Wpisy 2 215 202 – 2 215 301
14 grudnia 2014 18:08 → 14 grudnia 2014 19:01, 100 wpisów
ok greg
pusciłeś się ??
bo na razie to pusciły ci nerwy
może masz kaca
dziwnie sie chwilami zachowujesz
pusciłeś się ??
bo na razie to pusciły ci nerwy
może masz kaca
dziwnie sie chwilami zachowujesz
greg zastanow sie nad tym co piszesz ico ja do ciebie napisalam.... wierz mi 7 lat to za male dzicko na zabawe w lotka.... jescze keidys wspomnisz moje słowa.
69daro zastanów się co piszesz bo możesz mieć dziecko w wieku 70 lat i co wtedy powiesz
Olus nie pije ,a.ty klonik daro daj na luz bo jestem tak podlinkowany że ....
greg na drugi raz pomyśl
i przeliteruj jak coś zakładasz
( nick )
nikt tobie nie chce żle
i przeliteruj jak coś zakładasz
( nick )
nikt tobie nie chce żle
greg ja do ciebie sie nie zwracam z wylgaryzmami wiec bądz uprzejmy tak samo.
Olus jak bym był w twoim zasięgu rozpirolił bym ci pysk a jak chcesz zapraszam do Płocka w każdej chwili gnoju .
>>>>>krasnalek
witam
Nie mam i nie bede mial..........,z prostego powodu:NIE lubie dzieci.A dzieci sie plodzi w takim wieku,zeby w przyszlosci rodzic mial sile na jego wychowanie a dziecko nie musialo sie tlumaczyc w szkole po wywiadowce rowiesnikom dlaczego dziadek przyszedl a nie ojciec.
witam
Nie mam i nie bede mial..........,z prostego powodu:NIE lubie dzieci.A dzieci sie plodzi w takim wieku,zeby w przyszlosci rodzic mial sile na jego wychowanie a dziecko nie musialo sie tlumaczyc w szkole po wywiadowce rowiesnikom dlaczego dziadek przyszedl a nie ojciec.
greg masz racje nie mam malych dziecimoje maja prawie 15 lat. ale ja bym ichnawet teraz nie angażowała w hazard.
Dziecka swego i jej zachcianek będę bronił do końca swoich sił więc jak ktoś chce zapraszam do Płocka
greg no comment
idz lepiej do specjalisty kolego
troche tu ludzi obraziłeś
baj...
idz lepiej do specjalisty kolego
troche tu ludzi obraziłeś
baj...
Pozdrawiam tych co mnie i moją Anie zrozumieli dziecko tylko chciało podawać cyferki i ikonki
69daro mam wielu znajomych którzy mają dzieci w starszym wieku np 40-45 lat i powiem ci zadno nie wstydzi się swoich rodziców
Po za tym myślę że teraz młodzi decydują się na dzieci coraz później w wieku 30-35 lat bo wcześniej czas na wyjazdy praca mieszkanie a w tych przypadkach dziecko to kula u nogi
Po za tym myślę że teraz młodzi decydują się na dzieci coraz później w wieku 30-35 lat bo wcześniej czas na wyjazdy praca mieszkanie a w tych przypadkach dziecko to kula u nogi
greg a ty jesteś żąłosny
aż mi cie żąl
i koniec tematu
zakładaj jakie chcesz
może być nawet Pippa
to tak jak
siostra księżnej kathy
aż mi cie żąl
i koniec tematu
zakładaj jakie chcesz
może być nawet Pippa
to tak jak
siostra księżnej kathy
grzegorz obraziłem cię ????
poziom piaskownicy kolego
albo huśtawke nastrojów masz
a z takimi panami
nie rozmawiam
powodzenia w płocku
poziom piaskownicy kolego
albo huśtawke nastrojów masz
a z takimi panami
nie rozmawiam
powodzenia w płocku
Olus nowy klonik na MP Zapomnij o mnie bo znajdę twój adres i cię odwiedzę aj pi jest do zrealizowania wiec daj na luz.
