Wpisy 222 605 – 222 704
7 lutego 2011 15:01 → 7 lutego 2011 17:18, 100 wpisów
A co mi da płakanie i użalanie się nad sobą?
co proponujecie na 22.15? ja bym coś dała z działu od 70-80 lub 10-20?
co proponujecie na 22.15? ja bym coś dała z działu od 70-80 lub 10-20?HARTGE ciesze sie równiez ze nie było o 14.00 54,57 i 75,76 moze si eskusze na 22.15

śmieszka czyim jesteś KLONEM?co się tu wyrabia... KLON za KLONEM jak grzyby po deszczu

Bluszcz33 nie wiem o co Ci chodzi mój drogi? Jestem tu nowa
HARTGE>>>
lepeij brzmi okreslenie singiel niz pewniak
lepeij brzmi okreslenie singiel niz pewniak
Korn na godz 22 są cztery single wyglądają następująco:
8,28,39,41
8,28,39,41

HARTGE>>> nie gralem a ty?
Albin grałem ale lipa z tego wyszła trzy liczby weszły pare oboków i na tym się skończyło 

a na wieczor grasz cos?
a co to 5 jak to tylko 700 zl
albinlotto dla ciebie to tylko 700 zł
a dla mnie te 700 to jest dużo szczególnie że ten miesiąc jestem na chorobowym

a dla mnie te 700 to jest dużo szczególnie że ten miesiąc jestem na chorobowym

krysieńka
wszystko jest mozliwe 13 z 18 to moja parka była dwa razy a 72 to z 79 w parze u mnie jest.Dziś miala debiut o 14.00
wszystko jest mozliwe 13 z 18 to moja parka była dwa razy a 72 to z 79 w parze u mnie jest.Dziś miala debiut o 14.00
krysieńka, HARTGE podajcie swoje adresy to cos wam wysle bo nie macie w profilu
222612. śmieszka:-) 2011-02-07 (15:08)
po pierwsze nie zwracaj się do mnie mój drogi!!!!!nie życzę sobie!!!!
nowa>>nowy klon
miało być śmiesznie!!!!!skrzydełka śmieszce opadły

ulala>> ty nie u darka?jesteś tu jako wtyczka? następny klon!!!
po pierwsze nie zwracaj się do mnie mój drogi!!!!!nie życzę sobie!!!!
nowa>>nowy klon
miało być śmiesznie!!!!!skrzydełka śmieszce opadły

ulala>> ty nie u darka?jesteś tu jako wtyczka? następny klon!!!
Jak ktoś ma jakiś pomysł na analize liczb to moge zrobic makro za free, Kontakt: jacek1550@onet.eu
Witam ponownie...... .
bluszcz33 swoje widzi mi się zachowaj dla siebie. Gucia mnie to obchodzi co ty sobie życzysz a co nie!

Daro się rozrasta i reklamuje,siej klony jeden po drugim, niedługo niemowlaki zaczną mówić!!! Daro daleko tobie do Pasko.. chciało by się zbudować,ale nie wychodzi! nie wychodzi, co??
Kosmaty ; 32 bylo z Twojego snu....... .
Pozdrawiam........ .
Pozdrawiam........ .
Korn ja już wymyśliłem sobie dziewiątkę bez plusa i dychę z plusem
nie ma co szalec i jokera jednego puszcze
nie ma co szalec i jokera jednego puszczesam spadaj zero kultury 

Bluszcz czy Ty cos masz do mojej osoby? ja jestem oz zarania na swoim nicku a ty chyba jestes niewyspany,ze tak sie czepiasz wsza ogona

ulala

śmieszka ulala>> 
spodnie opadną i okaże się ,że fiut!!!!
KLONY!!

