Wpisy 22 168 – 22 267
23 maja 2008 16:06 → 24 maja 2008 20:55, 100 wpisów
to zda egzamin na bank ;)
70,71,72,74,75,76,79,80
1,2,3,9,10,11,18,19
6/8 na bank z tych 2zakadzików
Opa mi podesłał pomysł nie głupi pośle zobacze dowiem sie dopiero jutro !Koguciku dobrze stoje zawsze w stystykach ale nie przekłada się to na pieniązki nie stety ale gram mam swą metode kturej się trzymam może kiedys wejde w liczby i bum !!!
70,71,72,74,75,76,79,80
1,2,3,9,10,11,18,19
6/8 na bank z tych 2zakadzików
Opa mi podesłał pomysł nie głupi pośle zobacze dowiem sie dopiero jutro !Koguciku dobrze stoje zawsze w stystykach ale nie przekłada się to na pieniązki nie stety ale gram mam swą metode kturej się trzymam może kiedys wejde w liczby i bum !!!
Bum bum !!!
2,3,4,8,9,10,18,19 Wysokich !
2,3,4,8,9,10,18,19 Wysokich !
Kazdy system zda egzamin jezeli co najmniej 50% liczb trafimy,ponizej tego jest nie oplacalny choc nie jest wykluczone ze nawet majac 20 liczb 10 trafimy mozemy miec 10 ale takie cuda nie zdarzaja sie czesto.Duzo gralem na systemach na sucho i nigdy nie udalo mi sie jakos zarobic jak raz bylem pare zlotych do przodu to na drugi dzien poplynolem z % .W dlugiej perspektywie grania chyba zawsze bedziemy w plecy,ale moze sie myle od systemow sa lepsi moze cos podpowiedza .Pozdrawiam
statystyki rzecz wspaniala i korzystam z nich ale jak wezmiesz 6 liczb ktorych nie bylo np 20 losowan to wedlug mnie powinny wyjsc w ten sam dzien a te cholery wychodza pojedynczo przez 6 dni i jak z nich system zrobisz a wydaje sie ze powinny wyjsc .
Do Pasko,mam pytanie:
Czy w związku z tym,że jak wynika z analizy twoich tabel odnośnie popularności gry w realu,gra się głównie na 10,8.7,9 i 6 skresleń w M.L masz zamiar:
Po pierwsze wprowadzić dla typujących,możliwość
oddawania typów na 10,8 lub 6 liczb
Po drugie określać kwotowo wartość najlepszych w oficjalnych statystykach w dziale TYPOWANIA
Po trzecie jeśli to niemożliwe z przyczyn technicznych względnie na niskie wyniki tych typowań udzielić odpowiedzi co do meritum sprawy.Pozdrawiam.
P.S. W moim odczuciu i zapewne wielu innych użytkowników czatu takie zestawienie miało by bardzo interesujący aspekt i bodziec do dalszych typowań.
Czy w związku z tym,że jak wynika z analizy twoich tabel odnośnie popularności gry w realu,gra się głównie na 10,8.7,9 i 6 skresleń w M.L masz zamiar:
Po pierwsze wprowadzić dla typujących,możliwość
oddawania typów na 10,8 lub 6 liczb
Po drugie określać kwotowo wartość najlepszych w oficjalnych statystykach w dziale TYPOWANIA
Po trzecie jeśli to niemożliwe z przyczyn technicznych względnie na niskie wyniki tych typowań udzielić odpowiedzi co do meritum sprawy.Pozdrawiam.
P.S. W moim odczuciu i zapewne wielu innych użytkowników czatu takie zestawienie miało by bardzo interesujący aspekt i bodziec do dalszych typowań.
Pytanie do ZEN, KARAMBA1,Mariusz2 Adamsa -teoretyków i praktyka 777ch(Leszka).
Czy nie uważacie,że ta cała,obszerna dyskusja na forum,tudzież praktyczne próby wprowadzania w życie systemiku gry poprzez danie ludziom gotowych rozwiązań,to nie jest w istocie reklama.
Prawda jest niestety jedna ,a tą jest prawdopodobieństwo.
W istocie,chociażby każdy gryzł kamienie to tego nie przeskoczy.
Osobiście byłem najbliższy "6" w DL w grze na 1 zakład metodą chybił/trafił (traf "5" i jedna liczba różnicą 2 w górę)
Przy całym szacunku dla waszej wiedzy,ale jeśli się nie ma szczęścia to nawet 1000 komputerów niewiele pomoże.Pozdrawiam.
Czy nie uważacie,że ta cała,obszerna dyskusja na forum,tudzież praktyczne próby wprowadzania w życie systemiku gry poprzez danie ludziom gotowych rozwiązań,to nie jest w istocie reklama.
Prawda jest niestety jedna ,a tą jest prawdopodobieństwo.
W istocie,chociażby każdy gryzł kamienie to tego nie przeskoczy.
Osobiście byłem najbliższy "6" w DL w grze na 1 zakład metodą chybił/trafił (traf "5" i jedna liczba różnicą 2 w górę)
Przy całym szacunku dla waszej wiedzy,ale jeśli się nie ma szczęścia to nawet 1000 komputerów niewiele pomoże.Pozdrawiam.
Masz racje riko ja kiedys pisalem ze warunkiem sukcesu i wygranej jest 98%szczescia 1% myslenie i wiedza i 1% kasa i to jest gwarancja ze w pewnych sytuacjach sie nie straci .Innej metody niestety nie ma .
Wynika z tego co napisales ,z calym szacunkiem do Ciebie, ze jesli zrobisz calkiem proste obliczenie (logiczne notabene) i wyjdzie Tobie ze 2x2=4 tz. ze masz szczescie ze wynik = 4 ? Moim zdaniem cos nie tak.
Gratuluje piatki na chybil trafil. Nie jestes jedyny. I 6 tez tak trofiono wiele razy.
Gratuluje piatki na chybil trafil. Nie jestes jedyny. I 6 tez tak trofiono wiele razy.
