Wpisy 2 225 707 – 2 225 806
23 grudnia 2014 22:15 → 23 grudnia 2014 23:26, 100 wpisów
Wszyscy jesteście mądrzy w pyskach,całe te wasze forum roz***ć,a ZBUNTUJCIE się i nie grajcie przez ŚWIETA!!!!!!.
pozdrawjam serdecznie wszystkich,ale to jest lotto cholizm
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 252 819,50 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 120 000 zł
2 225 709 - w pyskach, powiadasz, w rzeczonym, to Ty masz smoczek
zeluwa ,wyluzuj a forum zostaw w spokoju ,bo jest o,k
2 225 717 Torsanie ..a pan grasz zawsze na stałe mini loto 5/5 do konca zycia
czegos nie rozumiem pasko.trafienie jednej liczby z plusem to szansa 1;80. skreslajac 4 liczby i grajac z plusem prawdopodobienstwo trafienia plusa powinno byc jak 1;20. a w tabeli prawdopodobienstwa lotto jest wieksze prawdopodobienstwo trafienia plusa przy skreslonych 4 liczbach
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 2 000 000,00 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Jeśli ktoś sugeruje się liczbami to rzeczywiście dziko wyglądają wyniki mini,ale na kuponie skreślone wyglądają dość normalnie tym bardziej, jeśli ktoś zagrał systemem np.9
ciekawe czy w historii mini byla taka piątka,1,2,3,4,5,
zgrywus-a jutro nie będzie ani jednej 30-tki pewnie bo ludzie bedą grali tak
krasnalek
I stopień (5/5) 1 252 819,50 zł
II stopień (4/5) 257 393,50 zł
III stopień (3/5) 7054 21,60 zł
II stopień (4/5) 257 393,50 zł
III stopień (3/5) 7054 21,60 zł
damian1983: masz rację Przy grze na 4 liczby z Plusem, szansa, że trafisz plusa to 1 do 20.
zeluwa ... kolego nie znasz ludzi to nie podskakuj ... co powiesz to Namwszystkim prosto w oczy ? cwaniaczku
jutro w m/m 3,6,9, pewniaczki
Torsanie ...mini lotto za wiele lat ..nic nie bylo spadła nikty 29,30,31,32,33 ..jesteś nowy czlowiek ..jak chcesz nie grasz
pasko to czemu w tabeli prawd. na stronie lotto na 4 skreslenia sa inne wspolczynniki?
nieudany debiut zeluwy ,i szybki upadek
ale ,każdy ma prawo się ,,nawrócic..
jocia również życzę Tobie wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia
w Mini na 29,30,31,32,33 nie ma co grać, bo jak trafie nawet 5/5 to będzie 5000 zł za piątkę, więc bez rewelacji
damian1983: daj linka o jakie współczynniki Ci chodzi. Ile tam widzisz?
Dzisiaj chyba więcej osób zagrało w Lotto niż normalnie przy braku kumulacji.
TS
to jakaś kpina z tymi losowaniami , numery wzięte z kosmosu chyba , szulerka jak nic a te w mini to już kaszana jak nic
to jakaś kpina z tymi losowaniami , numery wzięte z kosmosu chyba , szulerka jak nic a te w mini to już kaszana jak nic
a jak kiedyś z automatu mi wylosowało takie ścierow po kolei to uja weszło
http://www.lotto.pl/multi-multi/prawdopodobienstwo-trafienia-plusa
powiem wam że naprawdę warto zagrać za 1,25 zł w mini liczby 29,30,31,32,33
popatrzcie na układ w mini , powtórka ciągu 3 liczb , nie powiecie mi że to przypadek , a na dodatek 1 niska
a ja sobie rozbiłem świnkę do której wrzucałem od jakiegoś długiego czasu a kasa miała być dla ts i mam 511 zł to tak jak 4/5 w mini
wątpie by ktoś sam skreślił taki układ po wcześniejszym dniu też w ciągu liczbowym
zyczę wszystkim,zdrowia,spokoju ,pogody ducha, wesołych swiat i abysmy wszyscy mogli przez cały nastepny rok grać tsowi na nerwach,,kłaniam sie nisko i spokojnej nocy,pasko,dodaj na gwiazdkę kilka nowych emotikonek,pozdrawiam.,,fortuna audentes juvat,,
krasnalko dzięki ale teraz bym chciał pod choinkę nową świnkę dostać tej nie posklejam
zmykam ciasto już gotowe mogę iść
jutro rano znowu przy garach
jutro rano znowu przy garach
1 do 46 to szansa, że trafisz plusa, a w pozostałych 3 liczbach będziesz miał 0/3
krasnalko ts rozdaje różne gadzety długopisy,notesiki,wisiorki do kluczu takie do zdrapek żeby drapać ale skarbonki tam raczej nie dostane to jednak został Mikołaj
torsan ja się poddaję. W MINI kulki się ostatnio lepią ze sobą jak pierogi
a mapa Mini Lotto jak fajnie wygląda ... przypomina mi to pistolet
Dobry Wieczór nocna zmiano
Wpadłam tylko po wyniki i zatypowac
wszystkich
Wpadłam tylko po wyniki i zatypowac
wszystkich
p.s wymierzony w graczy
amour powolutku i do przodu, ale chwilowo roboty pomimo świąt mam mnóstwo i o typowaniu i graniu nie mam kiedy nawet pomyślec