Wpisy 2 210 838 – 2 210 937
10 grudnia 2014 00:55 → 10 grudnia 2014 02:46, 100 wpisów
Dla mnie (nas) dziwna sprawa.wygr. (na studiach) to były:alimenty na psa.
Zadalabym jeszcze kilka pyt., bo troszkę to dziwne, ale ... chat publ. noo i...nooo i...
Ale dziwne ...
Ale dziwne ...
Witam wszystkich. Tak z czystej ciekawości jaka suma na tego psa EstyMy.
boszeee juz do wilkolaka dochodzimy co to znaczy odpoczynek od nas
. Widzisz Boże mą niewinną duszę a teraz przebacz, bo przemocy użyję
ale w słusznym celu...
ale w słusznym celu...
Nie wiedziałem że w naszym cudownym kraju psy mają te same prawa co ludzie.
Człowiek ubogi w naszym przecudownym kraju dostaje coś około 300 zł z mopsu.
Dawno to temu było i zajmował się tym człowieczek z którym mieliśmy zajęcia.
Nie był profesjonalnym pełnomocnikiem i wyst. jako.dr hab. z ramienia stowarzyszenia, które wcześniej.sam.założył.
Oryginał... chodzący w.adidasach na zajęcia {już za to miał wtedy hmm..), jeżdżący w Tybet i po.Azji.się.wloczacy. Człowiek który nam wówczas wprost oznajmial, że wszystkie.studia powinny być płatne (byliśmy na dziennych) i to srodze a student powinien.sobie tak razić, żeby jak najdzie.go ochota na zajęciach niewolnicy go w złotej lektyce nosili (serio, cytat wręcz)
No więc pełnoletnią córkę rodzice byli z.domu wyrzucili... więc, nie.wchodząc w szczegóły wystaral się o alimenty na jej utrzymanie (wynajęcie mieszkania etc. etc.) i na utrzymanie PSA, którego rodzice jej wcześniej podarowali a.który.się był do niej przywiązał i z nią naw poniewierkę poszedł. Amen.
Nie był profesjonalnym pełnomocnikiem i wyst. jako.dr hab. z ramienia stowarzyszenia, które wcześniej.sam.założył.
Oryginał... chodzący w.adidasach na zajęcia {już za to miał wtedy hmm..), jeżdżący w Tybet i po.Azji.się.wloczacy. Człowiek który nam wówczas wprost oznajmial, że wszystkie.studia powinny być płatne (byliśmy na dziennych) i to srodze a student powinien.sobie tak razić, żeby jak najdzie.go ochota na zajęciach niewolnicy go w złotej lektyce nosili (serio, cytat wręcz)
No więc pełnoletnią córkę rodzice byli z.domu wyrzucili... więc, nie.wchodząc w szczegóły wystaral się o alimenty na jej utrzymanie (wynajęcie mieszkania etc. etc.) i na utrzymanie PSA, którego rodzice jej wcześniej podarowali a.który.się był do niej przywiązał i z nią naw poniewierkę poszedł. Amen.
Idę, bo już więcej pytań do mnie nie ma, prawda?
Dziękuję.
Dobranoc.
Dziękuję.
Dobranoc.
Ja bym na ich miejscu zażądał też alimentów na pchły,które miał pies
Kurde Balans czuję że jakaś złość omsknie mi się na twarz wirtualnie
Nie jestem w temacie ale czy waszym zdaniem mam jednego wroga więcej?
Majpan ,ja sie z Twoim zdaniem zgadzam ,ze pies czesto jest wazniejszy od czlowieka,wiec gdzie widzisz wroga?
Pozno sie zrobilo ,pozegnam mile towarzystwo.....Dobrej nocy zycze i wysokich
Skończyłam pracę na dziś.-Sam Smith-,,Stay With Me,,.Dobranoc.-Zatypowałam podobnie-wpadnie wkrótce