oluś ...widzisz ona krasmnale juz nie lubi mnie ..no supcioooo ..jestem spokojnie ..spoko juz koniec odzywiać
widzisz krzysio lepiej nie mieć dzieci
małe dzieci mały problem
duże dzeci duży problem
małe dzieci mały problem
duże dzeci duży problem
He,he,zawsze smiac mi sie chce z ludzi ktorzy uwazaja,ze dziecko[i] powinien miec kazdy.Tak sie sklada,ze nie kazdy ma parcie na tatusiowanie i nie kazdego kreca takie klimaty jak:zupki,kupki,kaszki,nieprzespane noce a w pozniejszym czasie cala masa problemow zwiazana z wychowaniem tegoz potomstwa.Sa ludzie ktorzy chca bajkowo,bez dokladania sobie dodatkowo obowiazkow przezyc swoje zycie i ja wlasnie do takich sie zaliczam.Dziecko dla mnie to by byla wlasnie taka kula u nogi.Prawda jest takiego rodzaju,ze wlasnie dzieciaci zazdroszcza bezdzietnym beztroskiego zycia,wyzszego standardu zycia itp,i dlatego tak atakuja te osoby ktore nie posiadaja dzieci.Dzieci dodatkowo moga sie przyczynic w pewnych okolicznosciach nawet do rozpadu malzenstwa.
witam
dzis o14 4/10 4/10 3/7
15,24,34,76,78,79
greg siemasz
pozwól, na słowo, się wtrącę
pomysł utworzenia konta i nicka /dla dziecka/ chyba jednak nie był najszczęśliwszy /sorry/
a to zwłaszcza w kontekście różnych d z i w a d e ł, które się tu dla klikalności za cierpliwością dzięki zaufaniu i za błogosławieństwem Samej Góry pojawiają, jednak poprosiłeś Naszego Drogiego Przyjaciela o wykasowanie konta, to i gitara i
nie nerwuj się - nie warto, a jakby, co - wyjmij wtyczkę z kompa i
pozwól, na słowo, się wtrącę
pomysł utworzenia konta i nicka /dla dziecka/ chyba jednak nie był najszczęśliwszy /sorry/
a to zwłaszcza w kontekście różnych d z i w a d e ł, które się tu dla klikalności za cierpliwością dzięki zaufaniu i za błogosławieństwem Samej Góry pojawiają, jednak poprosiłeś Naszego Drogiego Przyjaciela o wykasowanie konta, to i gitara i
nie nerwuj się - nie warto, a jakby, co - wyjmij wtyczkę z kompa i
<< Dobry wieczór >>
...............................................
...............................................
69daro ja nie uważam że dziecko musi mieć każdy bo przynajmniej 30% ludzi w Polsce nie nadaje się na rodziców
Myślę że nie każdy powinien się wypowiadać na temat dzieci a tym bardziej ktoś kto ich nie ma
Myślę że nie każdy powinien się wypowiadać na temat dzieci a tym bardziej ktoś kto ich nie ma
Krzysio...
Krasnalka.. .
Lewy...
Przerwa na kawę.. .
oto czym uraziłem Pana grega
2 214 951. wujek74 2014-12-14 (13:40) zadupie dolne
AnnaL bardzo niefortunny nick
nie wiem jak inni ale ja nie widzę w tym wpisie nic obraźliwego
2 214 951. wujek74 2014-12-14 (13:40) zadupie dolne
AnnaL bardzo niefortunny nick
nie wiem jak inni ale ja nie widzę w tym wpisie nic obraźliwego
Robal Ania prosiła uległem a dno generałów na MP bez zrozumienia a ja swoje dziecko bronić będę do końca Prosiłem Pasko o USUNIĘCIE KONTA ANI bardzo się popłakała ech gdy bym był nie uczciwy to konto bo by dale lecz sam nienawidzę wielonikowców i klonów iść postąpiłem uczciwie i co sama krytyka qrwa złość mnie rozpiera za moją uczciwość i te klony ***ne. ..ne wstydzą się swego imienia
gdybym wiedział że wywoła to u niego istną furię to i tak bym to napisał
krasnale ...nie graj wszystkie lotto to sie pomoze nerwosol co pózniej bylo pomyśl sama
Dajcie już spoko AnnaL nie ma uczciwego Nika a wy jej. ..ne klo ny
Witam. Jest dozwolone, aby kilka osób z tego samego domostwa miało osobne konto na multipasko. Bardzo często jest to praktykowane, bo czemu tylko ktoś jeden w domu ma mieć konto, skoro cała rodzina gra/interesuje się Lotto.
