Wpisy 222 695 – 222 794
7 lutego 2011 17:11 → 7 lutego 2011 18:31, 100 wpisów
robal36,Robert czy Ty też jesteś kobietą.Ja jestem kobietą i zawsze trzymam z kobietami.
wędrowco net.dopiero teraz odczytałem wpis znowu trafne powtórze je na22

jarg2119.Kupię Ci nawet dwie,jak powiesz,czy jesteś mężczyzną,czy kobietą.A poza tym zacznij typować,bo nie ma z Ciebie żadnego pożytku

Już szron na głowie,już nie to zdrowie,a w sercu ciągle maj.

mag.. . Bede za godzine........ .
ulka w końcu jesteś
gdzie się podziewałaś?ulka odnośnie wpisu do mnie.. dopiero przeczytałam(nic nie miało takiego miejsca)
gdzie się podziewałaś?ulka odnośnie wpisu do mnie.. dopiero przeczytałam(nic nie miało takiego miejsca)jak ktos ma jakąś analize do zrobienia to moge zrobic w excelu za free
mala1438
Trzymam kciuki za Twoje pewniaki.Nie daj się GOLFIKOWI i nocnemu...
Trzymam kciuki za Twoje pewniaki.Nie daj się GOLFIKOWI i nocnemu...
raz na wozie a raz pod..... spadłam na 5 miejsce 
, ale odbije sie

, ale odbije sieszkoda że Wędrowca się nie odzywał i nie przekładał snów na liczby to bym wysłała cosik....
kosmaty dzięki,ale już dziś nie wyślę i raczej mi się dziś nie śniło.....
mam nadzieję że pojawi się jutro
mam nadzieję że pojawi się jutro

222014. giani 2011-02-06 (17:10)
Wszystkim pasjonatom ML życzę w wieczorne losowanie wysokich wygranych i radzę uważać na mag.. to klon!
=========================================================================
szukałam wcześniejszego zapisu i .. .!!! oniemiałam
Posłuchaj draniu, nie masz odwagi napisać pod swoim nikiem (giorgio),którym się komunikujesz ze mną, i bruździsz tu na mój temat, jesteś skończonym ŻAŁOSNYM,ZAZDROSNYM,DRANIEM!!
Wszystkim pasjonatom ML życzę w wieczorne losowanie wysokich wygranych i radzę uważać na mag.. to klon!
=========================================================================
szukałam wcześniejszego zapisu i .. .!!! oniemiałam

Posłuchaj draniu, nie masz odwagi napisać pod swoim nikiem (giorgio),którym się komunikujesz ze mną, i bruździsz tu na mój temat, jesteś skończonym ŻAŁOSNYM,ZAZDROSNYM,DRANIEM!!
jakie chlub?????????
chyba raczej na pewno chlup
od chlupania a raczej chlipania

chyba raczej na pewno chlup
od chlupania a raczej chlipania

ktoza
Ty musisz być bardzo inteligentną osobą skoro potrafisz wyprowadzić z równowagi tyle osób.Kim jesteś?
Ty musisz być bardzo inteligentną osobą skoro potrafisz wyprowadzić z równowagi tyle osób.Kim jesteś?
Wędrusiu, będę wieczorem
Widzisz milanku tak to bywa jak oddajesz dobro.. ach szkoda słów

Widzisz milanku tak to bywa jak oddajesz dobro.. ach szkoda słów

o co ty chodzi ,to jest chore ,gdzie ja tu trafiłam ,co wy z PIS-u jesteście wszystkich podejrzewacie
o klony
o klonyKantor50

kosmaty,Niestety ostatnio nie najlepiej? Ale na razie bilans ogólny na sporym plusie

trzeba poprosić admi o pełną rejestrację może kilku mądrych inaczej nam odpadnie 

mag ja podobnie zostałam zaatakowana wtedy tez bardzo się zdenerwowałam bo to jest przykre
własnie kombinują ile będzie mnie to kosztować......WALENTYNKI ,BILETY ,i.t.p

Może ja też klon???Kto dopasował się pod mój nick

jestes?