Wpisy 2 218 818 – 2 218 917
17 grudnia 2014 20:13 → 17 grudnia 2014 21:28, 100 wpisów
tomecki72.
http://www.multipasko.pl/kalkulator/express-lotek/
Tutaj możesz podać 12 liczb i wszystko Ci ładnie przeliczy systemowo i to nie na jedno losowanie, ale nawet na 100 i więcej jednocześnie.
http://www.multipasko.pl/kalkulator/express-lotek/
Tutaj możesz podać 12 liczb i wszystko Ci ładnie przeliczy systemowo i to nie na jedno losowanie, ale nawet na 100 i więcej jednocześnie.
tomecki,na jednej kratce skreśliłem 8 liczb na Mini i to jest system,wygrałem:2x4/5 i 40x3/5
nie chodzi o przeliczenia ok w loto to samo mozna wpiasac 10 cyferek
2 218 738. zgrywus 2014-12-17 (19:41)
w nocy z soboty na niedzielę zostanie rozegrany kolejny wyścig w formule 1 na torze w japonii w którym to wystąpi nasz jedyny rodak krzysztof ccc. liczymy, że zdobędzie kolejne punkty do klasyfikacji ogólnej grand prix i będzie się wspinał do góry tabeli aż na sam szczyt
w nocy z soboty na niedzielę zostanie rozegrany kolejny wyścig w formule 1 na torze w japonii w którym to wystąpi nasz jedyny rodak krzysztof ccc. liczymy, że zdobędzie kolejne punkty do klasyfikacji ogólnej grand prix i będzie się wspinał do góry tabeli aż na sam szczyt
Pasko , jemu chodzi że po losowaniu od razu ma z automatu komunikat o trafieniu 5/10 Chłopak się nie trudzi
Dziękuje wujku żeś taki szczodry i jednak będziesz płacić jak mam ci dziękować ?
tak dokladnie wpisuje dane i mam wszytko jak na dloni nie szukam po kuponach BINGO
Pasko
kalkulator jest czasochłonny ja przy sprawdzaniu też korzystam z zestawów liczbowych
sprawdzę kilkanaście za jednym razem
a że gram w mm to jest ok.
kalkulator jest czasochłonny ja przy sprawdzaniu też korzystam z zestawów liczbowych
sprawdzę kilkanaście za jednym razem
a że gram w mm to jest ok.
otwieram piwo ze swoja dziewczyna .. eee to znaczy ze swoja ulubiona szklanka
Już jestem cholera nie było pani Oli
I nawet nie miałem chęci grać
I nawet nie miałem chęci grać
witam ponownie ,za chwilke wiekszosc powie momze jutro,,,ale głowa do góry dla niektortch jutro może być juz dziś
życzę wysokich wygranych
zamit jesteś
i to tj polska
http://www.tvn24.pl/pendolino-na-trasie-bez-droznika,499313,s.html
http://www.tvn24.pl/pendolino-na-trasie-bez-droznika,499313,s.html
wcale się temu nie dziwię bo zapewne ludzie szukają chusteczek które przydadzą się po losowaniu
zgrywus ..mówi i masz ..i no poszukaj i dopasuj liczby od 1/1 do 2/2
zgrywus ...jaka kobita ..chcesz kradnie pewniaki do 3/3 i zalóz i graj real
tomecki masz systemik na 8 liczb,6 zakładów,1,3,5,6,7,/
1,2,3,4,6,/2,4,5,7,8,/2,3,4,6,8,/1,5,6,7,8/1,2,3,4,8/gwarancje,przy trójce niewykluczona 3 lub2,przy4,może byc 4 i kilka 3 przy 5-tce,4-rka ikilka 3-jek,lub nawet 3-trzy 4-rki,niewykluczona 5/5,systemik tani prosty i zależny,od trafionych liczb jak wszystkie systemy
1,2,3,4,6,/2,4,5,7,8,/2,3,4,6,8,/1,5,6,7,8/1,2,3,4,8/gwarancje,przy trójce niewykluczona 3 lub2,przy4,może byc 4 i kilka 3 przy 5-tce,4-rka ikilka 3-jek,lub nawet 3-trzy 4-rki,niewykluczona 5/5,systemik tani prosty i zależny,od trafionych liczb jak wszystkie systemy
wiecie ze testowale na chybil trafil 24 kratki ani 2 nie bylo
to jest jeden z zaproponowanych,tani wiadomo z mniejszymi gwarancjami,zaden niedaje gwarancji jeśli nic niewejdzie,poco tracić kaske na drogie i ryzykować,
Prezes dzisiaj będzie choiny...
Trzeba też odrobinę dać podwładnym
Pod choinkę
Łapcie wygrane
Trzeba też odrobinę dać podwładnym
Pod choinkę
Łapcie wygrane
jack to są niby tylko 2 zakłady, ale trójka pewna i można nim zaatakować mini mini
panowie czy w sytemie czy 5z 42 i tak trzeba trafic te liczby odpowiednie sytemem jest troszke latwiej ale nie 100 %
masz zgrywus racę,ja podałem wersję najtansząmozna grać na 10 zakł i wyżej
łatwiej ,ale zakładając że grasz 6 razy w tygodniu drogim systemem można szybko się spł,ukać
to wszytko kwestia kasy a ja wam powiem w grupie sila wiec ja szukam kogos do grania sytemami
teoretycznie mniejszy zysk a le i wklad i co 2 glowy to nie jedna
tutaj tak naprawdę trzeba mnieć farta i basta,niema złotego środka
Ja będę dawał propozycje grania po świętach
Będę podawal system i numery do gry gratis
Będę podawal system i numery do gry gratis
dokładnie
i co 2 glowy to nie jedna
kiedyś miałem takiego znajomego co wozakiem był
i wygrał w loterji za komuny malucha
ale za chollerę prawa jazdy nie mógl zrobic ...
a przecież jeździł
Co dwie głowy to nie jedna
i co 2 glowy to nie jedna
kiedyś miałem takiego znajomego co wozakiem był
i wygrał w loterji za komuny malucha
ale za chollerę prawa jazdy nie mógl zrobic ...
a przecież jeździł
Co dwie głowy to nie jedna
na 8 liczb przy gwarancji 3/3 wychodzi 8 zakładów
1 2 3 4 6
2 3 4 5 7
3 4 5 6 8
1 4 5 6 7
2 5 6 7 8
1 3 6 7 8
1 2 4 7 8
1 2 3 5 8
1 2 3 4 6