Wpisy 2 222 338 – 2 222 437
20 grudnia 2014 18:22 → 20 grudnia 2014 19:45, 100 wpisów
ty juz jestes a nikogo w domu nie ma
Tomecki ty chcesz za parę złotych wygrać w cyrku ustawianych kulek
no tak ,ale tam nie śnisz o wygranej tylko kukasz na gimnastyczki.
jak wysle kupon za 10 zl i mam 1 trojeczke ja to juz nazywam wygrana
Tomecki dam Ci zadanie trafnego wytypowania sześciu liczb w 24 liczbach ,anie w 12 jak tu typują.
Ja na razie nie gram i czekam na takiego typującego który raz na 5 typowań trafi 6 liczb z 24 typowanych.
co po programie jak nie bedziesz znal trafnych cyferek a to juz inna zecz
dlatego poszukuję typującego który trafnie wytypuje 6 liczb z 24.
a typujemy dlatego z 12 bo to jest sytem ktory loto pozwal wyslac max 12 cyferek
pisze się przez q
Pisałem już że trafnie potrafię wytypować 6 liczb z tych 24 w niewielkiej ilości kombinacji.
Pisałem już że trafnie potrafię wytypować 6 liczb z tych 24 w niewielkiej ilości kombinacji.
aby wygrać trzeba mieć 100 tys zeta i pewność ,że ś***o G-tech corp. nie obsługuje transmisji danych.
g-tech tylko obsluguje dane caly przesyl danych od lotomatow do serwerowni inni ludzie bawia sie kulkami w polsaciez ludzmi z TS
Pisałem że program jest skuteczniejszy niż Multi lotto Prokopiuka i pokazałbym co on potrafi
tak naprawde zeby takie programy byly skuteczne to mamy za malo danych mamy tylko bazy danych jakie byly daty, parzyte czestotliwosci po prostu statystyki
nawed nie wiem kiedy wymieniaj kulki jak czesto cyferki robi repleya ale kiedy ?
przymierzałem się do gry w LOTTODE ,ale i tam podmieniają wizje losowania
Tu na forum wiedzą ,że prowadziłem sprawę przeciw polskiemu cyrkowi ustawianych kulek
tomecki72 o to że gra i jeszcze milionów nie wygrał
no w bulgari fajnie sie omylili dlatego nie raz skreslam cyferki z poprzedniego losowania
ja tylko jedną 11 2 lotto+ i 3 multi na 6 liczb
te 11 w mini to na 20 zakładów rozpisałeś ?
te 11 w mini to na 20 zakładów rozpisałeś ?
wy losowania widzicie z wizji ,a ja byłem osobiście na losowaniu i miałem agenta w obsłudze tego cyrku.
brałem udział jako widz ,a agent o moim imieniu powiedział mi aby nie walczył z wiatrakami ,cyli z ludżmi z spec służb.
to tak jak byc wypowiedzial wojne panstwu jestes skazany na zjedzenie i tyle
witam ponownie,moja siostra trafiła w roku 2009,piateczke w mini w systemie siódemek ,czyli za niezbyt duza kwote,wiec niejest do konca prawda ze niemozna trafic w mini za nieduzą kaske
pewnie że można nawet i miliony
talizman powiedz mi czy te losowania sa live wiesz o co pytam o co pytam ?
caly pic polega na dobraniu liczb ,ktore sa najmniej prawdopodobne w danym losowanku .,wiekszosc ludzi gra podobnymi liczbami ,dlatego ts wyzuca te najmniej prawdopodobne ,i finito
tu na forum podawałem nawet w której sekundzie jest podmieniana wizja samego losowania.
popatrz sobie na program jaka to melodia to zobaczysz co dziś technika komputerowa potrafi wstawiać na wizje jak na żywo
jesli by juz mieli kantowac to raczej by nikt sie niepołapal ,inaczej była by niezła aferka
tak oglądasz na wizji losowanie wcześniej nagrane jako próbne.
wystarczy obliczyc prawdopodobienstwo trafienia głównej wygranej w jakim kolwiek losowamku duzy,mini itp...,i niepotrzeba zadnego kantowanka
o godz 21,00 jest nagrywane próbne losowanie i ono zasila archiwum losowań do podmiany.
tak jak by nagrywali wczesniej i potem otwarzali to jak by tego nie widzieli ? ze byl problem ?
nie mogę się powstrzymać