Wpisy 2 219 919 – 2 220 018
18 grudnia 2014 15:57 → 18 grudnia 2014 18:13, 100 wpisów
krzysztof c , gratki za pasjonującą relacje z wyścigów
mam nadzieję że zostaniesz zawodowcem a wtedy to kasa i karjera
mam nadzieję że zostaniesz zawodowcem a wtedy to kasa i karjera
Nie mam Gran Turismo 5 ani 6.
tomecki72 ale trochę że popisze na odmiany coś innego niż wasze tępe cyferki które tak nie wpadają zazwyczaj to co ?
<< Dobry wieczór >>
................................
................................
tak kariera przed chłopem a chłop się marnuje
marnuje czy marynuje ?
marnuje czy marynuje ?
KASA KARIERA OGROMNE PIENIĄDZE I DZIEWCZYNY
Jackwar...
To na którym miejscu ukończę ten sezon gdzie pierwszy wyścig w Australii wygrałem ?
NIE
Dobra idę obiad zjeść bo na 17:30 na roraty idę pomodlić się a potem film a potem nauka matematyki z nierówność i delty.
a ten znowu na czacie jak bumerang wraca ze swoimi 100 pytan do typ zaczynajacy tekstem mam pytanko
ide bo az zygac się chce jak widze ten nick facet dorosly aaaaaaaa szkoda gadac
ide bo az zygac się chce jak widze ten nick facet dorosly aaaaaaaa szkoda gadac
Nie mam człowieku rutera do konsoli muszę kupić czaisz teraz bazę ?
baw się krzysztof
tylko nie małym
mały to łobuz i jeszcze cie opluje
tylko nie małym
mały to łobuz i jeszcze cie opluje
gryks76 a coś ci nie pasuje ?
Ja jestem normalnym człowiekiem to wy ze mnie robicie nie wiadomo kogo ?
Chcecie to może oczywiście zmienić temat o liczbach dzisiejszych nie mam nic przeciw.
Po tym sezonie może zmienię poziom sobie na wyższy.
gryks zależy tylko kto co nazywa Bogiem niestety niewiedza a raczej brak chęci do myślenia rodzi takie tezy że Boga nie ma
nigdy nie zaczynam od amatorki zawsze najwyzszy poziom tak bylo jest i bedzie amatorka jest dla dzieci 8 letnich
Użytkownik preston dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Użytkownik preston dodał nowy komentarz w temacie:
http://www.biztok.pl/biznes/celnicy-lapia-internautow-wreszcie-znalezli-sposob-na-bukmacherow_a18652
Ale ta gra do CS jest podobna pamiętam jak mój kuzyn się nią zapalał i grał dużo i przez skypa z innymi rozmawiał jakieś hasła i przekazywał dziwnie brzmiące. A nawet wiem że są zawody w tej dziedzinie gier RPG.
gryks76 to jak taki mądry jesteś to zagraj sobie na najwyższym poziomi w F1 2013 cwaniaku to nie zdążysz opon zmienić.
Silnik Formuły 1 w ciągu jednej sekundy zasysa aż 650 litrów powietrza, przy prędkości obrotowej dochodzącej do 19000 obrotów na minutę. Potrafi rozpędzić bolid do 100 km/h w czasie krótszym niż 3 sekundy i jeszcze szybciej przyspieszyć od 100 do 200 km/h co wynika z przyczepności opon, która się zwiększa wraz ze wzrostem prędkości. Podczas typowego weekendu wyścigowego jednostka napędowa konsumuje około 75 litrów benzyny na każde 100 km dystansu. W dobie kończących się zasobów energetycznych w postaci ropy i węgla prezydent FIA, Max Mosley w swoich wypowiedziach wspominał o możliwości zniesienia jakichkolwiek ograniczeń co do pojemności silników F1. Jedynym ograniczeniem byłaby ilość paliwa jaką mają do dyspozycji zespoły na każdy wyścig.
ostatni to wysylalem 5,8,16,19,23,26,29,35,37,39,40 trafilem 2
mam wczoraj to wysylallem 5,8,10,12,20,23,24,26,30,34,36,39
trafilem 2 cyferki
trafilem 2 cyferki
ok ja swoje wyślę 11 na 20 zakładów zaraz się zabiorę do rozpisywania tam podałem 19 dwa razy
Ilość losowań: 100
Koszt gry: 100 x 577.5 zł = 57 750.00 zł
Wygrana łącznie: 14 205.10 zł
Bilans: -43 544.90 zł
Koszt gry: 100 x 577.5 zł = 57 750.00 zł
Wygrana łącznie: 14 205.10 zł
Bilans: -43 544.90 zł
zapraszam super typerow na udzialowca 25 goldenlotto tam gramy na udziały sa wygrane za mala kase