Wpisy 2 235 037 – 2 235 136
3 stycznia 2015 12:26 → 3 stycznia 2015 14:17, 100 wpisów
Brjan
islandorka zloty
wczoraj 5/7 5/10 4/10 wpadlo
6,10,15,16,26,36,46,56,66,78
krzysztof24 postawiłeś na brakujące liczby z końcówką 6,ja zmienię twoje i postawię na takie jak wysłałem islandorce
Zobaczcie reklamę naciągaczy: Superkom wygrasz 1 500 zł podaj nr telefonu a otrzymasz trzy SMS-y w tygodniu ,jeden SMS 6,45 z VAT
Trzeba odwiedzić kolektorkę po losowaniu,obaczym czy dobry kierunek obrałem w typowaniu liczb
Mniejszość jest ...sprytniejsza i TS ma w .... .
/W nawias wstaw odpowiednie słowo/
.....................................
/W nawias wstaw odpowiednie słowo/
Fiolka.. .
Za odpowiedz: 5+.
..................................................
Za odpowiedz: 5+.
..................................................
Fiolka.. .
Poprawiam: 6.
.............................
Poprawiam: 6.
.............................
Gdzie te nowe możliwości???
1. Nadal te same ceny.
2. Nadal te same gry, choć jedna zejdzie niebawem z tego świata.. .
" Przecz z TS i ministrem finansów, co blokuje dostęp do EuroJackpota ".
............................................
1. Nadal te same ceny.
2. Nadal te same gry, choć jedna zejdzie niebawem z tego świata.. .
" Przecz z TS i ministrem finansów, co blokuje dostęp do EuroJackpota ".
Torsanik zaczyna buszowanko na czacie...
...........................................
...........................................
gdyby była zgoda na gry w Polsce europejskie to nie starczyłoby kasy na przyd..upa.sów kolesi którzy są obsadzeni w zarządzie TS. Zresztą jak przejrzycie ich CV jakimi nieudacznikami byli i że siedzą w TS to po prostu tylko jedno ch...u dupa i kamieni kupa
Codee..
Pięknie i mądrze powiedziane...
..............................................
A ja dodam do tego.. .
Tłum debili siedzi w zarządzie ts.. .
Pięknie i mądrze powiedziane...
A ja dodam do tego.. .
Tłum debili siedzi w zarządzie ts.. .
Ten najgłówniejszy, to chyba jest po ...Akademii Sztuk Pięknych...
Gołe baby malować, a nie rządzić wielkim przedsiębiorstwem...
Gołe baby malować, a nie rządzić wielkim przedsiębiorstwem...
Jest Zgrywusek, to będzie ...wesoło.. .
Tak trzymać !!!
Tak trzymać !!!
to jest nic inny zadłużył inną spółkę skarbu państwa ale co tam do TS się nada
ciekawe czy znowu się rozgrzeję do czerwoności jak podczas dwóch ostatnich losowań
http://www.wprost.pl/ar/441292/Niezatapialny-prezes-Totalizatora-Sportowego/
Żeluś.. .
zgrywus to chwal sie ileś wygrał...
Sławomir Dudziński . Od 17 marca 2008 r. Prezes Zarządu Totalizatora Sportowego. Absolwent Wydziału Elektrycznego Politechniki Warszawskiej. Wieloletnie doświadczenie menedżerskie zdobywał w spółkach prywatnych, giełdowych i międzynarodowych korporacjach z branży teleinformatycznej. Karierę zawodową rozpoczął w 1985 r. w PZ Karen. W 1992 r. sprawował funkcję Wiceprezesa Zarządu Karen Ltd. W 1994 r. dołączył do grupy Alcatel, gdzie do 2002 r. był Dyrektorem Handlowym i Dyrektorem Departamentu Integracji i Wdrożeń. W latach 2002-2003 zasiadał w Zarządzie firmy teleinformatycznej Damovo Polska. Od 2003 do 2006 r. był dyrektorem w Net Technology SA. W latach 2006-2008 pracował na stanowisku Dyrektora Handlowego w Sygnity SA, czołowego dostawcy usług informatycznych w Polsce. Miłośnik aktywnego wypoczynku, a szczególnie turystyki rowerowej i narciarstwa.
Piotr Kamiński - Absolwent Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego oraz studiów podyplomowych na Uniwersytecie Katolickim w Mediolanie, Uniwersytecie Katolickim w Leuven i Uniwersytecie w Amsterdamie. Absolwent Advanced Management Program na IESE Bussines School. Od początku swojej kariery zawodowej związany z finansami i rynkiem kapitałowym a następnie z bankowością. Doświadczenie zawodowe zdobywał najpierw w Central Europe Trust a następnie w Komisji Papierów Wartościowych i Giełd gdzie w latach 1994-2000 pełnił funkcję Dyrektora Departamentu spółek publicznych i finansów. Następnie pełnił funkcję Wiceprezesa Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. a od roku 2003 Członka Zarządu PKO Banku Polskiego S.A. odpowiedzialnego za korporacje, skarb i zarządzanie gotówką, gdzie współuczestniczył w przeprowadzeniu IPO banku. W 2006 roku objął funkcję Prezesa Zarządu Banku Pocztowego S.A. którą pełnił do końca roku 2009. W 2010 roku został członkiem Rady Nadzorczej PZU S.A i członkiem Komitetu IPO w procesie oferty publicznej tej spółki. Był i jest członkiem wielu rad nadzorczych spółek kapitałowych, w tym Prezesem Rady Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. Jest członkiem Komisji Nadzoru Audytowego przy Ministrze Finansów i Wiceprezydentem Pracodawców RP. Amator turystyki, podróży, narciarstwa, muzyki poważnej i psychologii. Ma żonę i jednego syna.