Nie chcę się chwalić ale ostatnio wytypowałem w D.L "6" z 12,ale cóż z tego kiedy tylko teoretycznie,bo nie puściłem w "realu".To się nazywa dopiero"klapa sedesowa"
Chyba mnie szczescie opuscilo bo nie rozumie tych dwoch wpisow,ale to juz moj problem.
Nie chciałbym być niegrzeczny,ale,jeśli pochwalenie się "5" w D.L jest klapą sedesową to jak nazwać chwalenie się trafienia "3" w D.L przy wkładzie 16 zł (patrz: skan na forum)jak gó.no nie wygrana
Rico- ja nie wiem moze i sa tacy co maja cos do zareklamowania i sprzedania, czytalem tu i tam takie propozycje. Moze i sa tacy co potrzebuja samo reklamy zeby sie poczuc bardziej wartosciowym czlowiekiem, itd. To jest jak najbardziej OK.
Jesli chodzi o mnie to ja nigdy nikomu nic za pieniadze nie proponowalem, reklamowac nie mam co , bo to co mam nie jest do reklamy , ani na sprzedaz.
Nawet mnie jakakolwiek wymiana programow , systemow ich dzialania , itd, nie interesuje i nigdy ie interesowala.
Od czasu do czasu zupelnie bezinteresownie , pomagam Tym ktorzy samodzielnie nad czyms pracuja. Niektorym bardziej szczegolowo pomagam , ale jest to na zasadzie takiej ze musza oni sami wlozyc swoja prace , czas i rowniez sporo myslenia. Nic na tacy nie jest podane i nie bedzie.
Z tego co wiem jest pare osob ktore skorzystaly z tego w sposob wymierny.
Jesli chodzi o mnie to strzal totalnie chybiony, za to zycze Tobie dalszych zlotych strzalow w Lotto.
Jesli chodzi o mnie to ja nigdy nikomu nic za pieniadze nie proponowalem, reklamowac nie mam co , bo to co mam nie jest do reklamy , ani na sprzedaz.
Nawet mnie jakakolwiek wymiana programow , systemow ich dzialania , itd, nie interesuje i nigdy ie interesowala.
Od czasu do czasu zupelnie bezinteresownie , pomagam Tym ktorzy samodzielnie nad czyms pracuja. Niektorym bardziej szczegolowo pomagam , ale jest to na zasadzie takiej ze musza oni sami wlozyc swoja prace , czas i rowniez sporo myslenia. Nic na tacy nie jest podane i nie bedzie.
Z tego co wiem jest pare osob ktore skorzystaly z tego w sposob wymierny.
Jesli chodzi o mnie to strzal totalnie chybiony, za to zycze Tobie dalszych zlotych strzalow w Lotto.
Dzięki karamba1,za życzenia i w drugiej odpowiedzi twojej widzę że jesteś uczciwym człowiekiem,na
pewno nie należysz do tych co żerują,na ludzkiej naiwności,sprzedając programy,które są dostępne za darmo w internecie i nie tylko.Pozdrawaiam.
pewno nie należysz do tych co żerują,na ludzkiej naiwności,sprzedając programy,które są dostępne za darmo w internecie i nie tylko.Pozdrawaiam.
rico- i jeszcze jedna sprawa. Nie ma czegos takiego jak chybil trafil.
To jest system !! chyba najbardziej genialny z ktorych znam.
Najprawdopodobniej nie wiesz jak to dziala i dlaczego.
Ale to w niczym nie przeszkadza zebys dalej tak gral i wygrywal.
powodzenia
ps. tylko troche tu i tam na forum mozesz o tym przeczytac sam o tym pisalem i z kolega "dylong" prowadzimy wystawiony na posmiewisko ludzkie test w temacie "David kontra Goliat"
To jest system !! chyba najbardziej genialny z ktorych znam.
Najprawdopodobniej nie wiesz jak to dziala i dlaczego.
Ale to w niczym nie przeszkadza zebys dalej tak gral i wygrywal.
powodzenia
ps. tylko troche tu i tam na forum mozesz o tym przeczytac sam o tym pisalem i z kolega "dylong" prowadzimy wystawiony na posmiewisko ludzkie test w temacie "David kontra Goliat"
Dzięki,przeczytałem,podziwiam twoją systematyczność.Zobaczymy rezultaty takiej gry za jakiś okres.(swoją drogą ciekawe kto pierwszy zbankrutuje).Pozdrawiam.
Chłopaki - deska sedesowa ta wspaniały gadżet , no - nie wyobrażam sobie nic lepszego - niż 6 /6 bez papieru , to już coś , co może doprowadzić to prawdziwej awarii układu wydalania - Feeeeeeeee
Chłopaki to u szewca szpilki prostują.Stul pysk frajerze i nie wcinaj się jak ludzie miedzy sobą rozmawiają.
Jak cię mama nie nauczyła kultury to nic się nie poradzi-Twój problem.
Na razie dzieciaku ucz się i przypatruj,a nie wcinaj się z głupimi tekstami,bo nawet kogucik nie rozumie twoich przemyśleń.
Jak cię mama nie nauczyła kultury to nic się nie poradzi-Twój problem.
Na razie dzieciaku ucz się i przypatruj,a nie wcinaj się z głupimi tekstami,bo nawet kogucik nie rozumie twoich przemyśleń.
Czekałem na taką odpowiedż - Glucie - kiedy ja grałem to Ty ( napiszę z dużej litery) na gówno mówiłeś - papu!
No i przegrałeś wszystko bankrucie i siedzisz z glutem po pas i po nogach srasz.Może to cię nauczy rozumu.Nie czekaj na następną odpowiedź,bo z niepoważnymi chamami nie dyskutuję.
rico- kto zbankrutuje to chyba nie trudno wyliczyc i takie zestawienie na pewno bedzie zrobione przez "dylong". Ale duzy system ma prawo tez trafic, wedlug mnie nie powinno sie to zdazyc w sekwencji 12 najblizszych m-cy. Ale to wiem tylko na podstawie szybkiej dlugo terminowej analizy. Czas pokaze.
