Wpisy 2 214 044 – 2 214 143
13 grudnia 2014 18:59 → 13 grudnia 2014 20:13, 100 wpisów
Dusiu!
Pewniaczki na dziś:>[29],[57]
Idę się puścić
Do ok.23-ciej
Pewniaczki na dziś:>[29],[57]
Idę się puścić
Do ok.23-ciej
W naszym powiecie Nowmoijeskim bezrobocie wynisło w padzierniku 19% a wodzwództwie warmińsko-mazurskim 18,1% a uw as lepiej jest z pracą do czego najwiecej potrzebują lduzi ?
To jak pojadę do tego zajadu w poniedziałek około 20 KM to jak mam się o nią zapytać i może zaprosić albo zamówić jedzenie dobry pomysł ?
Jaki by biznes otworzyć na wsi mam lokal w domu od ulicy na przeciwko wydzierżawiają rodzice na sklep spożywczo-przemysłowy ale takie coś że dostanę pomoc z Unii Europejskiej na otworzenie. Czy na coś ala kwiaciarnia + znicze będzie dofinansowanie ?
na wszystko jest dofinasowanie
Albo jakie pomysły oraz jaka jest szansa że bo teraz na pracy interwencyjnej u wujka jestem dostanę to pomoc na otworzenie w końcu lokal pusty w którym był sklep a potem kilka razy ludzie brali lokal na rok i zamykali wiadomo aby wyciągnąć pieniążki z Urzędu Pracy.
Dobra ja potem się zjawię bo teraz idę zobaczyć wiadomości na TVP 1 lubię być na czasie co się dzisiaj takiego wydarzyło.
tomecki72 może i tak może i nie ale to był ciucholand przeważnie no plus znicze i kwiaty a co kasę wyciągnęli cwaniaki to wyciągnęli.
Bo Unia ma to Unia da tylko ciekawe do kiedy ? A dzisiaj tata tankował benzynę to po 4,83 zł za litr a ropa nie patrzyłem ?
Ciekawe do ile maksymalnie cena spadnie tego surowca ?
spadlo z 120 do 62 za barylke to prawie polowa a czy paiwo spadlo o polowe 3 zl powino kosztowac he he
wujek szykuj do świąt przyjadę prezent też masz dla mnie na gwiazdkę
dusia wczoraj dorabiałam w pralni i wieczorem miałam telefon ze starej firmy by przyjechać dziś do pracy
jak trwoga to wiedzą gdzie zadzwonić ,a tak to pracy nie matotalny wyzysk
dusia masz rację ale co robić drzwi pozamykać też nie rozwiązanie jak pracy nie ma
dusia ale jak dziś zobaczyłam co szyjemy to szefowej w oczy powiedziałam że to tylko na ostatnią drogę (do trumienki tylko kolor nie pasuje )
a ona się dziwi że nie ma zbytu
a ona się dziwi że nie ma zbytu
krasnalka ja to wiem żadna praca nie hańbi ,w domu nic nie zapłacą tylko to jest chore
wujek możesz mi podrzucić swoje milioniki chętnie wypiorę i wyprasuję
Spotyka sie dwóch sąsiadów.
Jeden mówi do drugiego:
- Słuchaj stary, nie wiem co mam zrobić...
- A co się stało?
- Mój kot sra mi na dywan.
- Jak to ?
- No sra na dywan, jeździ tyłkiem po podłodze, nie wiem już co mam robić, może ty byś coś poradził.
- Wiesz co, zwiń dywan i oklej podłogę papierem ściernym.
Spotykają się ponownie po dwóch tygodniach.
- No i jak? - pyta pomysłodawca.
- O człowieku, rewelacja. Jak kocisko rozpędziło sie w przedpokoju, to przy lodówce zostaly tylko same oczy cool.gif
Jeden mówi do drugiego:
- Słuchaj stary, nie wiem co mam zrobić...
- A co się stało?
- Mój kot sra mi na dywan.
- Jak to ?
- No sra na dywan, jeździ tyłkiem po podłodze, nie wiem już co mam robić, może ty byś coś poradził.
- Wiesz co, zwiń dywan i oklej podłogę papierem ściernym.
Spotykają się ponownie po dwóch tygodniach.
- No i jak? - pyta pomysłodawca.
- O człowieku, rewelacja. Jak kocisko rozpędziło sie w przedpokoju, to przy lodówce zostaly tylko same oczy cool.gif