Wpisy 2 220 935 – 2 221 034
19 grudnia 2014 14:24 → 19 grudnia 2014 17:18, 100 wpisów
dopiero zajarzyłam ze ze snu 17 29 33 ostało sie 10,66..ciekawe co dusia wygrała...
Witam wszystkich i życzę wysokich wygranych.
hej. Ja dziś multi- liczę na deficyt przedziału 11-20. to znaczy jego uzupełnienie. w Pensji wpadła dyszka czyli wpadalność jest stosunkowo wysoka, no ale płacą już za 2/5 i liczb o 7 mniej niż w mini
rano się "mylnołem" i wysyłając trójkę zamiast stawki x2 dałem z plusem i mam 28 zeta .Pierwszy raz od x czasu jestem do przodu
mam do Was stare wygi pytanie które mnie nurtuje . pomozecie?
korzystam z programów multiliczby i multipairs..
w celu sprawdzenia statystyk najczęsciej padających liczb/zestawów o ile losowań sie cofacie?
w celu sprawdzenia statystyk najczęsciej padających liczb/zestawów o ile losowań sie cofacie?
ja sie nie cofam , ja idę do przodu
staram się przewidywać , to jest gra losowa
staram się przewidywać , to jest gra losowa
niedawno zacząłem przygode, liczę że uda mi sie ograc Państwo
gregorgda statystyki i tak ci nie pomoga w wygrywaniu moze padac caly szeroki zakres liczb nigdy nie wiadomo co padnie
torsan ósemeczka
J-23
jackwar
torsan ósemeczka
J-23
jackwar
jak nie trafisz głównej wygranej to zawsze będziesz do tyłu im więcej będziesz stawiał tym więcej przegrywał
taka jest zasada
taka jest zasada
Cześć wszystkim
gregorgda ,,inaczej - ostatnio padających- do początku losowań mm, nie używam tych programów
gregorgda ,,inaczej - ostatnio padających- do początku losowań mm, nie używam tych programów
jocia "uszczupliłaś " dzisiaj budżet TS ?
jocia ósemeczka cie podratowała widze
jocia gra bez stawki i bez +
walka o karpia w lidlu jednak ludzie to .........
zreszta co sie dzieje w lidlu w pn czw bieg po zdrowie jak otworza laski kule w gore na bok{hahaha}}
https://www.youtube.com/watch?v=GZqXkx3r_5U{
to ja spadam od kompa bede ziorał estmy sorrki nie pamietam nicka
zreszta co sie dzieje w lidlu w pn czw bieg po zdrowie jak otworza laski kule w gore na bok{hahaha}}
https://www.youtube.com/watch?v=GZqXkx3r_5U{
to ja spadam od kompa bede ziorał estmy sorrki nie pamietam nicka
teraz patrze 5 parek moich wylazło-ale tyle tych układów jest że nie ogarniesz 11,13-23,24-79,80-17,18
Cześć dzisiaj pojechałem bardzo dobre 3 wyścigi bo w pierwszym startowałem z 9 pola a wygrałem w drugim wyścigu z 1 pola i wyścig wygrałem 3 nie były zbyt udany bo miałem opony zmienić z świeże wystartowałem z 6 pola ale po 2 okrążeniach już musiałem zmieniać ogumienie i 12 okrążeń z trudem na tym komplecie przejechałem już czerwone bardzo było pokazane na wykresie były ale ostatecznie 8 miejsce i 4 wyścig 3 pole startów i również zwycięstwo na Vetelem a poprzednio dwukrotnie nad Hamiltonem nota bene aktualnym mistrzem świata. A zespołem w którym jeżdżę jest Lotus jesteśmy jako zespól na 1 miejscu !!! A byłem dzisiaj w gimnazjum pogadać z panem woźnym ale nie miał czasu bo Wigilię w stołówce mieli ale nie był jakoś elegancko ubrany raczek jak do pracy. A trzecia sprawa to na badoo pisałem do jednej dziewczyny i odpisała że chciała by się spotkać przed świętami tylko aby to ona była nie jakiś chłop bo tak też może być prawda ?
I z matematyki kolejny działa przerabiam tym razem funkcje a jak dobrze poszło o 14:00 coś wygraliście bo to jest sedno wiem tego komunikatora w końcu ale muszę z siebie nie raz kilka spraw wyrzucić.
Gracie jeszcze w Mini Lotto albo ekstra pensję ja chyba w to drugie raczej długo nie zagram wolę jednak te Mini Lotto po pierwsze tańsze a po drugie raczej chyba łatwiej jak można to to powiedzieć trafić główną wygraną a po 3 również dużo do wygrania jest.
Po 4 wyścigach jestem na 1 miejscu i 79 punktów mam a 13 przewagi nad Vetelem.
Ale co mam jociu zrobić jak bardzo lubię grać w F1 2013 i jakie tam są emocje o jeny to ty sobie nie możesz chyba tego wyobrazić.
Bo kiedyś również marzyłem tak jechać bolidem ale chyba to się nie stanie chyba że pojadę kiedyś na weekend wyścigowy i pójdę do boksów zespołów chociaż wejść do którego bolidu i zdjęcie sobie zrobić.
Ale leje co się dzieje co jasnej cholery ?
Aha jeżeli jesteśmy już przy zakupach to chcę kupić sobie kask bokserski bo z kolegą wcześniej również sparingi amatorskie mieliśmy i on również chce kupić. Bo rękawice już mam dobre wiązane. A naszym idolem jest Floyd Mayweather Jr który ma stoczyć wielką walkę z filipińskim bokserem na kogo stawiacie w tej walce ?
2 221 020. Mam dosy emocji w codziennym życiu; beztroski chłopak jesteś
Ale dotam ja spokojnie nie uzależnię się spokojnie ja nie z tym psychików którzy żrą za przeproszeniem i nawet wydalają spod siebie w kubeł aby tylko nie odejść od rozgrywki.
jocia ale ja muszę lubić to co ty.
Jak wydoroślesz, to będziesz musiał polubic, ale to jeszcze pare ładnych lat potrwa w Twoim przypadku
http://allegro.pl/kask-boks-z-maska-krata-treningowy-evolution-i4913183149.html Albo taki albo ...