Wpisy 2 228 496 – 2 228 595
27 grudnia 2014 13:53 → 27 grudnia 2014 16:13, 100 wpisów
5/5 stawka 20plus podatek rowna sie 25zl trafiacie 5/5 macie 7000 na jednym kuponie wiec podatek placicie tak czytalem dawno temu nie tu .....ja czasami gram 5/5 kupuje np najczesciej 5kuponow po 5 zl jak trafie to bede mial 5razy 1400 rowna sie 7000 i w tedy podatku nie place na 100 procent
dotam waciki żonie kupiles???
dotam a jak tam karpik? nadal się u sąsiada kąpiesz??
a wy jak leszcze...
czy znów może żylasta????
>>>>>>tomecki72
No fakt,bedzie inny temat-ile osob umoczylo kase po losowaniu,he,he Aktualnie ciezko jest cos ugrac powyzej 20 zeta........,zlote czasy na wygrywanie w TS juz minely.Tak samo jak to,ze w epoce E.Gierka zylo sie jednak zwyklym obywatelom lepiej niz jest obecnie.A niby tak wszyscy narzekali na komune...........
No fakt,bedzie inny temat-ile osob umoczylo kase po losowaniu,he,he Aktualnie ciezko jest cos ugrac powyzej 20 zeta........,zlote czasy na wygrywanie w TS juz minely.Tak samo jak to,ze w epoce E.Gierka zylo sie jednak zwyklym obywatelom lepiej niz jest obecnie.A niby tak wszyscy narzekali na komune...........
oni wszyscy tak samo losują...
patryk: brak typowania, brak zapisanych stałych zestawów liczbowych ... i jak tu może być Twój dzień?
Dopisano wyniki Multi Multi
01,07,09,19,20,30,34,35,38,39,40,44,47,53,58,64,69,72,74,80
Plusem jest liczba: 20
01,07,09,19,20,30,34,35,38,39,40,44,47,53,58,64,69,72,74,80
Plusem jest liczba: 20
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4991 zestawów od 645 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 402 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 10 566 zł
TOP 5 typujących:
- plusikzb - koszt gry: 55,00 zł, wygrana: 1 846 zł = 33,56 x koszt gry
- azo - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 120 zł = 24,00 x koszt gry
- anderson60 - koszt gry: 47,50 zł, wygrana: 640 zł = 13,47 x koszt gry
- julka26 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
- zbigniew g - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 200 zł = 8,00 x koszt gry
Pasko typuj znami
4 zeta
Witam Zimowo
za nami bardzo zimna noc, minimalna temperatura wyniosła od -15 w Białymstoku do -3 na Wybrzeżu.
Jesteśmy w zasięgu klina wyżu z nad Rosji i mroźnym powietrzu.
Niestety sniegu jest mało, w wielu miejscach to tylko sam mróz
pola bez śnieżnej kołderki.
Pogoda wyżowa i mroźna conajmniej do 2 stycznia, najzimniejsze noce
31 grudnia i 1 stycznia, na wschodzie i południu mróz dwucyfrowy!
za nami bardzo zimna noc, minimalna temperatura wyniosła od -15 w Białymstoku do -3 na Wybrzeżu.
Jesteśmy w zasięgu klina wyżu z nad Rosji i mroźnym powietrzu.
Niestety sniegu jest mało, w wielu miejscach to tylko sam mróz
pola bez śnieżnej kołderki.
Pogoda wyżowa i mroźna conajmniej do 2 stycznia, najzimniejsze noce
31 grudnia i 1 stycznia, na wschodzie i południu mróz dwucyfrowy!
obłowiłam się ze hej...
nowatelko już chyba nie jade...a 20 wlata zawsze jak się snią krowy...
grzesiu
grzesiu
Pasko wczoraj to samo tesz 200 zl sprawdz o 14stej ale fuks jak sprawdzsz odpisz
grzesiu na wieczór z sennych ostało sie 57 21 35 65 67 61 12 40 52 co ci tam pasi...
Co za czasy.. .
Nie ma to już Polaków, żeby ...Talib kulki losował Polakom...
.............................................
Sodoma i Gomora.
Nie ma to już Polaków, żeby ...Talib kulki losował Polakom...
.............................................
Sodoma i Gomora.
ja dopiero na wieczór może coś puszczę,jak postanowię się wynurzyć ,jeszcze mam jedno losowanie mini
zbigniew a co to daje jak te same liczby???
masz w stałych...
na razie sprzątanko i pranko i porządki,także miłego dnia wszystkim i do wieczorka
isla ..ja tu nic nie idzie złapie wygrania ..które nicki ..nie pewnie wygrać
Krzysio...
..............................
..............................
krzysio nie wiadomo jak dzis senne +kradzione...
ZBIEG OKOLICZNOSCI
zbigniew jaki zbieg? jak masz w stałych kilka razy to samo...nie kumam...
ila ...tak na stały typowane on zbignie widać data typowania 22-12-2014
Jedno pytanie kiedy w koncu padnie 11,18,30 to juz 1042losowan
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 170 000 zł
zbigniew ...nr los 8464 ,,,masz ostanie 4/5 moje zdanie miesiąc pózniej ..nie bedziesz mial na maxa 5/5
Zbigniew g według mnie słowo przypadek to tylko wytłumaczenie braku zrozumienia okoliczności które doprowadziły do danego zdarzenia.
Witam qrwa jobanym ts ***on. ...y nie dał zarobić oddał wkład 40 zeta
patrzac na tabele wygranych z grudnia mozna mowic że ten miesiac obfituje dosyc mocno w wygrane 10 milionerow w grudniu przybylo i to jescze nie koniec roku
J-23
tomecki72Ja już w nic nie gram,nagrałem na tyle,że więcej nie chcę a TS niech odejdzie do lamusa
Ja obywatel Polski,rządam uczestnictwa w grach światowych loterii liczbowych i nie zmuszania, wydawać pieniędzy , na oszustów z TS-a
Brjan myślałem, że ponownie uderzymy jak za dawnych starych czasów mistrz i jego uczeń a tutaj nici
Ty masz cudowne tabelki, a ja daje cudowne liczby które zamieniają się w
Jestem i żyję w kraju,który jest w Unii Europejskiej i mam takie same prawa jako europejczyk,kto łamie prawa obywatelskie,jest wrogiem polaków i europejczyków,musi ponieśc karę
Minister skarbu państwa Polskiego,minister finansów,powinni tłumaczyć się przed sądem Strazburskim,takie jest moje zdanie
i basta
i basta