Wpisy 2 220 019 – 2 220 118
18 grudnia 2014 18:14 → 18 grudnia 2014 19:13, 100 wpisów
- Halo - mówi Kowalski. Panie doktorze, proszę natychmiast przyjechać, ponieważ moja żona ma ostry atak wyrostka robaczkowego!
- Spokojnie panie Kowalski. Dwa lata temu osobiście wyciąłem pańskiej żonie wyrostek robaczkowy. Czy słyszał pan kiedyś, aby człowiekowi po raz drugi pojawił się wyrostek?
- A czy pan słyszał doktorze, że u człowieka może się pojawić druga żona?
- Spokojnie panie Kowalski. Dwa lata temu osobiście wyciąłem pańskiej żonie wyrostek robaczkowy. Czy słyszał pan kiedyś, aby człowiekowi po raz drugi pojawił się wyrostek?
- A czy pan słyszał doktorze, że u człowieka może się pojawić druga żona?
O 23.00 dzwoni telefon do sklepu spożywczego.
Właściciel odbiera:
- Halo?
- O której otwieracie sklep?
- O 7.00!
- Aha Dziękuję!
Za trzy godziny znowu telefon.
- Halo?
- O 7.00
- Dziękuję!
Za 4 godziny dzwoni telefon.
zdenerwowany właściciel odbiera.
- Halo!
- Za godzinę, a po co pan znowu dzwoni!!??
- Bo ja jestem w nim zamknięty!
Właściciel odbiera:
- Halo?
- O 7.00!
- Aha Dziękuję!
Za trzy godziny znowu telefon.
- Halo?
- O 7.00
- Dziękuję!
Za 4 godziny dzwoni telefon.
zdenerwowany właściciel odbiera.
- Halo!
- Za godzinę, a po co pan znowu dzwoni!!??
- Bo ja jestem w nim zamknięty!
Synowa dzwoni do teściowej:
- mamo sprawdź czy w domu jest moja komórka jeśli ją znajdziesz daj mi znać
Po chwili teściowa znajduje telefon i pisze sms do synowej:
- jest na komodzie.
- mamo sprawdź czy w domu jest moja komórka jeśli ją znajdziesz daj mi znać
Po chwili teściowa znajduje telefon i pisze sms do synowej:
- jest na komodzie.
Robal_36 co ty tak mało ostatnio zagladasz czyzbyś 5 w mini trafil
J-23
Robal_36 to jak zarobiony to miliony wygral
Monet ,Robal_36,wy jacys inni jestescie pytam i prosze o uprzejmośc a nie o oszczerstwa
tomecki72 jak sa typerzy super to wiedza jakie kupony zamykac jak nie to ja sam zamykam swoje
zalezy ile kuponikow wrzucisz jak 100 to sie nie dziw ze nie zamykaja sa statystyki i analizy liczb
moze widzielem ina stronke oni tam sytemem wysylali ale np na12 ale dopiero jak 100 % udzialu bylo
Gdy Marysia dowiedziała się, że jej dziadek umarł udała się prosto do babci by ją pocieszyć. Babcia opowiedziała jej, że dziadek dostał zawału serca podczas ich poranno-niedzielnego sexu. Słysząc to Marysia bardzo się wzburzyła i tak rzecze do babci:
- Babciu, przecież kiedy para staruszków będących grubo po 90-tce sypia ze sobą i uprawia sex to tylko kusi los. Prędzej czy później musiało się to tak skończyć!
- Moje dziecko, przed wieloma laty, gdy wraz z Twoim świętej pamięci dziadkiem zdaliśmy sobie sprawę z naszego podeszłego wieku odkryliśmy, że najlepsza pora na pieszczoty zaczyna się dokładnie wtedy, gdy dzwony
kościelne zaczynają grać. To był bardzo dobry rytm: wolno i przyjemnie, nie za męcząco, na "Ding" włóż, na "Dong" wyjmij...
Tu babcia musiała przerwać, otrzeć łzę po czym kontynuowała:
- ...I gdyby nie ten pie****ny samochód lodziarza ze swoim poj***********ym sygnałem nie podjechał pod nasz blok to Twój dziadek dalej by żył!