Kto na tym wygra ? Moj kolega twierdzi ze producent pileczek do pig-ponga.
Najlepiej zeby sprzedawali juz ponumerowane. W jedym z krajow EU juz byly sprzedawany taki zestaw miniaturowy i to w dodatku w kolektorach Lotto !!!
Jestem piwien ze juz tego nie powtorza kolejny raz.
Sprobuj w PL taki zestaw zrobic i sprzedawac w kolektorach. To taka inna forma zarobienia sporej kasy i tez na kulkach tylko bez strat. No chyba ze sie zorietuja w kolektorach, na co sadze nie dlugo bedzie trzeba czekac to wtedy zostaniesz bankrutem z cala masa kulek do losowania. Na to tez jest wyjscie otworz, niezalezna siec dystrybucji np. w sklepach , stacjach benzynowych , itd.
Kto na tym wygra ? Moj kolega twierdzi ze producent pileczek do pig-ponga.
Najlepiej zeby sprzedawali juz ponumerowane. W jedym z krajow EU juz byly sprzedawany taki zestaw miniaturowy i to w dodatku w kolektorach Lotto !!!
Jestem piwien ze juz tego nie powtorza kolejny raz.
Sprobuj w PL taki zestaw zrobic i sprzedawac w kolektorach. To taka inna forma zarobienia sporej kasy i tez na kulkach tylko bez strat. No chyba ze sie zorietuja w kolektorach, na co sadze nie dlugo bedzie trzeba czekac to wtedy zostaniesz bankrutem z cala masa kulek do losowania. Na to tez jest wyjscie otworz, niezalezna siec dystrybucji np. w sklepach , stacjach benzynowych , itd.
Przepraszam,że się wtrącę,ale nawet jeśli pan o nicku SKRYBA jest starszy to nie upoważnia go to do obrażania młodszych.Najlepiej z takim nie podejmować dyskusji,to sam się z czasem wypali jak knot.Pozdrawiam.
Kazaczok - widać , żeś człek gminy, tak mawiał Wokulski- mniemam , że głowisz się - co to za
osoba , ten Wokulski - Piłkarz - napastnik - gracz w lotto ?
osoba , ten Wokulski - Piłkarz - napastnik - gracz w lotto ?
tendencja narastająca możliwe wypalenie 6/6 w perspektywie 2-6 losowań
pozdrowienia dla numerkowiczów
pozdrowienia dla numerkowiczów
Witam.Wczoraj szanowna P VIOLA tez sie wtracila jako obronca innych obrazonych tak jak by oni nie umieli sie bronic dzis znow zwraca uwage na obrazanie ,mam prosbe aby Pani nie zabierala glosu jak nawet dwoje ludzi dyskutuje i nawet sie obraza ,dadza sobie rade bez posrednikow.Po drugie jako stary kulkowicz nigdy nie mialem 3 w duzym lotku a w multi mialem 4 x 4 liczby na 10 skreslen to moje sukcesy dlatego zazdroszcze wszystkim tym ktorzy maja takie rezultaty jak 4 w duzym a juz sobie nie wyobrazam co bym czul jak by to byla 5 to nie wiem czy bym sie cieszyl czy bylbym wsciekly,cholera wie ale to musi byc mile .Pozdrawiam
Do karamba1,dziękuję za rady jak robić biznes,ale z nich nie skorzystam.Na koniec powiem,że podziwiam takich ludzi jak Ty,którzy rzetelnie wypełniają wszystkie tabelki i analizują zdarzenia losowe.Jeśli ta teoretyczna łamigłówka pozwala im zapełnić czas,by nie wpaść w szpony hazardu na poważnie to wszystko jest O.K.Gorzej gdy pasja przeobraża się w kłopotliwy nałóg,nazywany Chorobą uzależnienia od hazardu.Pozdrawiam.
Kogucik19 - nie myślałem , że za ten tekst dam Ci jedno piórko - za przeproszeniem w kuper, to tak wstępnie - bo znać Człowieka uczciwej daty i sposobności - (młodzianki tego nie pojmą ) - muszą się mocno skubać by być realistyczne i godne pochwały . Damy Im ( Duża litera ) spokojny żer - wszak nikt nie lubi na obiad chudych kurcząt !
Wreszcie trafił swój na swojego.
Tak trzymać,w kupie zawsze raźniej.........
Tak trzymać,w kupie zawsze raźniej.........
Pani Violu - kto kogo i za co - odnoszę do historii polemiki - uważam , że mogę wiele dać , nie żądając nic w zamian , przepraszam - trochę szacunku dla siwej głowy , a dyskurs będzie inny i nie jałowy !
Jako kogut nie lubie chudych kurczat,reszta tekstu jest dla mnie za trudna,ale dodanie 3 groszy przez P.VIOLE bawi mnie bardzo,zonaci to wiedza ze kobieta zawsze sie wtraci tam gdzie jej nie trzeba ,nawet jak nie wie o co chodzi to udaje ze wie.Na razie jest fajnie wiec usmiecham sie przyjaznie i pozdrawiam,z tym piorkiem w kuperku co za radocha.
Do fachowcow od typowania mam taka prosbe jak myslicie jaki dzis bedzie TSN moze ktos cos wie na ten temat to prosze o informacje ,z gory dziekuje.
rico- nie masz za co mnie podziwiac. Ja nie mam zadnych tabelek, nawet Excel-a Firmy Micro-Syf nie mam. Bo i po co i do czego. Do "analizy" sluzy mi zupenie cos innego i trwa to w najgorszym przypadku 5 cennych min.
Zapomniales o osobach ktorzy zawodowo sie zajmuja badaniem "losu".
Ja nie zauwazylem zeby oni byli uzaleznieni od jakies gry , itd i bylo to ich wypelnieniem czasu. To normalna praca jak kazda inna. Ale kto wie , i tacy pewnie sie znajda . Bo musza. Inaczej by sie "system" zawalil. Masz na mysli pewnie takie objawy jak np. chirurg nie pogrzebie w wnetrznosciach bo akurat nikt sie na autostradzie nie rozstrzaskal , to w domu bedzie sie na kurczaku wyzywal. (Kogucik19 to nie do Ciebie). No to niestety kazdy ma troche takiego swira.
