Wpisy 2 216 802 – 2 216 901
15 grudnia 2014 23:14 → 16 grudnia 2014 01:37, 100 wpisów
Vanalit, jestem spokojna , tylko nie trawię Lisa, źle działa na mnie--śliski człowiek
Dzisiaj pokazywali w Wiadomościach jakieś osoby które chcą kandydować na prezydenta w najbliższych wyborach ja nie mogę. Kto ma startować według was ?
krzysztof CCCP ...jak wygrał na wybory na prezydent ..bedzie zabiorom u ciebie twój konsola ..nie bedzie grał
Ciekawe co woźny na to całą politykę powie ? Bo powiedział że na PIS nigdy nie zagłosuje. Jutro się z nim spotkam przekazać coś od was ?
Mini Lotto 0/5 0/5 0/5 o to ma być ja się pytam ?
witam
najlepiej wcale ja zamierzam zrobić dłuższą przerwę w grze szkoda kasy na te g....ane gry tsa
nic nie idzie wygrać kompletnie nic czy to swoje wysyłam czy chybił ten sam efekt
Przekazać coś od was woźnemu ?
pablo85 na ile jesteś pewny na tyle skreślaj
mw29121986 koniec z tym g*wnem przestałem też w to grać..
mw29121986 koniec z tym g*wnem przestałem też w to grać..
krzysztof CCCp ...tak pieeeeknie bardzo dobrze nie zle
---
https://www.youtube.com/watch?v=clpqO9IxeWI
--
---
https://www.youtube.com/watch?v=clpqO9IxeWI
--
vanality zeby chociaz minimalne wygrane podniesli .. logika kupon 2,5 minimalna wygrana 2 zl
Po co ten link krzysio ?
krzysztoF CCc ..jak po co linki ..a ty nie znasz co sie dzieje ludziom
Hej
Jocia
Jocia
nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam bez kuponu mm.
jak bym gral z kims to inaczej co 2 glowy to nie 1 i kaski wiecej
tomecki72 kiedys gralem z kumplem w mm na 28 losowan 8 z plusem stawka x4 ... do tej pory sie nie odkulem
Dobry Wieczór nocna zmiano
Wpadłam na chwilę w przerwie walki o przywrócenie systemu w moim Pavuloniku HP. Staruszek co chwila wykręca mi jakiś numer
Wpadłam na chwilę w przerwie walki o przywrócenie systemu w moim Pavuloniku HP. Staruszek co chwila wykręca mi jakiś numer
medea
Dobranoc i oby w jutrzejszych lasowaniach lepiej poszło.
medea
widzisz to co ja ? zaczyna się powoli rozkręcać nasz przedział
widzisz to co ja ? zaczyna się powoli rozkręcać nasz przedział
jocia, vanality,staszek
dziś było wskazanie na 1-10 ale pudło. Zakładam poślizg
Niemniej mój ukochany przedział miał wskazanie już tydzień temu i jakoś 70-tki nie potrafią się rozkręcic na całego
Jutro wskazanie na 31-40 oraz 1-10
dziś było wskazanie na 1-10 ale pudło. Zakładam poślizg
Niemniej mój ukochany przedział miał wskazanie już tydzień temu i jakoś 70-tki nie potrafią się rozkręcic na całego
Jutro wskazanie na 31-40 oraz 1-10
Ja mam przerwę od mm. ale chyba nie za długą
i planuję zaszaleć po raz 1 szy w Extra pensję 24-grudnia
i planuję zaszaleć po raz 1 szy w Extra pensję 24-grudnia
Medea
ale przyznaj że starają się rozkręcić
już chodzą po cztery, jutro po pięć a za kilka dni to OCHOCHOCHO
ale przyznaj że starają się rozkręcić
już chodzą po cztery, jutro po pięć a za kilka dni to OCHOCHOCHO
Ja jeszcze jutro puszczam 1-10 i dwa zestawy żelazne mające poślizg jeśli nic nie wyjdzie to robię odwyk
A teraz znikam bo niestety muszę zamontowac mnóstwo aktualizacji
staszek trzymam kciuki za Extra Pensję i masz racje za kilka dni to może nawet do 9/10 dojdzie
Dobrego typowania i sympatycznych nocnych Polaków rozmów
A teraz znikam bo niestety muszę zamontowac mnóstwo aktualizacji
staszek trzymam kciuki za Extra Pensję i masz racje za kilka dni to może nawet do 9/10 dojdzie
Dobrego typowania i sympatycznych nocnych Polaków rozmów
Jak jeszcze raz zobaczę komunikat "nie znaleziono porządkowej 573 w bibliotece dynamicznie iertutil" to coś mnie trafi
i znikam
i znikam
medea
dobranoc
dobranoc
Yota ...poszukaj mój kontakty kto ma ..dam ci 1/1 ..nmoje zdanie nie trafię....
nie wiem kto ma krzysiu..częśc pamietam Twojego.. małpiszona.. f .. , ale jak wiesz siedzę w worku
Yota ...tak samo 13maxa zgubil ..mój nr gg bylo nowe formaty PC //skąd on sam znalazł
zgrywus ..jedna kobita mówi powtórka 5 razy ..i no gdzie masz skanik wygrane i co uciekłeś ..nie trafiłeś
Krzysieńku..jaki pewolek ?, postaraj sie o moje namiary .. ja nie mam jak