Wpisy 2 225 753 – 2 225 852
23 grudnia 2014 22:32 → 23 grudnia 2014 23:59, 100 wpisów
ale ,każdy ma prawo się ,,nawrócic..
jocia również życzę Tobie wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia
w Mini na 29,30,31,32,33 nie ma co grać, bo jak trafie nawet 5/5 to będzie 5000 zł za piątkę, więc bez rewelacji
damian1983: daj linka o jakie współczynniki Ci chodzi. Ile tam widzisz?
Dzisiaj chyba więcej osób zagrało w Lotto niż normalnie przy braku kumulacji.
TS
to jakaś kpina z tymi losowaniami , numery wzięte z kosmosu chyba , szulerka jak nic a te w mini to już kaszana jak nic
to jakaś kpina z tymi losowaniami , numery wzięte z kosmosu chyba , szulerka jak nic a te w mini to już kaszana jak nic
a jak kiedyś z automatu mi wylosowało takie ścierow po kolei to uja weszło
http://www.lotto.pl/multi-multi/prawdopodobienstwo-trafienia-plusa
powiem wam że naprawdę warto zagrać za 1,25 zł w mini liczby 29,30,31,32,33
popatrzcie na układ w mini , powtórka ciągu 3 liczb , nie powiecie mi że to przypadek , a na dodatek 1 niska
a ja sobie rozbiłem świnkę do której wrzucałem od jakiegoś długiego czasu a kasa miała być dla ts i mam 511 zł to tak jak 4/5 w mini
wątpie by ktoś sam skreślił taki układ po wcześniejszym dniu też w ciągu liczbowym
zyczę wszystkim,zdrowia,spokoju ,pogody ducha, wesołych swiat i abysmy wszyscy mogli przez cały nastepny rok grać tsowi na nerwach,,kłaniam sie nisko i spokojnej nocy,pasko,dodaj na gwiazdkę kilka nowych emotikonek,pozdrawiam.,,fortuna audentes juvat,,
krasnalko dzięki ale teraz bym chciał pod choinkę nową świnkę dostać tej nie posklejam
zmykam ciasto już gotowe mogę iść
jutro rano znowu przy garach
jutro rano znowu przy garach
1 do 46 to szansa, że trafisz plusa, a w pozostałych 3 liczbach będziesz miał 0/3
krasnalko ts rozdaje różne gadzety długopisy,notesiki,wisiorki do kluczu takie do zdrapek żeby drapać ale skarbonki tam raczej nie dostane to jednak został Mikołaj
torsan ja się poddaję. W MINI kulki się ostatnio lepią ze sobą jak pierogi
a mapa Mini Lotto jak fajnie wygląda ... przypomina mi to pistolet
Dobry Wieczór nocna zmiano
Wpadłam tylko po wyniki i zatypowac
wszystkich
Wpadłam tylko po wyniki i zatypowac
wszystkich
p.s wymierzony w graczy
amour powolutku i do przodu, ale chwilowo roboty pomimo świąt mam mnóstwo i o typowaniu i graniu nie mam kiedy nawet pomyślec
Uexxy dawno nie było, napisała tylko,że zaszły zmiany w jej życiu, a Lila była dzisiaj
Znikam bo w pracy miałam niezły Sajgon a potem jeszcze w domu kilka godzin przygotowań do świąt i ledwo żyję
Hej
chwilka przerwy i dalej do robotymoja kuchnia wygląda jakby przeszło tornado
dusia nie tylko twoja kuchnia tak wygląda
Cześć jociu a to jutro dostaniesz
22.23.12 nie rusz,zostaw to na święta
25.26.12 no zjedz bo się zmarnuje
25.26.12 no zjedz bo się zmarnuje
dusia to i życzę więcej takich
Jocia
Dusia
amour
Dusia
Szczęsliwy Los taka Wygrana na Swieta
Witam pięeknie towarzystwo i życzę Wesołych, rodzinnie ciepłych, pełnych miłości świąt.
Jociu
Staszku
Dusia
Staszku
Dusia
to mało zostanie
multi ulka