- Babciu, przecież kiedy para staruszków będących grubo po 90-tce sypia ze sobą i uprawia sex to tylko kusi los. Prędzej czy później musiało się to tak skończyć!
- Moje dziecko, przed wieloma laty, gdy wraz z Twoim świętej pamięci dziadkiem zdaliśmy sobie sprawę z naszego podeszłego wieku odkryliśmy, że najlepsza pora na pieszczoty zaczyna się dokładnie wtedy, gdy dzwony
kościelne zaczynają grać. To był bardzo dobry rytm: wolno i przyjemnie, nie za męcząco, na "Ding" włóż, na "Dong" wyjmij...
Tu babcia musiała przerwać, otrzeć łzę po czym kontynuowała:
- ...I gdyby nie ten pie****ny samochód lodziarza ze swoim poj***********ym sygnałem nie podjechał pod nasz blok to Twój dziadek dalej by żył!
Wpada 80-letnia babcia na poterunek policji i krzyczy: - Ratunku, pomocy, zgwałcili mnie!!! Na to policjant: - Niech pani powie dokładnie gdzie i kiedy panią zgwałcili. A babcia: - To było jakieś 60 lat temu... - I dopiero teraz pani o tym mówi? - A co, powspominać sobie nie można?
Na zebraniu ZBOWiDu odzywa się dziadek:
- Proszę państwa, ja mam taką sklerozę, że nie pamiętam, czy walczyłem w I wojnie w II korpusie, czy w II wojnie w I korpusie.
Na to drugi:
- A ja to nie pamiętam czy na wojnie dostałem kulką między łopatki czy łopatką między kulki.
Na to odzywa się babcia:
- A ja nie pamiętam czy to ja wystrychnęłam Niemców na dudka czy to Niemcy wydudkali mnie na strychu
- Proszę państwa, ja mam taką sklerozę, że nie pamiętam, czy walczyłem w I wojnie w II korpusie, czy w II wojnie w I korpusie.
Na to drugi:
- A ja to nie pamiętam czy na wojnie dostałem kulką między łopatki czy łopatką między kulki.
Na to odzywa się babcia:
- A ja nie pamiętam czy to ja wystrychnęłam Niemców na dudka czy to Niemcy wydudkali mnie na strychu
Do babci miała przyjechać telewizja, dlatego wnuczka postanowiła jej odrobinę pomóc, więc mówi:
- Babciu jak się będą pytać ile masz lat, to powiedz że 150.
- Dobrze.
- A jak się spytają ile masz wnuków to powiedz że 15-stu.
- Dobrze.
- Jak się zapytają gdzie pani syn to powiesz że studiuje na uniwersytecie, a jak będzie ich interesować twoja krowa to powiedz że zwisa u płota.
- Pamiętasz?
- tak nic się nie martw - odpowiada babcia.
Lecz babcia stara i sklerozę ma.
Wreszcie nadszedł dzień kiedy reporterzy przyjechali i pytają się:
- Babciu ile masz lat?
- 15 - mówi babcia.
- A ile wnuków?
- 150 - ciu.
- Gdzie pani syn?
- Zwisa u płota.
- A gdzie pani krowa?
- A studiuje na uniwersytecie!!!
- Babciu jak się będą pytać ile masz lat, to powiedz że 150.
- Dobrze.
- A jak się spytają ile masz wnuków to powiedz że 15-stu.
- Dobrze.
- Jak się zapytają gdzie pani syn to powiesz że studiuje na uniwersytecie, a jak będzie ich interesować twoja krowa to powiedz że zwisa u płota.
- Pamiętasz?
- tak nic się nie martw - odpowiada babcia.
Lecz babcia stara i sklerozę ma.
Wreszcie nadszedł dzień kiedy reporterzy przyjechali i pytają się:
- Babciu ile masz lat?
- 15 - mówi babcia.
- A ile wnuków?
- 150 - ciu.
- Gdzie pani syn?
- Zwisa u płota.
- A gdzie pani krowa?
- A studiuje na uniwersytecie!!!
Jedzie autobus i wsiadają do niego dwie starsze panie. Jedna z nich pyta:
- Czy ten autobus jedzie do Poronina?
- Tak - odpowiada kierowca.
- Ale czy na pewno? - dopytuje się babcia.
