Wpisy 221 320 – 221 419
5 lutego 2011 20:52 → 5 lutego 2011 22:00, 100 wpisów
ja rzuciłem dzięki e- fajką zainwestowałem 40 zł, dzięki wielkie,a paliłem 15 lat, ale w budrzecie domowym tego nie czuję
a kto tutaj pali? wszystko co tutaj widać to MATRIX więc nikt niczego na tej stronie nie może być niczego pewny jak i w całej wirtualnej rzeczywistości 

ale reszta niech jara do bólu bo to nakręca budżet państwa,który mi płaci ręte hehehe
każdemu to mówie, co z tego że jesteś silniejszy ode mnie,i masz 185 cm,wzrostu rzuć cwaniaku fajki-no dawaj,,he he ja rzuciłem
pomyślcie nad tym,poza multi co jest naszym nałogiem,, rzuccie fajki, codziennie kuponik stawka 3 WARTO!!!
palacze zamilkli,, proponuje pomśleć i naprzód,a nie fajeczka i kompik.
ja nie cwaniakuje.po prostu paliłem 15 lat,więc doradzam rzucajcie ,jak doradzam żle to sorry.

sory bronx to jak paliles 15 lat a masz juz rente to przez szlugi masz ta rente
jarajcie ile wlezie, będzie więcej emerytury dla innych i dla mnie hehehehe

emerytury palacze nie doczekają,dlatego rząd promuje fajki i alkohol hehehe
znalem goscia ktory palil cale zycie pil cale zycie i zmarl w wieku 96 lat po potraceniu przez samochod. Wiec bronx przestan biadolic
wczoraj wieczorem jak jarałem takie liczby na system 7 liczb w mini lotka puściłem 1,8,9,16,36,41,42

słuchajcie neptuny i inne,ja tylko doradzam rzucic palenie a wy palacze kontra,,więc jarajcie do bólu na moją rente hehehehehehe
korn748, 

jestem normalny i płace większe podatki jak ty NEPTUN. wiec twoje 19% i moje to wielka róznica
bronx co ty wiesz ku... o zyciu jak chcesz to cie naucze jakie jest zycie a jest akrutne
kolega bronx przestał palić i nerwowy jest, każdy robi co chce, jedni lecą do Egiptu pomimo że faraony się biją, inni palą i luzik

dobra ten chat nie jest o zyciu tylko o TS i musimy cos w koncu zrobic zeby ograc tych skurczybykow
Bronx podoba mi się Twoja reakcja na prowokację
Tylko skąd Ty k.r.w.a wiesz jakie podatki płacę
Tylko skąd Ty k.r.w.a wiesz jakie podatki płacę

sluchaj bronx nie jestem z pierwszej lapanki pare latek mam za soba i wiem o zyciu sporo
TO mi się podoba, chłopy jeżeli gramy w tota to znaczy że nam się nie przelewa,czyli knujmy jak go ograć a nie jak się obrażać,
mi do 1-szego brakuje,,więc gram jak Wy,zostawmy niesnaski i oby mi i Wam siadło

Profesor filologii polskiej na wykładzie:
- Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia.
Na to głos z ostatniej ławki:
- Dobra, dobra...
- Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia.
Na to głos z ostatniej ławki:
- Dobra, dobra...
sluchaj bronx ja tez zaraz bede mial te lata i nie o te lata codzi na wolnosci
gumi jeżeli nie masz 18 lat i nie 60 to znaczy że się rozumiemy,pozdrawiam cie i pal albo i nie,,ale bardziej nie pall
Cześć {{heej}}
mas pravde mala557 /ja gram za vase 1,60 /mam viencej mozliwosti

mala557 da sie odczuc tyle godzin juz niedlugo zaczne po 14 taki mam juz fach