Wpisy 2 225 253 – 2 225 352
23 grudnia 2014 14:32 → 23 grudnia 2014 16:36, 100 wpisów
myślałam że nic nie mam bo te małe literki były inne ale drapie dalej i szok
lUCK ja się nie znam to ci nie pomogę ale tu spece są musisz poczekać może wejdą na czata
Czesc Nie wiem skąd to sie wzieło ale w lewym górnym rogu obok edytuj zakładki pojawiło sie jakies Batter-Fox co to jest i jak to usunąc?
Jak nacskam prawym klawiszem myszki pojawia sie Przenies do menu, usuń z paska narzedzi dostosuj a jak lwym przeciskiem to pokazuje podobne strony np teraz do multiplasko
tgo nie miałem to od wczoraj sie pojawiło a mozille mam od początku
tak komputer inaczej chodzi zawiesza sie i czsami sie jakies koleczko zielone krecace sie i np na czacie jakies znaczki ipsze exstra pensja i krzyżyk
i masz dodatki tam masz rozszerzenia i dodadtki zobacz czy tam to masz
Najprościej.
Jak nic innego sam nie instalowałeś -przywróć system do stanu przedwczoraj.
A te kóleczka.. cienko masz z pamięcią.
Jak nic innego sam nie instalowałeś -przywróć system do stanu przedwczoraj.
A te kóleczka.. cienko masz z pamięcią.
niby usunołem w dodatkach pisze usunięte ale ikona tego jest a gdzie to odinstalować
znikło a co to było i jakim cudem tam sie wzieło Bo tego ja nie dodawałem
instaluja sie w przegladarce rozne zeczy spamy reklamy itp
ja mam adblocka
ja mam adblocka
I takie jeszcze pytanie Jak kiedys logowałem sie do poczty to wskakiwała w jednej karcie tera loguje sie to jest logowanie a poczta otwiera sie w drugiej karcie nie wiem czy to dobrze tlumacze
na poczte tez uwazaj wirusy,trojany i inne badziewia ale za tam przysluge 11 cyferem w mini podasz ?
Teraz słysze Jestscie mi w stanie odpowiedziec na moj wpis 2 225 316
Wszystkim życze Zdrowych wesołych świąt
Jeszcze raz dziekuje i na wszelki wupadek przeskanuje komputer na wirusy Co do szczesliwych liczb może kiedyś wpadną
Jeszcze raz dziekuje i na wszelki wupadek przeskanuje komputer na wirusy Co do szczesliwych liczb może kiedyś wpadną
zdrowych i wesołych świąt dla wszystkich typujących
Dobry wszystkim,rok temu było 20mln w lotku a jutro 2 ale whyy??
Przepraszam,pomyłka...jest szansa na 3 bańki ale netto u nich to 2,2