Wpisy 2 225 079 – 2 225 178
23 grudnia 2014 12:19 → 23 grudnia 2014 13:30, 100 wpisów
Rozszerzenie źrenic, nie wynikające z normalnej odpowiedzi na słabym oświetleniu są zazwyczaj spowodowane przez leki, leki, trucizny lub uszkodzenia mózgu lub choroby.
po świętach idę do pracy do fabryki gumofilców się dowiedziałam własnie dzisiaj
Lila gdzie? tam czy tu???
Lila chyba jestem nie w temacie...
isla no intelygent napisał w kg,że budują fabrykę koło mnie co będzie gumofilce robić imam sie tam przyjąc bo tylko wiecznie przed kompem siedze
trzebab było napisac ze to ty te fabryke budujesz i dlatwgo musisz siedziec przed kompem jako nadzór
on***a się usmiałam jak nigdypotrafi mnie matoł rozśmieszyć jak nikt
bo tak wejszłam z nienacka na chybcika i taka jestem mało inteligentna...
ale kumam już czacze...
sorelka buduję specjalnie dla niego,żeby w razie czego miał gdzie pracować
a tak na marginesie to kobietki macie juz wszystko porobione bo jak nie to was dopadnie niskiego ręka sprawiedliwości
ja też jutro sałatka i mięsa dziś mam jeszcze ciepły sernik...
u mnie w tym roku wigilia i pierwszy dxien u wuja wiec.... za dzuo roboty nie mam
chociaz ostatnio to raczej zawsze u wuja tak sa male dzieci.... i nie chce im sie ruszać u jeżdzić po mieście
heheheh no nie ani u tego wuja a ni u jego siostrzeńca/bratanka krzysztofa c nIEE
gdyby nie moja teściowa to bym nie robiła świat tylko byśmy wyjechali w góry ale to pierwsze swieta bez teścia więc nie chcemy jej zostaiac
no tak... u mnie drugie bez mamy i babci.. smutno jest bez nich.. zawsze wilgilia maila klimat teraz juz nie to samo..... mimo ze mikołaj dla dzieci jest ale to nie to samo
fifi a to 5 godzinek jakoś zlecijak Ci się będzie nudzic to właż w maliny
ta do 18....... juz tyo widze jak dzieciaki sie w wieku 18 lat opuszczaja dom i zaczynaja pracowac na wlsne konto
ups.... fiolka to bie o godzine chodzilo a ja sadzilam ze o wiek dzieci
u mnie nocami..... i tak powinno byc
teraz kapie ale nie ma ulewy nawet deszczyku nie ma
teraz kapie ale nie ma ulewy nawet deszczyku nie ma
Gracz z miejscowości Kraków wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Kopalnia szafirów
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
dotam jaja sobie robisz?w całej Polsce miało byc dzisiaj dupnie a u Ciebie akurat pieknie
a co ja mam powiedzieć jak latam z tymi oponami , jak głupi, letnie, zimowe
Lila
2 225 163. Lila 2014-12-23 (13:20) NASA
też dlatego pogoda taka ciulowa
TO
2 225 163. Lila 2014-12-23 (13:20) NASA
też dlatego pogoda taka ciulowa
TO