla osob nie majacych odpowiednich srodkow pienieznych na system prosty,jest wyjscie awaryjne z sytuacji...... systemy skrocone,gwarantowane.Wprawdzie mozliwosc wygranej wyzszego stopnia jest duzo nizsza,ale tez i jest to tansze rozwiazanie.Systemem pelnym na 12 skreslen w LOTTO nie oplaca sie grac,poniewaz trafienie 3-jki nie zwraca nawet kosztow gry.Jak ktos chce zagrac to maksymalnie na 10 skreslen,bo wtedy gdy trafimy 3-jke to nawet delikatnie zarobimy....koszt gry 630 pln,wygrana za 3 trafienia=840,czyli jestesmy do przodu cale 210 zlotych.
>>>>>>taki
Dla osob nie majacych odpowiednich srodkow pienieznych na system prosty,jest wyjscie awaryjne z sytuacji...... systemy skrocone,gwarantowane.Wprawdzie mozliwosc wygranej wyzszego stopnia jest duzo nizsza,ale tez i jest to tansze rozwiazanie.Systemem pelnym na 12 skreslen w LOTTO nie oplaca sie grac,poniewaz trafienie 3-jki nie zwraca nawet kosztow gry.Jak ktos chce zagrac to maksymalnie na 10 skreslen,bo wtedy gdy trafimy 3-jke to nawet delikatnie zarobimy....koszt gry 630 pln,wygrana za 3 trafienia=840,czyli jestesmy do przodu cale 210 zlotych.
dusia ..no dobrze isc i puszcz a ile wrzucasz kolekturzy 1 los .. ja nie gram..
>>>>>>dusia
Dlatego tez w dzisiejszych porypanych czasach[szczegolnie w Polsce] lepiej NIE miec dzieci.Zyskujemy na tym spokojny sen i w miare ustabilizowane zycie.
Dlatego tez w dzisiejszych porypanych czasach[szczegolnie w Polsce] lepiej NIE miec dzieci.Zyskujemy na tym spokojny sen i w miare ustabilizowane zycie.
69daro a dlaczego tak twierdzisz
Na dzisiejsze losowanie Multi mam 12 zakladów. Codziennie dosyłałem do soboty i sie uzbierało ale czy TS da wygrac.
>>>>>przystojna84
O dzieciach?Po prostu,sa z nimi tylko same klopoty,poczawszy od malego.Jak to sie mowi:male dziecko,maly klopt,duze...... wiadomo co.Poza tym taki kraj jak Polska nie zapewnia rodzinie zadnej pomocy w wychowaniu dzieci.Nedzne zarobki,bezrobocie, brak perspektyw itp.sprowadza tylko same klopoty na rodzicow.Na dzisiejsze ceny w RP aby bawic sie w mame i tate klasyczna rodzina[2+1] MUSI budzet miesieczny domykac kwota 5 tysiecy .Netto.Jesli maja mniej kasy i maja parcie na rozmnazanie to pozniejsze ich zycie to bedzie jakas parodia.....Wieczne oszczedzanie/dziadowanie,odmawianie sobie praktycznie wszystkich rozrywek,zakupy najtanszego badziewia.Takie zycie nie ma sensu.
O dzieciach?Po prostu,sa z nimi tylko same klopoty,poczawszy od malego.Jak to sie mowi:male dziecko,maly klopt,duze...... wiadomo co.Poza tym taki kraj jak Polska nie zapewnia rodzinie zadnej pomocy w wychowaniu dzieci.Nedzne zarobki,bezrobocie, brak perspektyw itp.sprowadza tylko same klopoty na rodzicow.Na dzisiejsze ceny w RP aby bawic sie w mame i tate klasyczna rodzina[2+1] MUSI budzet miesieczny domykac kwota 5 tysiecy .Netto.Jesli maja mniej kasy i maja parcie na rozmnazanie to pozniejsze ich zycie to bedzie jakas parodia.....Wieczne oszczedzanie/dziadowanie,odmawianie sobie praktycznie wszystkich rozrywek,zakupy najtanszego badziewia.Takie zycie nie ma sensu.
i dobra juz spaadam ja sam .......i dziida... krasnal ..masz pamietaj nie uciskaj tu wiele chlopaków lizaki ty chcesz
69daro a kto ci tyłek na starośc bedzie podcierac
wiesz to nie wierzę że nie masz dzieci i że dzieci to przeszkoda i tylko bieda
krasnalka
co ja tutaj robie uuuuu
wiem teraz młodzi to tylko :kariera ,mieszkanie ,wyjazdy ,i życie bez obowiązków
Wolne związki bez zobowiązań .
a po 35 r życia płacz bo kobieta w ciążę zajść nie może
Wolne związki bez zobowiązań .
a po 35 r życia płacz bo kobieta w ciążę zajść nie może
krasnal ...ty masz dzieci ..jak skonczy szkoły jak ide do pracy słaba płaca i płaci podatek i robioom hałas problem ..tak jak masz tu MP to znaczy ty twoje dzieci chodzi protest
nie jestem za tym aby mieć pięcioro ale na jedno dziecko stać ludzi
>>>>>przystojna84
Zeby nie moc sobie samemu podetrzec tylka to trzeba by miec z 90 lat a teraz ludzie zyja maksymalnie 60-pare,nawet nie dozywaja emerytury,wiec ten problem mnie nie bedzie dotyczyl
Zeby nie moc sobie samemu podetrzec tylka to trzeba by miec z 90 lat a teraz ludzie zyja maksymalnie 60-pare,nawet nie dozywaja emerytury,wiec ten problem mnie nie bedzie dotyczyl
krzysio już Ci coś pisałam na mój temat więc idź po rozum do swojej malutkiej główki i się odwal ode mnie i dzida już dawno bym ci coś napisała ale wtedy dostanę bana od Pasko
nie mów hop nie wiesz co cie w zyciu czeka
krasnal ...ja nic nie boje bana niczego .... miałem trzy nicki usuwane konto ..ty spróbu zgłos sie pasko od zaraz i co bedzie było
Zycie zycie jest nowelą
>>>>>>krasnalek
A nie slyszalas,ze sa osoby ktore najzwyczajniej w swiecie nie lubia dzieci[sa im calkowicie obojetne]?I one maja sie zmuszac do rodzicielstwa skoro same nie odczuwaja takieg pociagu do macierzynstwa?