Zapomniales o osobach ktorzy zawodowo sie zajmuja badaniem "losu".
Ja nie zauwazylem zeby oni byli uzaleznieni od jakies gry , itd i bylo to ich wypelnieniem czasu. To normalna praca jak kazda inna. Ale kto wie , i tacy pewnie sie znajda . Bo musza. Inaczej by sie "system" zawalil. Masz na mysli pewnie takie objawy jak np. chirurg nie pogrzebie w wnetrznosciach bo akurat nikt sie na autostradzie nie rozstrzaskal , to w domu bedzie sie na kurczaku wyzywal. (Kogucik19 to nie do Ciebie). No to niestety kazdy ma troche takiego swira.
Najpierw,drogi Siwy Panie to trzeba mieć szacunek dla innych,a dopiero wtedy inni obdarzą nas wzajemną empatią.Przepraszam,bo może za trudne słowo dla starszego człowieka (zrozumieniem i szacunkiem)Na to trzeba sobie zasłużyć,ale jak pan przydziela odznaczenia prostakom,no to sorry Vinetou.
Morał tego dnia - taki - bez koguta ni ma wielkiej forsiaki - proste , trywialne , lecz
realne . Kogut - spraw się , bo skończysz jak bohater wielkiego kotła - sam napisałeś scenariusz!
realne . Kogut - spraw się , bo skończysz jak bohater wielkiego kotła - sam napisałeś scenariusz!
Pani Violu - tak uderzyłem kijem , ale czemu , choć przyznam ,że siwizna na mych skroniach jest niegodna mej głowy . Lecz jestem człowiekiem wychowanym na walce Solidarności i tu ........ przyznam moja prywata wzięła górę , ale ma dusza też się buntuje i musi się bronić - jeżeli obraziłem to przepraszam , ale wymagam odrobinę szacunku . Pozdrawiam
Tak wiem ze jako kogut skoncze kiedys w kotle ale wszystkim szykujacym sie do uczty tlumacze ze stary kogut nie jest ani tlusty ani smaczny tylko zylasty,twardy,lykowaty,a po spozyciu musisz odchorowac wiec moze jeszcze pozyje troche,jak myslicie ile mi jeszcze zostalo,fajnego zycia wsrod kurek (P.VIOLA na kurke sie nie nadaje),kurki dbaja o koguta a i kogut dba o kurki.Pozdrawiam
Do wszystkich siwych, czarnych,rudych, lysych prosze o podanie typow na dzisiaj TSN jak wam sie wydaje jaki wyskoczy,nagroda za trafne wytypowanie niech bedzie piorko z kuperka kogucika.
Dzieki PITEREX wolal bym ta 7 bo dawno nie bylo nic z malych numerkow .
Kogucie19 - piórka zacznę Ci wyrywać od przyszłego tygodnia , chyba od środy
- szczerze polecam - zamów już dziś treskę , bądż przywdziej gustowny trykocik
- szczerze polecam - zamów już dziś treskę , bądż przywdziej gustowny trykocik
kormoran 50 to ja kogucik19 a to moj stary nik z przed bitwy pod Grunwaldem
A czemu wogole masz mi piorka wyrywac i dopiero od srody to jakas rocznica ma byc czy co napisz cos wiecej prosze,a jaki numerek dzis bedzie podaj mi jak masz mnie tak torturowac to wole zeby to byly tortury w otoczeniu pieknych kurek.
Kogut19 - bo moje jaja stwardną dopiero we srodę , a we czwartek powiem żonie ,że gra muzyka - mniemam ,że partytura idzie we właściwe ręce i skrzypce zagrają najwyższą oktawę - mniemam , że kumasz mój klucz Violinowy
Panowie potrzebuje namiary na program lub stronke gdzie mogr ogladac polsat na zywo. Wiadomo po co...
Kogucie19- a - niżeli bym Ci schlebiał - co Ty Masz wspólnego z moim wojskiem z pod Grunwaldu - wszak moje flanki znałem wzorowo- melduj!
Jaki jestem szczesliwy bardzo udane losowanko dam sobie dzis wszystkie piora powyrywac ,Dobranoc.
Dzisiaj mniej niż zero:( Trzeba bedzie sie chyba przezucic na to Keno z multilotka....:(
tak chcialem sie tylko wpisac bo fajny numer wpisu powstal, smae dwojki...
Mój numerek dotarł o właścwym miejscu i czasie - nie muszę się popisywać , - czas wolny - dla zwyciężców - młodzianki nocny patrol! Dobranooc to święte słowo SKRYBY!?
TO CO WYPRAWIAJA W TOTALIZATORZE TO JEST WALENIE W BAMBUS LUDZI DLACZEGO ZAMKNIECIE SYSTEMU JEST GODZINE WCZESNIEJ PRZED LOSOWANIEM A PO TO ZEBY MOZNA BYLO USTAWIC TAK ZEBY BYLA KUMULACJA BO WTEDY TOTALIZATOR MA GRUBE MILIONY DLA SIEBIE
NAREK - polecam ci artykuł "prawdopodobieństwo trafienia szóstki", idź sobie przeczytaj, jakie jest prawdopodobieństwo wystąpienia kumulacji. Nie trzeba tu żadnych sztuczek.
Ludzie, weźcie się w końcu za logiczne myślenie - TS nie musi oszukiwać, by za każde losowania inkasować grube miliony, a ryzykować przekrętem dla dodatkowych paru procent zysku nie jest mądrze i panowie doskonale sobie z tego zdają sprawę. Jeżeli ktoś jest sfrustrowany tym, że ciągle przegrywa to powinien mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie, że pomimo negatywnych emocji nadal tylko gra i gra. Przegrywasz bo masz przegrywać, tak jest z góru ustalone. Nikt nie musi naginać reguł na twoją niekorzyść, skoro i tak są niekorzystne.
