Wpisy 2 221 035 – 2 221 134
19 grudnia 2014 17:19 → 19 grudnia 2014 18:51, 100 wpisów
90 zł nie tai drogi bo miałem swój ale bez kraty i w nos kilka razy oberwałem od kolegi właśnie a raz ale to spory czas temu miałem sparing z innym kolegą to dał mi cios na wątrobę ale mnie wtedy oddychanie gorsze było mówię wam a jaki ból.
http://allegro.pl/kask-bokserski-top-king-tkhgpt-skora-xl-i4849872802.html o taki chcemy sobie kupić zajebisty kask można się wtedy po na***lać do woli.
Na***lać nawet.
407 zł mało nie jest wiem.
Młody ale ty pieprzysz lepiej weź się poucz do matury
bo staż ci się przeciągnie
bo staż ci się przeciągnie
dzisiaj kupione 2 szt drzewko szczęścia , na jednej 1 zeta a na drugiej 4 drzewka po 4 zeta ( symbol MMM 152 ) = 17 zeta wygrane
a miałem tez trafienie w MM 4/10 , czyli w sumie 2 zeta ale pani w kolekturze mi powiedziała że już wypłacone na innym terminalu, co mnie bardzo zdziwiło skoro miałem kupon z wygrana to jak może być już wypłacone ???
Dzień dobry.Mnie tak Pani powiedziala jak miałam 5/5.Powiedziałam,że to chyba jakis żart.Sprawdziła ponownie i wyplaciła
bardzo śmieszne , i na pewno bajeczka dla dzieci a ja pytam poważnie
Chyba maszyny czasami się mylą...
juras45 przez 20 lat grania w gry TS nigdy nie mialem takiego problemu
nie mam zwyczaju żartowac z takich rzeczy,pytaleś więc napisałam
potem miałam jeszcze raz taki przypadek ale to juz byly malutkie kwoty
tczewianka wieksza kasa wygrana i odbierana w kolektorze zawsze jest problemem oni w tych kolektorach jak by mogli to by tylko do 2 zl wyplacali
juras45 wziela kupon do reki wsadzila do lottomatu i co sie dzialo ?
można mieć tez podejrzenia co do uczciwości niektórych sprzedawców...
już mniejsza o te 2 zł ale dla mnie to dziwne , na dodatek w 2 kolekturach to samo mi powiedziano i że mam jechać z reklamacją do Katowic, hahaha 40 km dojazdu po 2 zł
Albin i powiedziała że wygrana została juz zrealizowana w innym terminalu
Każdej literze z alfabetu można przyporządkować liczbę np.a-1, b-2. Można więc stworzyć zestawy liczb z krótkich wyrazów np. "jenot" lub "rubin". Zabawna metoda grania
juras45 kupon na ktorym jest wygrana jest zabierany przez kolektora no chyba ze wygrales wiecej niz moga wyplacic to ci powiedza aby do oddzialu sie zglosic ( albo nie powiedza ) lub powiedza ze nie maja takiej kwoty i co oddadza kupon
witam, ja tez miałam taki przypadek...co prawda chodziło tylko o 4 zlote...
juras45 czy cos dzialo sie z lottoamtem jak wlosyzla do niego kupon ?
gaja
czasami ludzie sprawdzają i nic nie ma,pani przedziera kupon i wyrzuca do kosza obok siebie,a przecież wystarczy,że kod kreskowy jest caly i już można wyplacić wygraną
Albin ja miałem tylko 4/10 czyli 2 zł a kupon w ręce , wiem że jak wypłaca kase to kupon zbierają, a kupon mam nadal i jutro sprawdzę jeszcze raz w innej kolekturze
Albin , już pisałem powyżej w dwóch innych kolekturach ta sama odpowiedź, że wygrana już zrealizowana
tczewianka 2 221 055 tak to prawda wiec trzeba zawsze sprawdzac dokladnie kupon ! i pytac sie czy maja na wyplate jak jest wieksza kwota i dopiero w tedy dawac im kupon !
jak jest wygrana to lotomat wydaje inny dzwiek i jest wydruk ile
ludzie ale ona mi powiedziała że wygrana została juz zrealizowana !!!!
juras45 mnie nie interesuje co mowila kolektorka tylko czy cos sie dzialo z lottoamtem bo
1 jesli masz wygrana to po jakis 2-3 sekundach zaczyna drukowac pokwitowanie tej wygranej ( przy tym tez chalasuje )
2 wyswietla na wyswietlaczu kwote jaka jest wygrana
3 jak nie ma wygranej lottoamt nie reaguje wogole
1 jesli masz wygrana to po jakis 2-3 sekundach zaczyna drukowac pokwitowanie tej wygranej ( przy tym tez chalasuje )
2 wyswietla na wyswietlaczu kwote jaka jest wygrana
3 jak nie ma wygranej lottoamt nie reaguje wogole
juras no ja miaład identyczną sytuacje...kolektorka oddała mi kupon...ja nawet poprosiłam o wydrukowanie wyników i sprawdziłam przy niej i było 3/5....ale maszyna podawała komunikat, ze kupon jest uniewazniony gdyz wygrana została wypłacona...i znikam
ludzie czy wy czytacie co ja pisałem powyżej ? , wiem że jak nie ma wygranej to mówi że brak wygranej i inny dzwięk , a ona wyraźnie mi powiedziała że zrealizowane w innym terminalu , w dwóch innych kolekturach ta sama odpowiedź
albin ..powiino zrobić foto ..a tu gadajją 5/5 ..nic nie warto nie chce wierzyć odpowiedz
Albin,teraz już tak robię,że najpierw pytam,tylko kurcze nie mam ostatnio okazji o to pytać
juras45 do ciebie dalej nie do ciera ja sie pytam o lottomat a ty mi znow o tej babie
po 2 zeta jechać z reklamacja 40 km ??? kicham to bo koszt większy niż wygrana ale zasada jest chyba taka że nawet 2 zł to zawsze coś
tczewianka wzorowo
albin ...grasz ..jak nie ..podaj twój tu test od 1/1...do 2/2 ...moze jesteś suchary
masz czas 3 miesiace moze kiedys bedziesz przy okaxji albo ktos z rodziny
Albin , mam to na razie dziisiaj gdzieś ,a dzwięk był zupełnie inny niż przy braku czy przy wygranej i tyle na temat
a pracownik nic nie poradzi i jak mu sytem (ekran) nie pokaze
juras45 to nie chodzi o te 2 zl jesli taka sytuacja ma miejsce to trzeba zglosic TS ze tak sie dzieje i jakis błąd maja najlepiej do centrali glownej w Warszawie
juras
wysyłasz się w kilku kolekturach ?
