Wpisy 2 211 453 – 2 211 552
10 grudnia 2014 20:44 → 10 grudnia 2014 21:27, 100 wpisów
Fakt.pl
Historia
Szokująca historia egzorcyzmów 23-letnia Anneliese Michel
Tak było naprawdę!
Szokująca historia egzorcyzmów. Piła swój mocz i skakała po ścianach
Słowa kluczowe: Anneliese Michel, Egzorcyzmy Emily Rose, Ernst Alt, Fakt HISTORIA, Lucyfer, Niemcy, demony, egrozcysta, egzorcyzm, film, ksiądz, opętana
ZOBACZ ZDJĘCIA
Anneliese Michel. Tak wyglądała wycieńczona walką z demonami 24-letnia zaledwie Anneliese Michel
Anneliese Michel. Anneliese Michel. Proces w sprawie egzorcyzmów Anneliese Michel. Egzorcyzmy Anneliese Michel. Egzorcyzmy Anneliese Michel.
autor: Fakt HISTORIA 03.01.2014 16:39
Wycie, bulgot, krzyki. Głosy nie z tego świata. 23-letnia Anneliese Michel przebijała głową szybę, nie raniąc się przy tym. Kopała kubek z wodą, a woda się nie wylewała. Skakała pod sufit. Piła własny mocz. Z nieludzką siłą rzucała ludźmi. Tego wszystkiego nie da się objąć rozumem
Historia
Szokująca historia egzorcyzmów 23-letnia Anneliese Michel
Tak było naprawdę!
Szokująca historia egzorcyzmów. Piła swój mocz i skakała po ścianach
Słowa kluczowe: Anneliese Michel, Egzorcyzmy Emily Rose, Ernst Alt, Fakt HISTORIA, Lucyfer, Niemcy, demony, egrozcysta, egzorcyzm, film, ksiądz, opętana
ZOBACZ ZDJĘCIA
Anneliese Michel. Tak wyglądała wycieńczona walką z demonami 24-letnia zaledwie Anneliese Michel
Anneliese Michel. Anneliese Michel. Proces w sprawie egzorcyzmów Anneliese Michel. Egzorcyzmy Anneliese Michel. Egzorcyzmy Anneliese Michel.
autor: Fakt HISTORIA 03.01.2014 16:39
Wycie, bulgot, krzyki. Głosy nie z tego świata. 23-letnia Anneliese Michel przebijała głową szybę, nie raniąc się przy tym. Kopała kubek z wodą, a woda się nie wylewała. Skakała pod sufit. Piła własny mocz. Z nieludzką siłą rzucała ludźmi. Tego wszystkiego nie da się objąć rozumem
Nieee wysmiewam Brajan... i skąd wiesz, że nie widziałam więcej niż Ty...
w odjazdach relig. np. Więc powstrzymaj takie osądy.
Troszkę ludzi już w życiu spotkałam!
w odjazdach relig. np. Więc powstrzymaj takie osądy.
Troszkę ludzi już w życiu spotkałam!
To nie jest śmieszne kiedyś przez przypadek byłam na mszy i młody chłopak latał po kościele
dziś zostalem przegrane real ...twoja wina samiczka stała na stole i kreci tyłeczka a dziś nie gram
Brjan szkoda Twojej drogi bo wystarczy im parę minut aby losowanie ustawić
5,10,15 na dzis , słucham teraz sobie roberta milesaextra muzajaka lubisz emyty muzyke ,jesli mozna spytac
Brjan nie
mszę prowadził ksiądz egzorcysta i wiedział że będzie ten chłopak ludzie wybiegali z kościoła
mszę prowadził ksiądz egzorcysta i wiedział że będzie ten chłopak ludzie wybiegali z kościoła
ogladalem ostatnio ten film
zgrywus ,,,jak tam chyba nie grałeś ..a co robiłeś dziś czy czy zaglądałes wuwuwu xxx
i zbaw nas od zlego
Zgodnie z wierzeniami katolickimi szatan jest jeden (sztuk liczbowo 1) i całe rzesze ludzi opetane przez tą jedną osobę, z wielu osób wyrzucana w jednym czasie ( emotki pukajacej się w głowę nie ma)
obejzcie sobie wywiad z gabrielem armotchem wloskim egzorcysta
Mnie jakoś zło nie fascynuje...
nie będę mu poświęcać (dobrego) czasu.
nie będę mu poświęcać (dobrego) czasu.
2 211 504.... czyli w niebie grać lotto to nie ma takiego tak samo jeśc tez nie ma ..a kasa wyłudzen tez nie ma ..a ziemie wiekszy terror
o większość na bombani dzisiaj
jak trwoga to do boga
witaj krasnalko
krasnale ...widze ty jeszcze boi sie mnie i no trudnoo i ide tam www i dzidaa..
Kościoły są dla ludzi ale tak naprawdę modlić można się wszędzie to wiara jest najważniejsza
damian1983
Wyślij foto wygranej MMS do Korna.Dla niedowiarków.
0660549511
Wyślij foto wygranej MMS do Korna.Dla niedowiarków.
0660549511
tak tak tylko, że modły przybierają na sile akurat przed losowaniem
tak, ale niezapominaj ze na ołtarzu sprawowana jest najwieksza ofiara czyli msza swieta
czyli twierdzenie ze mozna sie modlic wszedzie jest niedokonca sluszne
Byłoby dobrze, gdyby dzisiejszego wieczoru już ktoś ten Bonus
skasował
Skończyłoby się parcie na MM
skasował
Skończyłoby się parcie na MM
wujek dziś przejechałam 3/4 drogi zmęczyłam się i za wróciłam
ile tego jest,estymy