Wpisy 2 215 514 – 2 215 613
14 grudnia 2014 20:52 → 14 grudnia 2014 21:43, 100 wpisów
"Biala Podlaska,w nocy z piatku na sobote 18-letni syn wspolnie ze swoja dziewczyna zamordowal swoich rodzicow"[wiadomosci gazeta.pl].No to sie tatus z mamusia musieli zdziwic jak im podrzynali gardla,pokoj caly we krwi............Dzieciom mowie NIE.Nigdy nie wiadomo co za lat 15-20 strzeli do lba jednemu z drugim.....
krasnalka....mnie nic, ale mojej młodej lecz po trzech nocach ślęczenia nad ksiązkami i lapkiem padła, nawet jej nie obudzę teraz
Siema wszystkim
wujek
>>>>>sorelka
Zgadza sie,ale takich przypadkow gdzie dochodzi do zabojstwa rodzicow przez wlasne dzieci jakos ostatnio przybywa.Pokolenie ROBTA co CHCETA zaczyna sie powoli rozkrecac,takich zdarzen w przyszlosci bedzie masa.....,bezstresowe wychowanie,bezrobocie,glodowe place zweryfikuje mozgi co niektorych dzieci i rodzina wielu z nich bedzie zaskoczona,gdy mile[wczesniej]bobaski okaza sie mordercami.
Zgadza sie,ale takich przypadkow gdzie dochodzi do zabojstwa rodzicow przez wlasne dzieci jakos ostatnio przybywa.Pokolenie ROBTA co CHCETA zaczyna sie powoli rozkrecac,takich zdarzen w przyszlosci bedzie masa.....,bezstresowe wychowanie,bezrobocie,glodowe place zweryfikuje mozgi co niektorych dzieci i rodzina wielu z nich bedzie zaskoczona,gdy mile[wczesniej]bobaski okaza sie mordercami.
Witam
fiola ,,on olus ..jestes takie same masz wiek nic nie stało nic nie zrobi krzywdy
Witam!!!
Dziewczyny-coś dla Was-po prawej stronie!
Tani striptiz[5zł]>>>Odkryj slipy!
Dziewczyny-coś dla Was-po prawej stronie!
Tani striptiz[5zł]>>>Odkryj slipy!
A ja właśnie kąpie córeczkę ...
już dzisiaj nie ządże założyć jej konta, aby zatypowała
a tym bardziej posłać ją z kuponami i po drodze miała by mi kupić i browar i fajki.
dlatego sam kupuję z filtrem
już dzisiaj nie ządże założyć jej konta, aby zatypowała
a tym bardziej posłać ją z kuponami i po drodze miała by mi kupić i browar i fajki.
dlatego sam kupuję z filtrem
torsanto całkiem zrozumiałe bo wy patrzycie która pani losuje
małe pytanko kaskade można wysyłąc na jedno losowanie czy na kilka też ???
olus podobno mają wprowadzić na kilka losowań będzie można ale narazie chyba jest na jedno
Siema jak tam kupony przygotowane ? Ja dzisiaj skromnie dość 3 zakłady Mini Lotto i oby w jednym była upragniona główna wygrana.
olus nie wiem czy już będzie można ale może tak,w kolekturze ówiła że jest to w zamiarach
oddziały szturmowe ze wschodu, zachodu, północy i południa gotowe do ataku?
no tylok na mini to sobie do jutra Krzysztof poczekasz
tylko*
Dopisano wyniki Multi Multi
01,02,04,14,16,17,19,25,29,38,39,44,48,49,52,53,57,60,65,73
Plusem jest liczba: 73
01,02,04,14,16,17,19,25,29,38,39,44,48,49,52,53,57,60,65,73
Plusem jest liczba: 73
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4970 zestawów od 639 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 954 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 8 254 zł
TOP 5 typujących:
- jasiekelka - koszt gry: 17,50 zł, wygrana: 704 zł = 40,23 x koszt gry
- ANIULKA80 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 140 zł = 28,00 x koszt gry
- hiszpan - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 42 zł = 5,60 x koszt gry
- stacho1958 - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 110 zł = 4,89 x koszt gry
- joanna89 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 12 zł = 4,80 x koszt gry