Wpisy 2 215 102 – 2 215 201
14 grudnia 2014 16:27 → 14 grudnia 2014 18:07, 100 wpisów
ale ostatnio czytalam ze 75% spoleczenstwa nie czyta regulaminow i potem placze..... cóż
nowatelko,dobry zwyczaj nie pożyczaj
albo czytaj tekst drobnym druczkiem
no dobra
pewniak
nie mam pewniaka
albo czytaj tekst drobnym druczkiem
no dobra
pewniak
nie mam pewniaka
oluśpoprosiłam o pożyczenie,bo podobno jest tak że jak się komuś daje swoje typy to można sprzedać swoje szczęście
2 215 069. greg 2014-12-14 (15:39) Ania BrawoTs na kolana
Olus jaką AnnaL imię i litera nazwiska każdemu zbokowi ujowo się kojarzy
ciekaw jestem komu się nie skojażyło
Olus jaką AnnaL imię i litera nazwiska każdemu zbokowi ujowo się kojarzy
ciekaw jestem komu się nie skojażyło
tak mi pani w kolekturze powiedziała jak dałam swoje numery mojej mamie i od tego czasu ona wygrywała a ja już mniej
olus ja chyba też tak zrobię,bo mnóstwo pomysłów ale jak się zaczynam zastanawiać to już amba
ide coś w tv obejrzeć
powodonka na wieczór
w myśleniu nad cyferkami
powodonka na wieczór
w myśleniu nad cyferkami
Wujek qurwa opier. .dol się sam zacząłeś jak chcesz mordę xi obie chociaż miał bym pojechać za Anie na koniec Polski sam zacząłeś z tym nikiem więc przestań
Nie mam na MP wrogów i nie chce mieć ale twój wybór mordę ci obie jak chcesz
greg
meliski sobie zapasz ni tak siotra zawsze powtarza jak sie denerwuje
meliski sobie zapasz ni tak siotra zawsze powtarza jak sie denerwuje
Greg> już wyluzuj.
Już pokazaleś jaki groźny jesteś.
Ale sam też perdolnij w głowkę i pomyśl czy to normalne wprowadzać siedmiolatka na takie forum?
Już pokazaleś jaki groźny jesteś.
Ale sam też perdolnij w głowkę i pomyśl czy to normalne wprowadzać siedmiolatka na takie forum?
Dziecko to skarb nie chciałem nic złego prosiła o swoje konto żeby typować uległem a tu debile qurwa jak idioci męscy uj wie co szowiniści dno qrwa dno .
Przepraszam za słowa tych których to nie dotyczy.
Przepraszam za słowa tych których to nie dotyczy.
greg ale nie mozesz ulegac dziecku i łamać prawa..... rozumiem ze ona jest dla ciebie wszytskim ale uważaj.....
naprawde mozesz sobie i jej zrobic krzywde zupelnie nie celowo.
naprawde mozesz sobie i jej zrobic krzywde zupelnie nie celowo.
Skoro ją tak bardzo kochasz to od tego gówna -hazardu trzymaj ją jak najdalej.
co innego jak ty podasz jej cyferki a co innego jak ona typuje no wez no sie ogarnij
greg jak chodzisz z nia do kolektury- tez to moze zaboleć..... uwierz mi juz kiedys widzialm akcje ludzi - kontrolerów rodzic ma sprawe w sadzie rodzinnym a kolektktor poszedl z torbami
nara dziwne otoczenie nie wiem o co wam biega
ale źle się tu robi
ale źle się tu robi
Jak moje dziecko daje cyferki i wygrywa ok to prosicie niech poda jak ma konto to qrwa źle to co tu qrwa na tym MP jest normalne
Ojciec 50 lat a corka 7,czyli jak dobrze licze gdy corka bedzie wyrabiac dowod osobisty tatus bedzie praktycznie w 80% emerytem.Makabra jakas.Wspolczucia dla dziecka.Dziecko bedzie mialo praktycznie ojca i dziadka w jednym. Niezly dym w domu sie szykuje