Obecnie jest ograniczenie... wprawdzie z typowaniem nie będzie żadnego problemu, natomiast pisać na czacie w tym samym momencie takie osoby nie będą mogły. Co nie znaczy, że nie mogą... byle nie w tym samym czasie, czyli np. pisze żona, po 30 minut na czat wchodzi mąż pod swoim nickiem i będzie ok
Obecnie jest ograniczenie... wprawdzie z typowaniem nie będzie żadnego problemu, natomiast pisać na czacie w tym samym momencie takie osoby nie będą mogły. Co nie znaczy, że nie mogą... byle nie w tym samym czasie, czyli np. pisze żona, po 30 minut na czat wchodzi mąż pod swoim nickiem i będzie ok
Górnik Łęczna do przerwy prowadzi 3:0 z Legią
Janusz Ania uprosiła mnie o konto nie pomyślałem że sama wejdzie nic złego nie napisała chciała tylko podawać numerki usuń to konto bo tu na MP JEST wielu klonów i goni nie dorośnie tych do rozmów jak się naraził em usuń i moje konto .
>>>>>>>jacekkowal
Dlatego w meczach gdzie gra Legia lepiej sie oplaca grac over >2,5.W razie draki ze zwyciezca i tak masz kupon wygrany
Dlatego w meczach gdzie gra Legia lepiej sie oplaca grac over >2,5.W razie draki ze zwyciezca i tak masz kupon wygrany
witam Pasko
policzyłeś ile razy greg mnie zbluzgał?
ostatnio 2215271
policzyłeś ile razy greg mnie zbluzgał?
ostatnio 2215271
nie wiem czemu musi usuwać konto.
1) typować może kiedy chce jak i Ty
2) jeśli Ty piszesz na czacie, to i tak nic nie napisze w tym samym czasie
3) jeśli ona zacznie pisać, a ty wcześniej długo nic nie pisałeś, to zablokuje Ciebie na jakiś czas, jak przestanie oddawać wpisy i upłynie paręnaście minut, to znowu będzie mógł pisać.
2) jeśli Ty piszesz na czacie, to i tak nic nie napisze w tym samym czasie
3) jeśli ona zacznie pisać, a ty wcześniej długo nic nie pisałeś, to zablokuje Ciebie na jakiś czas, jak przestanie oddawać wpisy i upłynie paręnaście minut, to znowu będzie mógł pisać.
66,79,11,25,56,71,5 na wieczór
Legia po meczach pucharu uefa w lidze gra nędzę więc można było spoko grać na Łęczną lub na dużą ilość goli
Legia po meczach pucharu uefa w lidze gra nędzę więc można było spoko grać na Łęczną lub na dużą ilość goli
funkcja ta jest wprowadzona, aby ktoś nie mógł pisać sam ze sobą w przypadku gdy ma taką potrzebę (czyt. nie jest do końca zdrowy)
Janusz dzięki od 19 mam płacz w domu Ania nie może oddać cyferek i płacz trudno niech się cieszą bezimienni klony na MP
krasnale ...tam ine czata wuwuwu widze jedna kobita nicki pieknaja ..dobra jest wiecej myśli niz ty słabo wiesz i no ile chcesz za malo do mnie dokuczasz
2 215 286. Pasko 2014-12-14 (18:54) Rzeszów
Tak?
Regulamin strony multipasko.pl
punkt pierwszy.
Strona www.multipasko.pl przeznaczona jest wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.
Tak?
Regulamin strony multipasko.pl
punkt pierwszy.
Strona www.multipasko.pl przeznaczona jest wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.