Wpisy 2 220 735 – 2 220 834
19 grudnia 2014 12:39 → 19 grudnia 2014 13:54, 100 wpisów
ts dawaj to losowanie juz teraz
co za różnica w cyrku układanych kólek
co za różnica w cyrku układanych kólek
lila
cza by znowu oskubac ts bo swieta ida
oszukac nie poprostu oskubac
tomeckii do tego kuponik i kresslimy
e46 wyłaz z tego chorzowa
i jak zwykle sztuczne kumulacje się robią na swięta
ts zawsze kombinował i kombinuje
podejrzane to cos
ts zawsze kombinował i kombinuje
podejrzane to cos
lila przed obiadem
no ja tez juz po zalewajce
Skreśliłem takie liczby których nie kreśliłem może coś wpadnie mam jeszcze 9 losowań
wasyl będę leżakować z moimi dziećmi pogoda taka,że by ją chudy byk za***ł
ciekawe kto garki pomyje
ja z chybika gram bo jak ma dac to maszyna da
ide pomyc zaraz wracam
mi by się przydało żelazko co samo prasuje bo z tym prasowaniem też można zajoba dostać
Lila
Zdaje mi się że jakiś kraj skandynawski opracował ale głowy nie daję ale tanie nie jest , przepraszam szczegółów nie pamiętam... Ale to dobry zakup po wygraniej w lotto he he he
Wasyl
Kiedy mi dobrze w Chorzowie/
Kiedy mi dobrze w Chorzowie/
Ja po wygranej w multi kończę ze ściąganiem filmów i przechodzę na oryginały
http://interaktywnie.com/hi-tech/newsy/lajfstajl/samoscielace-sie-lozko-980
Ja pykam ale nie na dzisiaj brak kasy, gram teraz w multi i wyślę dużego... Chyba że mnie rodzina poratuje 7x1,25 zł
W jakiejś sieci sklepów jest cena albo hmm w gazecie popularnonaukowej sorki nie pamiętam
z kocem maszynka nie miała problemu ale z kołdrą chyba nie poszłoby jej tak łatwo
Ciekawe czy ma jakiś mechanizm zabezpieczający aby nie pościelić ukochanej razem z pościelą
Albo inne info IBM opracował PC który posługuje sie naturalym językem na razie w piśmie i wygrał Jeopardy taki teleturniej wiedzy Za niedługo będziemy mieć go za asysenta w wyszukiwaniu bo nie będzie haseł wyszukiwał jak Google tylko najcelniejsze odpowiedzi
albo dla chętnych inteligientna toaleta 2700 zł made in China odtwarza muzykę działa jak masażer i jest ozdobiona lampkami led, zużywa mniej niż 4 l wody
roninr
takie toalety to japończycy mają od dawna , nawet nasi skoczkowie jak byli na konkursie w japonii to zrobili zdjęcie muszli z konsolą zdziwieni po co tyle przycisków
takie toalety to japończycy mają od dawna , nawet nasi skoczkowie jak byli na konkursie w japonii to zrobili zdjęcie muszli z konsolą zdziwieni po co tyle przycisków
Dzień dobry...
...............................
...............................
wiesz co zlapalo mnie przeziebienie moze po swietach zaczniemy co bo to prae dni i swieta
Nom w sumie słysząłem o ty JP lata temu ale ceny nie wiem za to CHińskiej cenę znam
ja kupie takie wc moze byc i japonskie zeby cyfry celnie typowal
Dawać losowanie...
Mi by tam starczyło aby karmiła się odchodami i drukowała kupony w zamian
Albo inne info naukowcy opracowali metodę pozyskiwania energi z moczu dobre dla terenów bez urbanizacji typu afryka a i u nas sporo się marnuje
" Nie matura, a chęć szczera
zrobi z Ciebie
Lotto... milionera ".
Zaraz tu wpadnie zadawacz dziwnych pytań.. .
....................................
zrobi z Ciebie
Lotto... milionera ".
Zaraz tu wpadnie zadawacz dziwnych pytań.. .
....................................
Zasponsorują takie użądzenia jeśli nie będą drogie koszt napewo miejszy d pociągnięcialinii i wybudowania elektrowni
Przerwa na kawę...
.................................
.................................
A i nam w Polsce by się przydało bo te ceny prądu są zabójcze np amerykańskie wojsko na misji w Iraku ma taki genereator który wytarza energię z odpadów... Fajnie zamiast wyrzucać smieci pod blokiem by stał generator by go się karmiło odpadami i by były mniejsze rachunki za prąd
tomecki , ok może po świętach , ja wczoraj dałem te 11 co pisałem , myślę by dziś dać je jeszcze raz
dotam no i co wytypił???
a jak dobrze to co?
witajcie
Lila a w Nasa obchodza święta???