- Na pewno - mówi ze spokojem w głosie kierowca.
- Ale czy tak na pewno do Poronina? - nie daje za wygraną babcia.
- Nie, kurczę do Nowego Jorku - odpowiada kierowca.
- A przez Poronin?
- Czy ten autobus jedzie do Poronina?
- Tak - odpowiada kierowca.
- Ale czy na pewno? - dopytuje się babcia.
- Na pewno - mówi ze spokojem w głosie kierowca.
- Ale czy tak na pewno do Poronina? - nie daje za wygraną babcia.
- Nie, kurczę do Nowego Jorku - odpowiada kierowca.
- A przez Poronin?
Siedzą dwie babcie w tramwaju i rozmawiają ze sobą. Do tramwaju wsiada skin. Jedna babcia ustępuje mu miejsca i mówi do drugiej:
"Biedny chłopak nie dość, że po chemioterapii to jeszcze w butach ortopedycznych".
"Biedny chłopak nie dość, że po chemioterapii to jeszcze w butach ortopedycznych".
uprzejmie
naiwniaka informuję
kiedy poprosi miszcza trafień /i specjalistę od rzucania klątw / i adresik i t a m się odsłoni, to t e ż będzie
i ubawiony i ogólnie niezły będzie zaciesz
naiwniaka informuję
kiedy poprosi miszcza trafień /i specjalistę od rzucania klątw / i adresik i t a m się odsłoni, to t e ż będzie
i ubawiony i ogólnie niezły będzie zaciesz
Dziś rano odbywałem podróż autobusem miejskim. Siedziałem sobie z małżonką na takim poczwórnym siedzeniu, gdzie dwie pary pasażerów siedzą na przeciw siebie. Po drugiej stronie siedział młody chlopak oraz moherowa babcia (12 batalion 22 pułku Moherowych Beretów "Rydzyk, Honor i Ojczyzna". Chłopak odebrał telefon i tak mówi:
- Aniu, będę u ciebie dziś o 19. Bardzo cię kocham. Jesteś dla mnie jedyna.
Po chwili odbiera drugi telefon:
- Cześć Basiu! Wiesz, że kocham tylko ciebie. Wpadnę do ciebie jutro o 20.
Moherowej babci zaczerwieniła się twarz i zbladł beret. A chłopakowi znowu dzwoni telefon:
- Cześć! Już do Ciebie jadę. Stęskniłem się za tobą. Istniejesz dla mnie tylko ty Staszku.
Moherowa babcia wybuchła jak bomba. Zaczęła biednego chłopaka wyzywać od zboczonych bezbożników, oraz sodomitów. Chłopak spasowiał na twarzy, ale zachował zimną krew. Odpowiedział babci:
- Przecież muszę się zabawić przed powrotem do seminarium.
- Aniu, będę u ciebie dziś o 19. Bardzo cię kocham. Jesteś dla mnie jedyna.
Po chwili odbiera drugi telefon:
- Cześć Basiu! Wiesz, że kocham tylko ciebie. Wpadnę do ciebie jutro o 20.
Moherowej babci zaczerwieniła się twarz i zbladł beret. A chłopakowi znowu dzwoni telefon:
- Cześć! Już do Ciebie jadę. Stęskniłem się za tobą. Istniejesz dla mnie tylko ty Staszku.
Moherowa babcia wybuchła jak bomba. Zaczęła biednego chłopaka wyzywać od zboczonych bezbożników, oraz sodomitów. Chłopak spasowiał na twarzy, ale zachował zimną krew. Odpowiedział babci:
- Przecież muszę się zabawić przed powrotem do seminarium.
Przychodzi babcia do urzędu skarbowego, złożyć PIT. Urzędniczka sprawdza i mówi:
- właściwie wszystko jest dobrze tylko brakuje Pani podpisu, na to babcia: ale jak ja mam się podpisać?
- no tak jak się Pani zawsze podpisuje.
Babcia bierze długopis i pisze: Całuję was gorąco babcia Aniela...
- właściwie wszystko jest dobrze tylko brakuje Pani podpisu, na to babcia: ale jak ja mam się podpisać?
- no tak jak się Pani zawsze podpisuje.