Wojciech Szpil . Od 21 września 2009 r. Członek Zarządu Totalizatora Sportowego. Absolwent Wydziału Wzornictwa Przemysłowego stołecznej Akademii Sztuk Pięknych i wielu międzynarodowych kursów menedżerskich. Od początku swojej kariery zawodowej związany z branżą reklamową i marketingiem. Doświadczenie menedżerskie zdobywał w międzynarodowych agencjach reklamowych i korporacjach. Od 1997 do 2005 r. był współwłaścicielem i Prezesem Zarządu Upstairs sp. z o.o. - jednej z pierwszych agencji reklamowych w Polsce. W latach 1996-2002 pełnił funkcje Dyrektora Zarządzającego i Prezesa Zarządu w agencji Upstairs Y&R. Od 2002 do 2005 r. związany z największą na świecie i w Polsce Grupą Agencji Young&Rubicam Brands, gdzie pełnił m.in. funkcję Prezesa Zarządu. W roku 2008 był Dyrektorem ds. strategii i komunikacji w międzynarodowym koncernie Instalexport. Przed powołaniem do Zarządu Totalizatora Sportowego pracował jako Doradca Zarządu ds. rozwoju i strategii w Art. NEW Media SA, spółce giełdowej zmierzającej do efektywnego łączenia świata biznesu i kultury. Amator sportów ekstremalnych i dalekich podróży. Interesuje się motoryzacją i sztuką.
Grzegorz Sołtysiński . Członek Zarządu Totalizatora Sportowego. Ukończył studia ekonomiczne o specjalizacji handel wewnętrzny oraz studia podyplomowe Szkoły Głównej Handlowej na kierunku zarządzanie i marketing. Od 1985 r. związany z Totalizatorem Sportowym. Pod jego kierownictwem (w latach 1990-1995) wdrażano pionierskie rozwiązania technologiczne, m.in. pierwszy system sprzedaży gier liczbowych online w Polsce. Zasiadał w wielu Radach Nadzorczych: Petrobank (obecnie Nordeabank), HDI Asekuracja - dawniej Towarzystwo "Samopomoc", Boryszew SA, Browary - "Perła Browary Lubelskie", Animex sp. z o.o., Totolotek SA. Od początku kariery zawodowej związany ze światem sportu. Pełnił funkcję Członka Zarządu i Skarbnika Polskiego Komitetu Olimpijskiego. Był też członkiem Rady Kultury Fizycznej przy Prezydencie RP. Za swoją pracę oraz działalność społeczną odznaczony Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski, Srebrną Odznaką "Za Zasługi dla Sportu" oraz Złotą Odznaką "Zasłużony Działacz Kultury Fizycznej". Czynnie uprawia turystykę i żeglarstwo. Członek-założyciel Stowarzyszenia Szwadronu Jazdy Rzeczypospolitej Polskiej, którego celem jest kultywowanie tradycji polskiej jazdy.
Dopisano wyniki Multi Multi
04,05,09,14,15,26,32,36,37,51,52,54,55,58,59,63,70,75,76,80
Plusem jest liczba: 14
04,05,09,14,15,26,32,36,37,51,52,54,55,58,59,63,70,75,76,80
Plusem jest liczba: 14
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 5008 zestawów od 650 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 202 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 10 926 zł
TOP 5 typujących:
- TARA-1 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- OgOn - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 1 520 zł = 38,00 x koszt gry
- EP-08 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 244 zł = 4,88 x koszt gry
- tom28 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 242 zł = 4,84 x koszt gry
- węta - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 12 zł = 4,80 x koszt gry
Piękna łysina.. .
Nawet piorun nic mu nie zrobi, bo się ześliżnie po tej łysinie...
Nawet piorun nic mu nie zrobi, bo się ześliżnie po tej łysinie...
skąd te liczby od czapy.....
od 1 stycznia zdobyłam aż...2 punkty.
no i mam kolejną wygraną 5 zł w skarboneczce
bo z TS wygrywa ten kto nie gra
bo z TS wygrywa ten kto nie gra
a John Integral ma ponad 800....dajcie spokoj jaka lipa
Ja od pazdziernika juz nie wysyłam....i czujuę sie bardzo dobrze...
Nic nie mam do ....prowadzących, to dlaczego losowania prowadzą zarośnięte małpoludy ???
.......................................
TS popraw się natychmiast...
.......................................
TS popraw się natychmiast...
mam nadzieje że na koniec 2015 wyciągnę z tej skarbonki 1500 zł i morda ucieszy się!
2 punkty mam, bo tutaj sobie obstawiam....na stronie Pasko....bo chyba wolno?
a nie wysyłam i nie mam nawet zamiaru, bo to są stracone pieniądze............
zresztą co to jest zrobić z 5 zł 2 zł? czy nawet z 2,5 zł 2 zł?
ciągle minus, a grać za dużą kwotę to mniejsza strata ale też strata!
ciągle minus, a grać za dużą kwotę to mniejsza strata ale też strata!
pablo dopóki nie zdybiesz strusia to nie graj...
nie zalezy mi na zadnych nedznych zdrapkach czy kuponach ale bardzo dziwne ze nawet nie ma 2 zl
torsanku zimnica wiejica i lejica...
wieczorkiem 9 13 16...
tak patrząc na zeszły rok to patrzę na siebie jak na głupca, łudzić się że się wygra ale zawsze ochłap. Zdrapki zdecydowanie są lepsze bo tu idzie wygrać ale i też jak się w nie inwestuje to strata jest 1/3 zainwestowanego funduszu przy lotto i mm zwrot nie przekraczał 1/6
pablo85 ja miałem 789 ( realna kasa ) a teraz mam 10, ale to się zmieni, czego Tobie tez życzę