Wpisy 2 221 435 – 2 221 534
19 grudnia 2014 21:40 → 19 grudnia 2014 22:16, 100 wpisów
dawać gołego Mańke...
islandorkoszkoda że nie brodatybo wujek powiedział że jak wygram dziś 2zł to robimy publiczny rozwód
Dopisano wyniki Multi Multi
10,19,22,30,40,41,44,48,52,54,55,58,59,60,61,63,65,70,71,76
Plusem jest liczba: 70
10,19,22,30,40,41,44,48,52,54,55,58,59,60,61,63,65,70,71,76
Plusem jest liczba: 70
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4964 zestawów od 640 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 10 872 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 14 820 zł
TOP 5 typujących:
- bestyja1978 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 6 034 zł = 120,68 x koszt gry
- mika1 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 700 zł = 28,00 x koszt gry
- gaja - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 60 zł = 24,00 x koszt gry
- witek212 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 568 zł = 11,36 x koszt gry
- gregorus - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 40 zł = 8,00 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 02,11,27,32,36
ile?
Dobry Wieczór
Nie ma czasu na typowanie bo w poniedziałek wracam do pracy i chcemy z mamą w weekend ja najwięcej przygotowac bo mamy najazd gości
Wszystkich obecny
Nie ma czasu na typowanie bo w poniedziałek wracam do pracy i chcemy z mamą w weekend ja najwięcej przygotowac bo mamy najazd gości
Wszystkich obecny
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,04,06,07,09,11,12,17,19,23,24
mam 3/11 w mini zaraz sprawdzę ile weszło gwarantowaną mam 3 ale może są dwie
zgrywus dawaj skanik...
Brjan Nowatelka chwalić się...
dotam waciki żone kupiłes??? a jak karp? zyje czyś go ogołocił ze sweterka???
Dopisano wyniki Jokera
Wylosowany Joker to: 21, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 10,23,30,38
Wylosowany Joker to: 21, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 10,23,30,38
Nowatelka
zgrywus poszłeś w ślady kondzia???nie wiedziałam...
ta jasne wujek,jak tylko mnie nie ma to mnie już nie lubisz...
Jak wydrapałam w słoniku 20 zeta powinnam była się domyślic, ze granie w mm na wieczór nic nie da
mrówa nie rycz...
medusia co dobrego szykujesz?
medusia ja w południe 5/5...na sucho...
krasnalko robisz w sobote?
isla na razie ciastka francuskie wg przepisu babci. Okrągłe z dziurką przed upieczeniem maczane w białku i cukrze dzieki czemu mają taką słodką karmelową skorupkę. Moga stac przez miesiac i są pyszne
haremik pęka w szwach,a jak zagroziłam że tutaj też fajni panowie są to może i ja haremik założe to nie wierzysz
medusia wiem jakie
dotam
dotam
a jutro wyciągamy ciasto na pierniczki, które swoje już odstało i poszalejemy.
niestety głównie sprzątanie zajmuje najwiecej czasu bo zaplanowaliśmy generalne porządki. Na mnie czeka jutro pucowanie żyrandoli z pajęczyn
bolek
niestety głównie sprzątanie zajmuje najwiecej czasu bo zaplanowaliśmy generalne porządki. Na mnie czeka jutro pucowanie żyrandoli z pajęczyn
bolek
medusiu nie ma sprawy,ja w pracy jadam przepyszne ciasteczka niby maślane z orzechani włoskimi ale trochę jaby z bebikiem było taki posmak,i nie mają przepisu
nic nie idzie nic k ......... nic ........ czlowiek ciezko pracuje naraze d... za 1 800 zl i nic .... kw .....aq
liberum veto dla ts
to możemy się wymienić chyba że przywieziesz mi na degustację
nowatelka ołówek w dłoń
25 dkg masła
3 żółtka
3/4 szklanki śmietany 36 %
mąki tyle ile przyjmie ciasto ( tak babcia zapisała) eksperymentalnie doszłyśmy do tego, że zaczynamy od szklanki a potem dodajemy aż ciasto jest zwarte i sie odkleja od dłoni bez problemu
Żółtka, śmietanę, mąkę zagnieśc. Masło z jak najmniejszą ilością mąki zagnieśc w drugie ( chodzi o to by osiągnąc konsystencję taką by dało się wałkowac i dawało odkleic od wałka. Schłodzic oba w lodówce przez kwadrans. Potem oba rozwałkowujemy i to maslane kładziemy na drugie. Potem składamy je w kopertę i rozwałkujemy. Schładzamy 15 min. Rozwałkujemy i składamy w kopertę. Proces powtarzamy 3 razy.
Na koniec rozwałkowujemy. Wycinamy szklanką kółka a potem jakims korkiem środek. "Oponki" jedną ze stron moczymy w białku a potem w cukrze. Piekarnik trzeba rozgrzac do 180-200 stopni a potem pieczemy 15 minut ( aż cukier sie stopi i zacznie leciutko brązowiec)
25 dkg masła
3 żółtka
3/4 szklanki śmietany 36 %
mąki tyle ile przyjmie ciasto ( tak babcia zapisała) eksperymentalnie doszłyśmy do tego, że zaczynamy od szklanki a potem dodajemy aż ciasto jest zwarte i sie odkleja od dłoni bez problemu
Żółtka, śmietanę, mąkę zagnieśc. Masło z jak najmniejszą ilością mąki zagnieśc w drugie ( chodzi o to by osiągnąc konsystencję taką by dało się wałkowac i dawało odkleic od wałka. Schłodzic oba w lodówce przez kwadrans. Potem oba rozwałkowujemy i to maslane kładziemy na drugie. Potem składamy je w kopertę i rozwałkujemy. Schładzamy 15 min. Rozwałkujemy i składamy w kopertę. Proces powtarzamy 3 razy.
Na koniec rozwałkowujemy. Wycinamy szklanką kółka a potem jakims korkiem środek. "Oponki" jedną ze stron moczymy w białku a potem w cukrze. Piekarnik trzeba rozgrzac do 180-200 stopni a potem pieczemy 15 minut ( aż cukier sie stopi i zacznie leciutko brązowiec)
wujek już ci coś mówiłam na ten temat,ale powtórzę ostatni raz przy wszystkich bo się nie wstydzę,mam mały biust i wiele ważniejszych zalet,ale swój ideał mam w domu więc ...
Ciekawe, czy nie ten osobnik ---->> <<----- miesza w moich liczbach...
Te liczby podawałem w ubiegłym tygodniu do Ekstra Przękretu:
>> o2, 11, 27, 31, 35.
A tak dzisiaj losowali:
>> o2, 11, 27, 32, 36.
.................................................
Te liczby podawałem w ubiegłym tygodniu do Ekstra Przękretu:
>> o2, 11, 27, 31, 35.
A tak dzisiaj losowali:
>> o2, 11, 27, 32, 36.
.................................................
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
blisko piąteczki
Kumulacja Jokera: 1 600 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - kumulacja