Babcia bierze długopis i pisze: Całuję was gorąco babcia Aniela...
Z infolinii:
- Dzień Dobry, w czym mogę służyć?
- Chciałbym przedłużyć umowę
- Czy chodzi o ten numer, z którego Pan dzwoni?
- Tak
- Na kogo telefon jest zarejestrowany?
- Na babcie.
- Godność babci mogę prosić?
- Moja babcia nie ma godności
- Dzień Dobry, w czym mogę służyć?
- Chciałbym przedłużyć umowę
- Czy chodzi o ten numer, z którego Pan dzwoni?
- Tak
- Na kogo telefon jest zarejestrowany?
- Na babcie.
- Godność babci mogę prosić?
- Moja babcia nie ma godności
Pani pyta sie Jasia.Ile masz lat?-niewiem Ile jest gwiazd na niebie?-Niewiem.Czym twoja babcia miesza kisiel?-niewiem.Czym Twój dziadek bronił się na wojnie?-niewiem.Jasiu idzie do domu.Pyta się mamy:Ile mam lat?-.Jasiu idzie do taty i pyta się:Ile jest gwiazd na niebie?-Nie do policzenia.Idzie do dziadka:Czym broniłeś się na wojnie-karabinem.Pyta się babci:Czym Mieszasz kisiel?-Mikserem.Pani pyta sie Jasia w szkole:Ile masz lat?-Nie do policzenia,Ile jest gwiazd na niebie?-,Czum twój dziadek bronił się na wojnie?-Mikserem,Czym twoja Babcia miesza kisiel?-karabinem.
widze ze sa osoby na tym portalu kulturalne co same sie odzywaja ale starzy tylko krytykuja i kase gruba wydaja na gry losowe zamiast grac wspolnie za grosze ale to juz wasz probrel ja tylko zaprosilem WAS JAKO SUPER TYPER ...
Robal_36 zawsze masz nawiedzienie ze strony gl gdy zapraszam nie mam z kolesiem zadnego kontaktu typoje tu i tam i sa efekty
Agent
Co to jest golden lotto nie tłumacz na polskie
Skoro tam byłeś napisz dwa słowa i będę wiedział wszystko
Co to jest golden lotto nie tłumacz na polskie
Skoro tam byłeś napisz dwa słowa i będę wiedział wszystko
a ty ??? dalej swoje naganiacz ,itp... pamietaj o stalkingu....sam wiesz co to oznacza
897256. goldenlotto.pl 2012-04-17 (19:32) Wrocław
Nikomu, nie TEMU CO TRZEBA , NIC NIE STANIE SIĘ!. Ale, Monet, co napisał ten wpis 897119 o godz 18:28 ZOSTAJE PRZEKLĘTY I ZOSTAJE NA NIEGO NARZUCONA KLĄTWA:, że od dnia jutrzejszego zacznie "JĄKAĆ SIĘ", A LUDZIE BĘDĄ PATRZEĆ SIĘ NA NIEGO JAKBY POGUBIŁ ROZUMY!!! Niech tak się stanie według Jego woli !!! I wspomni Monet.... w swojej osobowości , że NIE WARTO JEST BLUŹNIĆ NA KOGOŚ, KTO JEST PRAWYM I WIERZĄCYM W BOGA!!! BĄDŹ PRZEKLĘTY !!! Zobaczysz co POTRAFIĘ, ... A INNI WIEDZĄ....!!!
897315. goldenlotto.pl 2012-04-17 (19:59) Wrocław
Monet. 897299-Twój wpis. Jak jeszcze raz użyjesz bluźnierczych słów, to może byc gorzej, a ja wiem co myślę, mówię i piszę. NIE igraj...., bo może być gorzej..... Powiedz TAK , a spełni sie więcej. A to nie autosugestia.., tylko "rewiry" zakazane. Szanuję Cię , Szanuj i mnie....