Ludzie, weźcie się w końcu za logiczne myślenie - TS nie musi oszukiwać, by za każde losowania inkasować grube miliony, a ryzykować przekrętem dla dodatkowych paru procent zysku nie jest mądrze i panowie doskonale sobie z tego zdają sprawę. Jeżeli ktoś jest sfrustrowany tym, że ciągle przegrywa to powinien mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie, że pomimo negatywnych emocji nadal tylko gra i gra. Przegrywasz bo masz przegrywać, tak jest z góru ustalone. Nikt nie musi naginać reguł na twoją niekorzyść, skoro i tak są niekorzystne.
hej wszystkim kiedy będą zaktualizowane zestawy najdłużej oczekiwanych cyferek?
Witam. W calej rozsciaglosci popieram kol.BEEZqP jest taka ilosc kombinaci na 6 ze nie potrzeba kombinowac ,poza tym za duzo ludzi by o tym wiedzialo a i telewizja polsat nie ryzykowala by takiego oszustwa bo zarowno lotto jak i polsad stracil by wszystko a odszkodowan za takie oszustwo bylo by tyle ze zniszylo by to nie tylko lotto ale moglo by nawet miec wplyw na gospodarke finansowa kraju.Tylko szczescie i jeszcze raz szczescie moze doprowadzic do wygranej 6 bo na system taki zeby byla pewna 6 nikogo nie stac i nie wiem czy bylby oplacalny ,co do innych sytemow sie nie wypowiadam ale podstawa kazdego systemu duzego czy malego sa trafione liczby i najlepiej rozbudowany system nie da wygranej jak trafimy np 2 liczby a trafic wiecej jak 50-60 % liczb to juz szczescie a nie system.Pozdrawiam
Zgadzam się w 1000000000% z Narkiem, w TS są przekrety i chyba w to G.... przestanę grać. Analizowałam pierwsze losowania jeśli chodzi o ML......- szkoda słów!
Mam pytanko jak myslicie o dzisiejszym losowaniu duzego lotka jaki bedzie uklad liczb:parzyste,nieparzyste czy rownowaga moze ma ktos jakies przemyslenia i chce sie podzielic jak nie tu to zapraszam na forum pod blogiem "typujemy parzyste/nieparzyste z gory dziekuje .Pozdrawiam
Szanowna P.Fiolka moze to nie nazywajmy przekretem tylko udoskonalaniem losowania ze strony lotto jezeli dobrze pamietam pierwsze losowania to lizcby z zakresu 50 i chyba 40 wychodzily tak rzadko ze ich wcale nie bylo a typowanie mozna bylo robic praktycznie z 60 liczb odrzucajac tamte 20 nie chodzacych ,lotto sie zorientowalo ze cos nie tak i zaczeli kombinowac z maszyna i ja udoskonalac zwiekszyli sile nadmuchu zeby wywolac efekt szybkiego przemieszczania sie kulek ramie zmieniono no otwor do ktorego trafia kulka i to wystarczylo aby szanse zmalaly a dodanie tych 20 liczb ktore nie chodzily w tamtym okresie spowodowalo zmniejszenie szansy wygranej a my to nazywamy kombinacjami.Moze sie myle ale za jakis czas znow beda inne metody losowania i znow szanse sie zmniejsza tak jak przy zastosowaniu genialnych argorytmow ale o tym nie bede pisal bo na tym sie nie znam.Jezeli sie myle to trudno ale takie jest moje stanowisko w sprawie losowania.Pozdrawiam.
Szanowny P.Koguciku19, niekoniecznie chodzi o dodanie tych 20 kul, ale zauważ, że niektóre kule są wyłączone z losowania, przypadek? Nie sądzę! A póżniej niby odrabiają straty. Chodzi o to aby wszystkie kule chodziły, to i prawdopodobieństwo będzie inne.
To ze niektore stoja a niektore chodza to tez zasluga nowoczesnosci ,nie mam takiej wiedzy zeby podac konkretne argumenty ,pewnie racja lezy gdzies po srodku,dlatego przyjmuje Pani opinie i nie komentuje ,ma pani prawo do swojego zdania i ja je szanuje.Pozdrawiam
Pewnie, że nowoczesność tu działa. Tak się zastanawiam czy ci co są przy losowaniach to nie siedzą cały dzień przed kompem i analizują ile procentowo jest skreślonych danych liczb a póżniej są wybierane tylko te które mają najmniejszy procent. Dlatego MY skreślając na pewno robimy to dobrze tylko ONI robią z NAS baranów.
Dzis jade do swojego psiaka na dluzej bede z nim losowal liczby przeprowadze 20 losowan i bede zapisywal liczby(pileczki sa ponumerowane) ciekawe czy wszystkie beda wylosowane w takiej samej ilosci czy beda takie do ktorych moj psiak poczuje nichec ,a on jest ostanim ktorego bym podejrzewal o manipulacje chyba ze dogadal sie z prezesem lotto,ale to porzadny psiak wierze mu ze zrobi to uczciwie wynki wieczorkiem.
A jeszcze,,, jak już nie mają wyjścia to puszczą takiego ,,tasiemca'', że z butów wyrywa!
Spójrzcie na losowanie lotto z 2003 roku jak np. w DL szybko losowano liczby a teraz losuje sie pojedynczo z przerwami:
LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=_ASQiTpWykE
LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=_ASQiTpWykE
Do rico
Powiedz mi , jeżeli możesz . Skąd Ty takie pojęcia masz . O hazardzie szczególnie .
Ci, którzy tworzą systemy to już na pewno hazardzistami nie zostaną.
Pozdrowienia
Powiedz mi , jeżeli możesz . Skąd Ty takie pojęcia masz . O hazardzie szczególnie .
Ci, którzy tworzą systemy to już na pewno hazardzistami nie zostaną.
