Wpisy 2 222 693 – 2 222 792
20 grudnia 2014 21:51 → 20 grudnia 2014 23:58, 100 wpisów
Po pierwsze, co już zauważył/-ła "mrówka faraona"
genialny wzór na spódniczce Marii
Po drugie,to poskąpił TS puli na święta...
A przecież dzięki temu mógłby 'nakręcić grę;.
genialny wzór na spódniczce Marii
Po drugie,to poskąpił TS puli na święta...
A przecież dzięki temu mógłby 'nakręcić grę;.
Cześć jak wyszlo wam typowanie?
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - padło 2 x 4 609 043,90 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
To oszusty,mogli już zakomunikować o 21,50
TSCBŚ oszustom potrzebne.
TSCBŚ oszustom potrzebne.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Brak kontroli,powoduje,że coraz śmielej sobie pozwalają na oszukiwanie
jak już było losowanie to mówili
"Ciekawe z jakiej miejscowości padnie lottomilioner, może będzie dwóch" szachrajstwo
"Ciekawe z jakiej miejscowości padnie lottomilioner, może będzie dwóch" szachrajstwo
No to mamy.. kumulacje.. myśli
Pozamiatane...
Prezent/y to sobie nawzajem zrobimy w.. rodzinnych gronach, a nie TS nam..
A dzisiejsze liczby nie wskazywały na potencjalne.. hm..
15mln PLN
Pozamiatane...
Prezent/y to sobie nawzajem zrobimy w.. rodzinnych gronach, a nie TS nam..
A dzisiejsze liczby nie wskazywały na potencjalne.. hm..
15mln PLN
tomecki"psy szczekają a karawana idzie dalej" jak wielbłądy padają ludzie, nie przeżywają
Masz racje, kilka losowań temu rzuciłem od 70 do 78 i po losowaniu w czóło się uderzyłem
ja tylko w mm gram kiedys dawalem ostro w kazda gre ale pier ... sie w leb zadalem sobie jedno pytanie i .... jestem bogatszy
Brjan....2 222 742 ..bez robotny zarząd TS ma dość sciąga od naród ..wszyscy grający moze zostac przegra
niech najlepiej dadza 3 procent na wygrane reszta na plakaty breloczki i inne ***y !!!!!!1
czy ktos zna moze zarobki tych gwiazd prowadzacych studio lotto ?
Nad rzeką, obok farmy siedzi krowa i pali trawkę. Podpływa do niej bóbr, wychodzi na brzeg i pyta:
- Te, krowa, co robisz?
- Aaaa, widzisz bóbr, jaram i jest OK.
- Daj trochę, jeszcze nigdy nie kurzyłem...
- Jasne! Ciągnij macha bracie!
Bóbr wciągnął dym i od razu go wypuścił. Na to krowa:
- Stary, nie taaak! Patrz: ciągniesz macha i trzymasz go w płucach dłuższą chwilę. Zresztą - wiesz co? W tym czasie jak wciągniesz, przepłyń się kawałek pod wodą w dół rzeki, wróć tu i wtedy wypuść powietrze. I mówię ci będzie OK.
Jak uradzili tak zrobili. Bóbr się zaciągnął, płynie pod wodą, ale już po kilku chwilach zrobiło mu się happy. Wyszedł na brzeg po drugiej stronie rzeki, walnął się na trawę i orbituje. Podchodzi do niego hipopotam i pyta:
- Te bóbr, co robisz?
- Aaaa, widzisz hipciu, fazuję sobie troszke...
- Daj trochę stuffu, ja też chcę.
- Podpłyń na drugi brzeg do krowy - ona ci da.
Hipopotam podpłynął w górę rzeki, wychodzi na brzeg, a krowa wywaliła gały i krzyczy:
- Bóbr, ***a, wypuść powietrze!!!
- Te, krowa, co robisz?
- Aaaa, widzisz bóbr, jaram i jest OK.
- Daj trochę, jeszcze nigdy nie kurzyłem...
- Jasne! Ciągnij macha bracie!
Bóbr wciągnął dym i od razu go wypuścił. Na to krowa:
- Stary, nie taaak! Patrz: ciągniesz macha i trzymasz go w płucach dłuższą chwilę. Zresztą - wiesz co? W tym czasie jak wciągniesz, przepłyń się kawałek pod wodą w dół rzeki, wróć tu i wtedy wypuść powietrze. I mówię ci będzie OK.
Jak uradzili tak zrobili. Bóbr się zaciągnął, płynie pod wodą, ale już po kilku chwilach zrobiło mu się happy. Wyszedł na brzeg po drugiej stronie rzeki, walnął się na trawę i orbituje. Podchodzi do niego hipopotam i pyta:
- Te bóbr, co robisz?
- Aaaa, widzisz hipciu, fazuję sobie troszke...
- Daj trochę stuffu, ja też chcę.
- Podpłyń na drugi brzeg do krowy - ona ci da.
Hipopotam podpłynął w górę rzeki, wychodzi na brzeg, a krowa wywaliła gały i krzyczy:
- Bóbr, ***a, wypuść powietrze!!!
Witam
Jedzie dziadek maluchem, zgarbiony, ręce mu się trzęsą na kierownicy. Nagle wyprzedził go Mercedes, dziadek się wystraszył. Mercedes zatrzymał się na światłach, dziadek z tego strachu nie dał rady, walnął w tył Mercedesa. Wysiada dwóch byków:
- I co dziadek przy***łeś?
- Tak (cienkim wystraszonym głosem)
- Masz kasę?
- Nie
- A ubezpieczenie?
- Nie
- A syna?
- Mam
- To masz tu komóreczkę, dzwoń po synka to odrobi u mnie bo ty się do roboty nie nadajesz.
Dziadek zadzwonił, podjeżdżają 3 Mercedesy S-klasa, wysiada kilku byków i jeden z nich mówi:
- I co tatuś? Przy***ił jak cofał?
- I co dziadek przy***łeś?
- Tak (cienkim wystraszonym głosem)
- Masz kasę?
- Nie
- A ubezpieczenie?
- Nie
- A syna?
- Mam
- To masz tu komóreczkę, dzwoń po synka to odrobi u mnie bo ty się do roboty nie nadajesz.
Dziadek zadzwonił, podjeżdżają 3 Mercedesy S-klasa, wysiada kilku byków i jeden z nich mówi:
- I co tatuś? Przy***ił jak cofał?
gonzaga
jebediasz
Dobry wieczór wam oglądaliście walkę Dariusza Sęka z Niemcem on tą walkę wygrał choć sędziowie wskazali wygraną Niemca ale i tak barwo bo bardzo dobry pojedynek dał !!!
tomecki72 a oglądałeś walkę. Powiem tak żeby z dwa razy położył Niemca to pewnie wynik był by inny ale i tak od Głażewskiego o niebo lepiej się zaprezentował.
Punktacja sędziów 115:113 116:112 116:112
tomecki72 zadałem pytanie pytanie oglądałeś walkę a powiem ci że z kolegą to jesteśmy od kilku lat fanami najlepszego pięściarza bez podziału na kategorie wagowe czyli Floyda Mayweather jr i czekamy na jego walkę z filipińczykiem na kogo stawiasz w tej walce a i z Khanem ?