Nikomu, nie TEMU CO TRZEBA , NIC NIE STANIE SIĘ!. Ale, Monet, co napisał ten wpis 897119 o godz 18:28 ZOSTAJE PRZEKLĘTY I ZOSTAJE NA NIEGO NARZUCONA KLĄTWA:, że od dnia jutrzejszego zacznie "JĄKAĆ SIĘ", A LUDZIE BĘDĄ PATRZEĆ SIĘ NA NIEGO JAKBY POGUBIŁ ROZUMY!!! Niech tak się stanie według Jego woli !!! I wspomni Monet.... w swojej osobowości , że NIE WARTO JEST BLUŹNIĆ NA KOGOŚ, KTO JEST PRAWYM I WIERZĄCYM W BOGA!!! BĄDŹ PRZEKLĘTY !!! Zobaczysz co POTRAFIĘ, ... A INNI WIEDZĄ....!!!
897315. goldenlotto.pl 2012-04-17 (19:59) Wrocław
Monet. 897299-Twój wpis. Jak jeszcze raz użyjesz bluźnierczych słów, to może byc gorzej, a ja wiem co myślę, mówię i piszę. NIE igraj...., bo może być gorzej..... Powiedz TAK , a spełni sie więcej. A to nie autosugestia.., tylko "rewiry" zakazane. Szanuję Cię , Szanuj i mnie....
Jedzie dwóch dresów czarną bmw... Zatrzymują się na czerwonym świetle... Bach! Coś im przywaliło w tyłek. Wychodzą wkurzeni, patrzą... a tam staruszek w maluchu.
- Co dziadek nie wyhamowaleś i walnąłeś?
- No panowie wiecie ...
- Dobra dziadek, dajesz 1000zł i po sprawie.
- Ale panowie... No nie mam tyle.
- Dziadek, dajesz kaszla i będzie po sprawie...
- Ale panowie, nie mogę, czym będę poruszał się po mieście...?
Wkurzeni na maksa kolesie pytają:
- A co masz, dziadek?
- No..., synów mam.
- To dzwon po synów!
- Ale panowie, no... nie mam telefonu.
Na maxa wkurzeni dają mu fona. Dziadek dzwoni... Mija 5 minut, podjeżdża czerwona bmw, wysiada pięciu jeszcze większych kolesi:
- Co tatuś, cofali i walnęli?
- Co dziadek nie wyhamowaleś i walnąłeś?
- No panowie wiecie ...
- Dobra dziadek, dajesz 1000zł i po sprawie.
- Ale panowie... No nie mam tyle.
- Dziadek, dajesz kaszla i będzie po sprawie...
- Ale panowie, nie mogę, czym będę poruszał się po mieście...?
Wkurzeni na maksa kolesie pytają:
- A co masz, dziadek?
- No..., synów mam.
- To dzwon po synów!
- Ale panowie, no... nie mam telefonu.
Na maxa wkurzeni dają mu fona. Dziadek dzwoni... Mija 5 minut, podjeżdża czerwona bmw, wysiada pięciu jeszcze większych kolesi:
- Co tatuś, cofali i walnęli?
Na ławeczce w parku siedzi sobie 80-letni dziadek i płacze. Podchodzi do niego dresiarz i pyta:
- Co jest, dziadku?
- A lepiej nie mówić - mówi dziadek.
- No, co się smucisz? - dopytuje się młodzieniec.
- No wczoraj się ożeniłem, mam żonę piękną i młodą - ma 20 lat, mam wymarzony, piękny dom, jestem multimilionerem...
- No, to czemu jesteś smutny? To pełnia szczęścia!
- Ach... - wzdycha staruszek - ... bo zapomniałem drogi do domu!
- Co jest, dziadku?
- A lepiej nie mówić - mówi dziadek.
- No, co się smucisz? - dopytuje się młodzieniec.
- No wczoraj się ożeniłem, mam żonę piękną i młodą - ma 20 lat, mam wymarzony, piękny dom, jestem multimilionerem...
- No, to czemu jesteś smutny? To pełnia szczęścia!
- Ach... - wzdycha staruszek - ... bo zapomniałem drogi do domu!
DIABLO
1 jakie korzysci ma wlasciciel tej strony jakas prowizje pobiera czy co?
2 jaka do tej pory byla tam maxymalna wygrana ?
1 jakie korzysci ma wlasciciel tej strony jakas prowizje pobiera czy co?
2 jaka do tej pory byla tam maxymalna wygrana ?
J-23 armeńsku
J-23 łacina to język elity bez wlasnego kraju a wciąz w obiegu