Pozdrowienia
"Od 26 maja nowa gra KENO! W wybranych kolekturach, losowanie co 5 minut!" Reklamują nową grę na kuponach, a nie mają żadnej informacji na swojej firmowej stronie (zasady, regulamin, kolektury w których można będzie grać)??? Coś mi tu nie gra...
fiolka - to, że liczby "stoją" to najnormalniejsza w świecie sytuacja w grach losowych. Szansa, że dana liczba będzie stała przez najbliższe 10 losowań wynosi ok. 1:17. Biorąc pod uwagę fakt, że liczb jest 80 - cztery z nich powinny statystycznie "stać". Dalej - szansa, że dana liczba będzie stała przez 16 losowań wynosi 1:100. I znowu, przy 80 liczbach szanse, że którakolwiek liczba tyle postoi wynoszą 80%. A późniejsze teorie o "odrabianiu" to tylko i wyłącznie wymysły graczy. Statystyka faktycznie ostatecznie pokaże, że wszystko się wyrównuje - ale niestety już po fakcie. Można założyć, że przy 120 rzutach kostką szóstka wypadnie 20 razy, ale trzeba się liczyć, że może wypaść 40 a może wypaść 5. Na dodatek - nie ma szans wyliczyć, w którym konkretnie rzucie to się stanie.
Jeżeli rzuciliśmy już 119 razy, a szóstka dotychczas wypadła zaledwie raz, to tak czy siak przed tym następnym nasze szanse, że to właśnie ona wypadnie wynoszą 1:6, i poprzednie losowania nijak na to nie wpływają.
Jeżeli rzuciliśmy już 119 razy, a szóstka dotychczas wypadła zaledwie raz, to tak czy siak przed tym następnym nasze szanse, że to właśnie ona wypadnie wynoszą 1:6, i poprzednie losowania nijak na to nie wpływają.
Ostatnie podrygi multi od poniedziałku ruszam z KENO na dziś ułożyłem ciekawe zestawy uwaga !!! Poprostu patrząc w mapy swojego wykonania taki experyment oczywiście to sa liczby często chodzące lub z sobą kojarzone ;)
25,42,43,59,71/5
18,24,25,42,43,54/6
40,71,72,75,76,79/6
25,42,43,59,70,71/6
18,24,25,42,43,54,59/7
8,15,18,24,54,70,72,74/8
Dużego również dzis nie odpuszcze expres także !Miłego dnia i wysokich wygranych a w poniedziałem przetestujemy keno proponuje wysłać od razu na 20 losowań tylko 40 zł a w około godzine okaże sie czy jestescie miljionerami? heh !
25,42,43,59,71/5
18,24,25,42,43,54/6
40,71,72,75,76,79/6
25,42,43,59,70,71/6
18,24,25,42,43,54,59/7
8,15,18,24,54,70,72,74/8
Dużego również dzis nie odpuszcze expres także !Miłego dnia i wysokich wygranych a w poniedziałem przetestujemy keno proponuje wysłać od razu na 20 losowań tylko 40 zł a w około godzine okaże sie czy jestescie miljionerami? heh !
trzecia szóstka ma byc
70,71,72,75,76,79/6 bez 40
70,71,72,75,76,79/6 bez 40
Hej MARIO,daj znak w poniedziałek jak te KENO będzie wyglądać...pozdrówka
Nigdy nie twierdziłem i obawiam się,że nigdy tego nie będę musiał stwierdzić,że ci od systemów są hazardzistami.
Przecież te systemy zapewniają im korzyści,bowiem sprzedają je naiwnym za odpowiednie pieniądze.
Mam jednak zastrzeżenia,że wiele z tych systemów albo się powtarza,albo są dostępne w wielu źródłach za darmo!!!
Zresztą nie tylko o systemy tu chodzi,ale i o tzw. ustawki,które są źródłem dochodu wielu cwaniaczków,a skuteczność ,tychże "pewniaków" pozostawia wiele do życzenia.
Należało by piętnować takie praktyki i ścigać w imieniu prawa,ale ustawa o grach jest ciągle "w powijakach",bo zawsze są ważniejsze sprawy.Zresztą rząd lubi zarabiać na hazardzie,bo są to jedne z "łatwiejszych pieniędzy"
Granica między hobby a uzależnieniem jest bardzo płynna,czasem kosztowne hobby staje się przyczyną dramatów rodzinnych,ale każdy "bawi się tak jak potrafi"
Ja nikogo nie zamierzam odwodzić od gier,staram się jednak wykazać,ze nie wszystkie drogi są uczciwe.
Przecież te systemy zapewniają im korzyści,bowiem sprzedają je naiwnym za odpowiednie pieniądze.
Mam jednak zastrzeżenia,że wiele z tych systemów albo się powtarza,albo są dostępne w wielu źródłach za darmo!!!
Zresztą nie tylko o systemy tu chodzi,ale i o tzw. ustawki,które są źródłem dochodu wielu cwaniaczków,a skuteczność ,tychże "pewniaków" pozostawia wiele do życzenia.
Należało by piętnować takie praktyki i ścigać w imieniu prawa,ale ustawa o grach jest ciągle "w powijakach",bo zawsze są ważniejsze sprawy.Zresztą rząd lubi zarabiać na hazardzie,bo są to jedne z "łatwiejszych pieniędzy"
Granica między hobby a uzależnieniem jest bardzo płynna,czasem kosztowne hobby staje się przyczyną dramatów rodzinnych,ale każdy "bawi się tak jak potrafi"
Ja nikogo nie zamierzam odwodzić od gier,staram się jednak wykazać,ze nie wszystkie drogi są uczciwe.
Wielce szanowna pani FOBIO,nie zamierzałem pani urazić ani jako "osobnik" ani jako człowiek.Podałem tylko przykład jak fortuna na pani przykładzie potrafi płatać figla i z dnia na dzień możemy stać się bankrutami przy nierozważnej grze.
Rozumiem,że pani grając na stawki małe(1-5 zł),ma się dobrze i nie stanowi to dla pani problemu.
Muszę pani powiedzieć,że nie spodziewałem się,że to tak panią uraził,(pewnie ktoś bez powodu dokuczył pani w przeszłości)bo pisze pani to w takim tonie jakby to był "wielki dramat",a i obrońca jakiś się odezwał.
Nie znam tych historii i nie obchodzą mnie one.