nie mogło się trafić, że oddali Ci wypłacony kupon ?
wysyłasz się w kilku kolekturach ?
nie mogło się trafić, że oddali Ci wypłacony kupon ?
krzysio nie dzisiaj
Robal_36 pewnie ze tak " nie oddaja wyplaconych kuponow nigdy " !!!
quzwa , nie czytacie co pisałem , wysłane byolo w 1 kolekturze a w innych sprawdzane i tyle
a tymczasem znikam i powodzenia wszystkim
a tymczasem znikam i powodzenia wszystkim
krzysio nie wiem kiedy
slychaj to jest sytem wysylaszw katowicach a mozesz sprawdzuc i wtplacic w sopocie
siemasz Krzysiek
albin - wiem - ale - ludzie są omylni człowieku
juras
jeśli nie chcesz znaleźć rozwiązania problemu, to po kiego zarzucasz wątek, a potem sadzisz Nam /tu zgromadzonym/ teksty o 'nie czytaniu" ?
pytanie brzmiało - czy nie mogło się zdarzyć, że przez pomyłkę oddali Ci w kolekturze wypłacony już kupon, a potem /w następnej/ 'walczyłeś' z tym dalej ?
albin - wiem - ale - ludzie są omylni człowieku
juras
jeśli nie chcesz znaleźć rozwiązania problemu, to po kiego zarzucasz wątek, a potem sadzisz Nam /tu zgromadzonym/ teksty o 'nie czytaniu" ?
pytanie brzmiało - czy nie mogło się zdarzyć, że przez pomyłkę oddali Ci w kolekturze wypłacony już kupon, a potem /w następnej/ 'walczyłeś' z tym dalej ?
Kowalski wraca z pracy i biegnie do telewizora.
- "Jaki wynik?! - pyta żonę."
- "5:0."
- "A kto wygrywa?!!!"
- "Jak to kto?! Ci co strzelili więcej bramek!"
- "Jaki wynik?! - pyta żonę."
- "5:0."
- "A kto wygrywa?!!!"
- "Jak to kto?! Ci co strzelili więcej bramek!"
cześć wsztstkim,zamit niemiałem połączenia z netem
szybko piszę i z tąd czasami pomyłki
zamit jesteś
KrzysztoF CCCCP ..a pan chcesz zamowic rekawiczka bokserska ..a bijesz dziewczyny ..nie do mnie
krzysio jak z kaszlem mamy
Mąż przed wyjściem do pracy mówi do żony:
- Wiesz, po goleniu czuje się tak, jakbym miał ze dwadzieścia lat mniej ...
- A czy nie mógłbyś się golić wieczorem? - pyta się żona.
- Wiesz, po goleniu czuje się tak, jakbym miał ze dwadzieścia lat mniej ...
- A czy nie mógłbyś się golić wieczorem? - pyta się żona.
<< Dobry wieczór >>
...................................
...................................
zamit ,narazie lipa dwójeczki ubywają,a nowe nieprzybywają
dziś może w m/m,1,2,3,5,6,
Robal
ja miałem coś takiego 2 razy ale ostatni raz z rok temu .
za 1 razem w jednej kolekturze mi nie wypłacono mówiąc że już zrealizowane było ale za godzinę wypłacono w drugiej . Za drugim ewidentnie oszukał mnie z obsługi , zeskanował kody z 3 kuponów gdzie były wygrane po 2 ,4 i jeden 8 zł oddał mi ten z 8 zł mówią że na nim nic nie trafione . sprawdzając go w innej kolekturze była wygrana ale już zrealizowana , podejrzewam że mnie okradł chłopaczek z pierwszej kolektury . Analizowałem jego zachowanie i raczej mnie do tego wniosku skłoniło . Niestety odpuściłem sobie.
ja miałem coś takiego 2 razy ale ostatni raz z rok temu .
za 1 razem w jednej kolekturze mi nie wypłacono mówiąc że już zrealizowane było ale za godzinę wypłacono w drugiej . Za drugim ewidentnie oszukał mnie z obsługi , zeskanował kody z 3 kuponów gdzie były wygrane po 2 ,4 i jeden 8 zł oddał mi ten z 8 zł mówią że na nim nic nie trafione . sprawdzając go w innej kolekturze była wygrana ale już zrealizowana , podejrzewam że mnie okradł chłopaczek z pierwszej kolektury . Analizowałem jego zachowanie i raczej mnie do tego wniosku skłoniło . Niestety odpuściłem sobie.
Oluś.. .
................................
................................
Jackwar...
.............................
.............................
Jackwara ... wczoraj dobrze bawiłeś z emerytem to jest dobre teematy na śmiech
wiekszy problem móglby być z wieksza wygraną
Wujek.. .
Masz ...fantazje...
........................................
Masz ...fantazje...
........................................
zamit spisz