A nie slyszalas,ze sa osoby ktore najzwyczajniej w swiecie nie lubia dzieci[sa im calkowicie obojetne]?I one maja sie zmuszac do rodzicielstwa skoro same nie odczuwaja takieg pociagu do macierzynstwa?
macierzyństwo przychodzi z czasem
kto mało wie ..ze ty chceszx mieć dzieci ..tak jak ty dorosla nowy czlowiek tak ciągle nerwosol ..pytam ci jedno ..kiedy znikniesz twoje problemy nic nie bedzie ty
69daro
zgadzam się z tobą w tej kwestii są tacy którzy nawet nie powinni ich rodzić nie tylko wychowywać
zgadzam się z tobą w tej kwestii są tacy którzy nawet nie powinni ich rodzić nie tylko wychowywać
>>>>>przystojna84
Nie strasz mnie,ze bede zyl 100 lat........,wtedy faktycznie bedzie problem
Nie strasz mnie,ze bede zyl 100 lat........,wtedy faktycznie bedzie problem
69daro są ludzie którzy w 30 lat potrzebują pomocy i muszą liczyć na innych
ja cie nie strasze a morze akurat dozyjesz 100 lat życze ci takiego wieku z całego sera}
czas na odpoczynek,kolacyjka czeka
>>>>>krasnalek
Wlasnie chodzi o to,ze sa osoby ktore nie nadaja sie kompletnie na rodzicow,z ich dzieci wyrasta pozniej jakas patologia...........
Wlasnie chodzi o to,ze sa osoby ktore nie nadaja sie kompletnie na rodzicow,z ich dzieci wyrasta pozniej jakas patologia...........
pa kolezanki i koledzy
krasnal ..dlaczego pani przegra loto ..trzesiłaś twoja rekai dobra ide tam ...nie mam wiecej pyyyytaŃŃi dzidaa.
wrócę pózniej
krasnalek
69daro
>>>>>krasnalek
"domy pomocy sa juz przepelnione",no a bedzie jeszcze gorzej,przeciez panstwo polskie jest calkowicie nieprzyjazne swoim obywatelom.U nas wiek emerytalny zostal podniesiony do +67[i nie jest to jeszcze ostatnie slowo rzadzacych],a w takich Niemczech A.Merkel obnizyla im ten wiek do...... +63.
"domy pomocy sa juz przepelnione",no a bedzie jeszcze gorzej,przeciez panstwo polskie jest calkowicie nieprzyjazne swoim obywatelom.U nas wiek emerytalny zostal podniesiony do +67[i nie jest to jeszcze ostatnie slowo rzadzacych],a w takich Niemczech A.Merkel obnizyla im ten wiek do...... +63.
69daro tak wiem tak jak to że niemcy wojnę przegrali a życie jest tam lżejsze i jest praca i służba zdrowia lepiej działa i...
Jak u nas by się wywaliło tych wszystkich etatowych posłów to też może było by lepiej
Jak u nas by się wywaliło tych wszystkich etatowych posłów to też może było by lepiej
69daro ale też o Tychach ostatnio głośno było czyli też nie taki luksus
Kurcze,ja sobie osobiscie nie wyobrazam,zeby kobieta pracowala do 67 lat,przeciez to jest jakies chore....,toz nawet facet bedzie cienko piszczal,bedac w tym wieku........
69daro tak z tlenem będziemy chodzić do pracy albo na wózkach inwalidzkich jeździć
To tylko iluzja wykupujemy zakłady i liczymy że wylosują naszą kombinacje spośród milionowych kombinacji szansa praktycznie zerowa na główną na starcie jesteśmy skazani na przegraną bądź minimalny zwrot oscylujacy nie zawsze zwrotem za zakład. Podsumowując gry losowe dają nadzieję złudną na poprawę bytu ale mimo wszystko powinniśmy się cieszyć że takową szanse TS nam daje bo życie w Polsce do łatwych nie należy
jackwar tu nie głosowanie tu kuzyn Billadena i talibkowie potrzebni by zrobić porządek
krasnalek , tylko myślenie pokojowe może nas z tego matrixa wyzwolić
przemoc rodzi przemoc
przemoc rodzi przemoc
>>>>krasna
Chodzi o to zeby jak najmniej ludzi dozywalo emerytury i wtedy ZUS przejmie wszystkie skladki i wyplaci tylko raz zasilek pogrzebowy[tez obnizony] i na tym bedzie koniec.Panstwo polskie to jedno wielkie zlodziejstwo,ktore doi obywateli w kazdy mozliwy sposob.
Chodzi o to zeby jak najmniej ludzi dozywalo emerytury i wtedy ZUS przejmie wszystkie skladki i wyplaci tylko raz zasilek pogrzebowy[tez obnizony] i na tym bedzie koniec.Panstwo polskie to jedno wielkie zlodziejstwo,ktore doi obywateli w kazdy mozliwy sposob.
krasnalko idziesz do pracy?