spodnie opadną i okaże się ,że fiut!!!!KLONY!!
Bonus Multi Multi: 60 000
Bluszcz33 tu ruska cioto!!! Odwal się dobra i zajmij sobą!
Witam.
Proszę nie wprowadzać zamieszania. Żadne typy nie znikają. Hefajstos zatypował na jedno losowanie o 13:39. O 14:53 zatypował kolejny raz, tym razem na 2 losowania.
Co do 10/10, to kiedyś był błąd, który powodował, że jeśli nie dopisało się losowania na czas, to można było 15 minut po losowaniu nadal na nie typować, podając np. liczby wylosowane. W ten sposób ktoś po losowaniu dodał liczby i gdy w końcu dopisano losowanie na stronie, system je przeliczył z trafieniem 10/10. Ja widziałem, że takie opóźnienie miało miejsce i poźniej przenosiłem typy na właściwe losowanie, tym samym błędne naliczenie 10/10 znikało.
Pozdrawiam
Proszę nie wprowadzać zamieszania. Żadne typy nie znikają. Hefajstos zatypował na jedno losowanie o 13:39. O 14:53 zatypował kolejny raz, tym razem na 2 losowania.
Co do 10/10, to kiedyś był błąd, który powodował, że jeśli nie dopisało się losowania na czas, to można było 15 minut po losowaniu nadal na nie typować, podając np. liczby wylosowane. W ten sposób ktoś po losowaniu dodał liczby i gdy w końcu dopisano losowanie na stronie, system je przeliczył z trafieniem 10/10. Ja widziałem, że takie opóźnienie miało miejsce i poźniej przenosiłem typy na właściwe losowanie, tym samym błędne naliczenie 10/10 znikało.
Pozdrawiam
Do tej pory były już 2 razy trafienia 9/10. Aby zobaczyć szczegóły wystarczy zaglądnąć do działu "Typowania -> Top 100"
Lecę zagrać może właśnie dzisiaj jest mój szczęśliwy dzień 

bluszcz ja jestem kobita z krwi i kości,chcesz sie przkonac to zadzwoń do mnie

ulala ,mirnam61 .Pożycze od Was 3,32,65. Od siebie stawiam 10,18,59
bluszcz33 nudzi mnie to czytam i czytam u tylko Twoja prywata wez idz na priv jak masz problem
Pasko to strona o lotto a ja ciągle czytam wypowiedzi Bluszcza33 który ma obsesje na temat klonow a może ma schizofrenie już nie wiem ale to nudne juz
bluszcz duzo osób na tym Forum zna mnie osobiscie i zareczam Tobie ze nie jestem klonem
broblem, ja nie mam problemu to z wami jest coś nie tak, to chore

magdalenka tez tak robiła jak coś nie tak to do Paska po pomoc

magdalenka tez tak robiła jak coś nie tak to do Paska po pomoc

jestem tu od niedawna a gościowi coś sie uroiło i truje i truje jedno i to samo Pasko no ilez można pół stronki czytać takich wypowiedzi..ani to mądre ani pouczające z wariatami sie nie dyskutuje ponoć ale jak sie nasila obsesja to trzeba usunąc..
bluszcz 33 a kto to jest Magdalenka?nie jarze o co chodzi ale apeluje uspokoj sie bo to nudne jest juz-koniec moich wypowiedzi do Twojej osoby!
tu się z tobą zgadzam andro-magdalenko USUNAĆ!! KLONY!!!
SAJONARA
SAJONARA

no coz najlepiej nie zwracac uwagi na klon33 czyli bluszcz33 wiec co na dzisaj typujemy?
bluszcz ma problemy natury osobistej i dlatego atakuje wszystkich dookoła

bluszcz33,Jestes kobieta w okresie menopauzy czy może samotna kobietą w średnim wieku?
gonia1>>
Ty szowinistyczny nicku
Masz coś do menopauzy ? Do samotnych kobiet ?
A od kiedy zaczyna się średni wiek ?
Zapisz w kalendarzu
Ty szowinistyczny nicku

Masz coś do menopauzy ? Do samotnych kobiet ?
A od kiedy zaczyna się średni wiek ?
Zapisz w kalendarzu
robal36,Robert czy Ty też jesteś kobietą.Ja jestem kobietą i zawsze trzymam z kobietami.
wędrowco net.dopiero teraz odczytałem wpis znowu trafne powtórze je na22

jarg2119.Kupię Ci nawet dwie,jak powiesz,czy jesteś mężczyzną,czy kobietą.A poza tym zacznij typować,bo nie ma z Ciebie żadnego pożytku

witam