Wpisy 2 220 335 – 2 220 434
18 grudnia 2014 21:45 → 18 grudnia 2014 22:34, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,05,07,08,09,11,14,16,17,19,22
W puli Lotto ponad 6 300 000 zł
Dopisano wyniki Lotto - 16,19,31,38,43,46
torsan pracuję w Viście polecialy pliki dll przy jakims odinstalowaniu czegoś no i wtyczki Flash Player nie da rady uruchomic póki ktoś ( mój brat bardziej w tych sprawach kumaty) ich ręcznie nie wklei tam gdzie trzeba
zgrywus niestety tam też potrzebna jest powyższa wtyczka
zgrywus niestety tam też potrzebna jest powyższa wtyczka
Dopisano wyniki Lotto Plus - 08,19,32,43,46,48
a na tvp info losowanie na żywo, nie samym Internetem człek żyje
torsan pewnie tak, ale samodzielne próby jeszcze bardziej pochrzaniły działanie Visty więc czekam na mojego szpenia
tomecki jak systemiki
Znikam odpocząc po kolejnym dniu urlopu spędzonego na sprzątaniu
Dobranoc
Dobranoc
Dobry wieczór a co wróciłem skończyłem
medusia ..masz vista ..a skąd masz ten system tak wskakuje pliki DLL ..chyba ty szukałaś programy nielegalnie wuwuwu ,,,nie jest kupione ten vista... ja tak wiem testowalem
Skończyłem IV dział nierówności jeszcze z tego kursu 2015 zostało 10 i będę dobrze chyba przygotowany i jeszcze od nowego roku korepetycje wezmę dodatkowo syna pan woźnego zresztą jutro pojadę do gimnazjum z nim porozmawiać. Z tej strony kolejnym działem są funkcje a według was który dział najtrudniejszy w matematyce na poziom podstawowy ? Jeszcze moja mama kaszel mam mocny może doradzicie jakiś sposób aby jej przeszedł oprócz syropów czy syropu domowego z cebuli ?
krzysio to legalna Vista tylko niestety laptop jest z 2004 r. Każdy z znanych mi właścicieli laptopów z tym systemem z tego okresu niestety zaliczył ten problem. Czas na zmianę kompa, bo niestety Windows 7 przy tych parametrach raczej jest bez sensu
dobra a teraz znikam na dobre
dobra a teraz znikam na dobre
ale rozwiązanie nierówności które jest za 2pkt jest w miare proste
krzysztof_c: a do tej pory co tyle razy tą maturę zdawałeś to nic się nie przygotowywałeś??? Bo teraz to wygląda jakbyś chciał na 5 zdać
krzysztof c , ja stosuje alpe leśną 6 kropel na łyżeczkę cukru , do ust i połknąć po rozpuszczeniu , rewelacja , zapalenie gardła i kaszel mija po minucie . tak mi poradziła jedna babeczka z Petrowic w Czechach
ja w sumie guzik umie z tej matmy ale wiem co trzeba się nauczyć do matury i postaram się tego nauczyć
No właśnie w tym rzecz że z deltą nie miałem trudności a te funkcje teraz mam jako kolejny dział do przerobienia ale jutro zacznę go. Procenty też mam ogarnięte tata nawet przykładowe zadania i wczoraj podał i zrobiłem Pasko.
zgrywus ..kiedy ty idzie do przooodu 3/3 ..i kiedy chcesz grać piintol realne .. ja wiem ty nie bardzo lubi siedziec w domku ..nie idziesz do kolekturzy
trzeba trenować bo przyjdzie ten piękny dzień i zapomnimy tych ruchów rączkami
jackwar a skąd tą alpe mogę wsiąść ? A torsan jak poszła próbna matura z matematyki i jak chcesz się przygotować do matematyki z ważniejszych działów trzeba wszystko przygotować bo nie wiadomo że akurat to będzie choć dużo zadań co rok się powtarza.
krzysztof , ja kupuje przez sklep internetowy ale w niektórych aptekach też kupowałem
najtrudniejsze funkcje ? wydaje mi się że trudne były zadania otwarte z geometrii na wykazywanie ale one nie były najwyżej punktowane, nie wiem jak teraz - w sumie 99% wiedzy już zdążyłem zapomnieć, ale wystarczy chyba trochę pytań a,b,c,d zrobić dobrze i już jest te 30%, zależy kto jaki wynik ma zamiar uzyskać
http://matemaks.pl/ a co powiesz o tej stronie ?
04,09,10,17,35,37,45,58,68,75 mam nadzieje ze jutro mi cos wejdzie bo ostatnio nie mam szczescia
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 225 593,30 zł
multilotek powiem ci tak miałem korepetycje przez szkołę średnią całą a to i zadani domowe z chemii, fizyki robiłem to mniej czasu na matematykę nie raz było najpierw z panią a potem z moim wychowawcą co fizyki uczy. A w tym roku w kwietniu do cioci jeździłem i pani przychodziła która już nie uczy nawet wujka uczyła i co po dwa razy tygodniowo ale za późno już było. I zadań które były na maturze dużo z X-mi nie zrobiliśmy tylko to co było i się powtarza tak mówiła. Moja kuzynka podobno też u niej krótko przed maturą i zdała jednak a też była leserka nie uczyła się ważniejsze był zabawy i chłopak aż wszyscy zrobili oczy jak zdała. A ja jednak nie zdałem 11 punktów zabrakło 4 a kuzyn też oblał ale nie przykładał się wyraźnie język polski i matematyka lecz on pierwszy raz pisał. A teraz pracuje jako kurier w Olsztynie i uczy się w Policealnym Studium Zawodowym na ochroniarza bo tata jego dziewczyny firmę m ochroniarską. Z języka polskiego 21% miałem.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 40 000 zł
Kumulacja Lotto: 10 000 000 zł
Ale też intensywnie z język polskiego się uczę z panią dyrektor przedszkola za godzinę 25 zł i powiem wam że coraz lepiej mi idzie. Bo jak to mówią grunt to się nie poddawać. A jak nie uda mi się odpukać tym razem to trudno dam są na spokój całą maturę i pójdę do pracy gdzie te filcaki robią albo na staż z urzędu pracy lub
porada na kaszel dla mamy krzysztofa,c,,kielich z pieprzem na rozgrzewkęi pod kołderkę
jaklogan47 kielich z pieprzem pomoże na ile % ?
pewno do następnego kaszlu
warto spróbować kazdy bezpieczny sposób i moze znajdzie cos dla siebie,
Dobranoc.
myślę, że mając wyćwiczone te najpopularniejsze maturalne zadania można spokojnie 30% uzyskać
siemka