Proponuję więcej dystansu,do rzeczywistości i zezwalam na użycie mojego przykładu w swoich wypowiedziach.Pozdrawiam.
Rozumiem,że pani grając na stawki małe(1-5 zł),ma się dobrze i nie stanowi to dla pani problemu.
Muszę pani powiedzieć,że nie spodziewałem się,że to tak panią uraził,(pewnie ktoś bez powodu dokuczył pani w przeszłości)bo pisze pani to w takim tonie jakby to był "wielki dramat",a i obrońca jakiś się odezwał.
Nie znam tych historii i nie obchodzą mnie one.
Proponuję więcej dystansu,do rzeczywistości i zezwalam na użycie mojego przykładu w swoich wypowiedziach.Pozdrawiam.
mam bardzo skromne pytanko do maria!!!w skali miesiaca jak ci wchodza te kulki obstawiajac 10??wcodzi ci choc raz 6/10??to moj gg nr 4444521z checia bym z toba chwile pogadal poniewaz mam cos co by cie zaciekawilo!!czekam na kontakt
popatrzylkem na te twoje liczby i mysle ze ty codziennie grasz moim sysemem za ...zl
rico
Idziesz w zaparte i coraz większe głupoty wypisujesz .
Kto komu jakie systemy sprzedaje .
Co ty za pierdoły wypisujesz .
Kto przy zdrowych zmysłach tworzy system na sprzedaż !!!
Piszesz nie o twórcach systemów do gry ale o programistach przepisujących jedno i to samo aby zarobić pieniądze na naiwnych .
A powiedz jaki ty system do gry widziałeś
W jakim programie i gdzie sprzedawany ????
Idziesz w zaparte i coraz większe głupoty wypisujesz .
Kto komu jakie systemy sprzedaje .
Co ty za pierdoły wypisujesz .
Kto przy zdrowych zmysłach tworzy system na sprzedaż !!!
Piszesz nie o twórcach systemów do gry ale o programistach przepisujących jedno i to samo aby zarobić pieniądze na naiwnych .
A powiedz jaki ty system do gry widziałeś
W jakim programie i gdzie sprzedawany ????
pozostańmy przy swoich poglądach.Nie zamierzam rozwijać tematu.Pozdrawiam.
P.S.miałem na myśli nie twórców tych programów,czyli programistów,a dystrybutorów tych programów,trudniących się sprzedażą wysyłkową za "grube pieniądze".
może inaczej: nie programów,a systemów gry skróconych,pełnych preferencyjnych i innych a także ustawek meczy i innych zdarzeń sportowych,również drogą nowoczesnych środków przekazu,a jakich to już wszyscy powinni wiedzieć.
Systemy do gier losowych to nie jest to samo co nazywamy systemami skróconymi .
Nazwa niby ta sama , ale o zupełnie co innego chodzi .
Ty nigdy w życiu nie widziałeś żadnego systemu do gry losowej .
Po prostu walnąłeś jak z armaty i pomyliłeś nazwy .
Tak zwane systemy skrócone albo podobne idiotyzmy --to tylko idiotyzmy .
System do gry losowej to algorytm wyboru jednej , dwóch , trzech ..pięciu liczb z wszystkich możliwych .
Nie ma liczby gorszej ani lepszej .
Nie ma żadnych systemów skróconych .
Ale za to są setki sposobów i algorytmów w jaki sposób wybrać spośród wszystkich liczb stosując logiczne kryterium , liczby , które takie kryterium spełniają .
Pod warunkiem , że kryterium będzie oparte na logice a nie " z sufitu " jak wszelkiego rodzaju idiotyczne filtry , zimne , gorące i letnie idiotyzmy .
Nazwa niby ta sama , ale o zupełnie co innego chodzi .
Ty nigdy w życiu nie widziałeś żadnego systemu do gry losowej .
Po prostu walnąłeś jak z armaty i pomyliłeś nazwy .
Tak zwane systemy skrócone albo podobne idiotyzmy --to tylko idiotyzmy .
System do gry losowej to algorytm wyboru jednej , dwóch , trzech ..pięciu liczb z wszystkich możliwych .
Nie ma liczby gorszej ani lepszej .
Nie ma żadnych systemów skróconych .
Ale za to są setki sposobów i algorytmów w jaki sposób wybrać spośród wszystkich liczb stosując logiczne kryterium , liczby , które takie kryterium spełniają .
Pod warunkiem , że kryterium będzie oparte na logice a nie " z sufitu " jak wszelkiego rodzaju idiotyczne filtry , zimne , gorące i letnie idiotyzmy .
Witam.Jestem zielony i moze zadam glupie pytanie do Mariusza2 czy matematyk na podstawie kilkunasu wylosowanych liczb nie moze dojsc jaki to jest algorytm,wedlug ktorego sa dobierane liczby.Ja wiem ze jak by mogl to by doszedl ale to chyba tez ludzie i komputery licza.
Mam pytanie czy liczby takie jak:1, 36, 72, 11, 3, 57 maja szanse dzis wyjsc ,wiem ze szanse ma kazda liczba ale moze ma ktos wiedze na ten temat?.
kogucik
przeczytałem twój tekst ale zupełnie nie wiem o co ci chodzi .
Nie znam matematyków ale nie sądzę aby sie taki bzdurami zajmowali .
kogucik
Jakie dobierane liczby ?
bo nie rozumiem zupełnie .
przeczytałem twój tekst ale zupełnie nie wiem o co ci chodzi .
Nie znam matematyków ale nie sądzę aby sie taki bzdurami zajmowali .
kogucik
Jakie dobierane liczby ?
bo nie rozumiem zupełnie .
Masz racje troche zadalem pytanie ktorego masz prawo nie rozumiec wyjasniam.Puszczamy liczby na chybil trafil lotomat daje nam 100 takich roznych zestawow ktore sie nie powtarzaja i czy na podstawie kombinaci tych liczb na tych 100 kuponach mozna dojsc do klucza jakim kieruje sie lottomat,jezeli dalej nie rozumiesz a masz takie prawo to ja sie wycofuje z pytania widocznie nie umie napisac o co mi chodzi.Pozdrawiam.
W każdej przeciętnej książce są opisane seedy generatory liczb losowych jakie używają lottomaty .
Przecież to jest algorytm .
Lottomat to lottomat . To nie liczby losowe ale pseudolosowe .
W życiu nie wysłałbym kuponu z lottomatu wiedząc , że używają seeda intela jaki jest w naszych komputerach i powtarza wyniki po kilkudziesięciu cyklach .
Ale przyznam , iż to ciekawa konstrukcja logiczna ,
Wysyłający kupon nie dość, że mu losują liczby to jeszcze sam sobie losuje w lottomacie .
To już ma dwa losy .
Pewnie , że totalizator wdaje ciężkie pieniądze na reklamę lottomatów .
Wtedy wszystkie wygrane szły by jak po sznurku zgodnie z założeniami totalizatora , bo gracze jak barany by je losowali a nie obliczali .
No ale na szczęście jest kilku idiotów inaczej myślących
Przecież to jest algorytm .
Lottomat to lottomat . To nie liczby losowe ale pseudolosowe .
W życiu nie wysłałbym kuponu z lottomatu wiedząc , że używają seeda intela jaki jest w naszych komputerach i powtarza wyniki po kilkudziesięciu cyklach .
Ale przyznam , iż to ciekawa konstrukcja logiczna ,
Wysyłający kupon nie dość, że mu losują liczby to jeszcze sam sobie losuje w lottomacie .
To już ma dwa losy .
Pewnie , że totalizator wdaje ciężkie pieniądze na reklamę lottomatów .
Wtedy wszystkie wygrane szły by jak po sznurku zgodnie z założeniami totalizatora , bo gracze jak barany by je losowali a nie obliczali .
No ale na szczęście jest kilku idiotów inaczej myślących
Czy ktoś wie coś na temat Multi5? ma wejść od poniedziałku, w kolekturze mówili że mają na maszynie, ale sami nie wiedzą co i jak...
Na temat Multi5 najlepiej ci powie Mariusz2.
On wszystko wie,bo to taka alfa i omega tego forum.
Któtko mówiąc,to IDEAŁ SKOŃCZONY
>AMEN> i.t.d aż do nieskończoności matematycznej.
On wszystko wie,bo to taka alfa i omega tego forum.
Któtko mówiąc,to IDEAŁ SKOŃCZONY
>AMEN> i.t.d aż do nieskończoności matematycznej.
Dzieki troche zrozumialem ,nie wiem tylko dlaczego grajacych nazywasz idjotami,a przeciesz tak nie jest kazdy ma jakas pasje jeden ma znaczki drugi rybki ktore moga zdechnac i przyniesc strate,czy to sa idjoci czy nazwac idjotami tych ktorzy,juz wygrali miliony czy taki wygrany jest dalej idjota czy juz w momencie wygrania jego nazwa sie zmienia czyli jak wygrasz to nie jestes juz idjota a jak przegrasz to jestes idjota ,troche to mi sie nie pogoba bo w takim razie ja gram to tez jestem idjota ,ale ja jestem w ogolnym bilansie do przodu z kasa to jeszcze jestem idjota czy moze juz nie ,nie bede dalej tego tematu rozwijal.Pozdrawiam
Widzę,że dziś panowie dokuczają sobie z umiarem,czyż by z powodu moich codziennych odwiedzin?.
Pozdrawiam Winsona.
Pozdrawiam Winsona.
Kochana Mądra sowo.
Chamstwa i tak tutaj jest dość , tak , że myślę iż twoje już jest nie potrzebne. No chyba , że nic więcej nie umiesz i nie znasz .
Ja niestety nic nie wiem ina temat Multi5 i mam do wyboru tyle gier , że aż za dużo .
Je w przeciwieństwe do tak zwanej " mądrej sowy " jak czegoś nie wiem - to piszę nie wiem .
Tak , że niezbyt mądra jest ta sowa -- nie wiem nic na temat Multi5 .
Chamstwa i tak tutaj jest dość , tak , że myślę iż twoje już jest nie potrzebne. No chyba , że nic więcej nie umiesz i nie znasz .
Ja niestety nic nie wiem ina temat Multi5 i mam do wyboru tyle gier , że aż za dużo .
Je w przeciwieństwe do tak zwanej " mądrej sowy " jak czegoś nie wiem - to piszę nie wiem .
Tak , że niezbyt mądra jest ta sowa -- nie wiem nic na temat Multi5 .
kogucik
Oczywiście " idiotami " w rozumieniu totalizatora a nie ja nazywam .
Totalizator zabiega o to aby reklamować lottomaty i każda wygrana z lottomatu jest nagłaśniana . Na to idą pieniądze z promocji .
Tak samo zresztą jak promowanie typowania programami opartymi na statystyce .
Zasada nowoczesnego marketingu polega na tym aby klienta zaprogramować tak jak sob ie tego życzy sprzedawca .
Po to wydaj się pieniądze na reklamę .
Niestety zawsze jest margines " nieprzewdywalnych "
Oczywiście nie zrozumiałeś tekstu , Ja nie nazwałem idiotami graczy tylko nietypowych graczy - i to oczywiście w przenośni . I nie ja tylko to zakała totalizatora .
Oczywiście " idiotami " w rozumieniu totalizatora a nie ja nazywam .
Totalizator zabiega o to aby reklamować lottomaty i każda wygrana z lottomatu jest nagłaśniana . Na to idą pieniądze z promocji .
Tak samo zresztą jak promowanie typowania programami opartymi na statystyce .
Zasada nowoczesnego marketingu polega na tym aby klienta zaprogramować tak jak sob ie tego życzy sprzedawca .
Po to wydaj się pieniądze na reklamę .
Niestety zawsze jest margines " nieprzewdywalnych "
Oczywiście nie zrozumiałeś tekstu , Ja nie nazwałem idiotami graczy tylko nietypowych graczy - i to oczywiście w przenośni . I nie ja tylko to zakała totalizatora .