Wpisy 2 210 811 – 2 210 910
10 grudnia 2014 00:18 → 10 grudnia 2014 01:48, 100 wpisów
Tydzień -to sporo czasu.
Ja zwykle pisałem ostatniego dnia,a wysyłałem...za 5 24-ta
Ja zwykle pisałem ostatniego dnia,a wysyłałem...za 5 24-ta
A ile Ci zaskoczyło ??
ale, wiesz, tj. sprawa nowa... i trochę... zaniedbana
ale, wiesz, tj. sprawa nowa... i trochę... zaniedbana
Gonzaga, ja po prostu, jakby co nie chcę też generować kosztów (chyba, że niepotrz. skrupuły mam), bo tj. na 20-30 proc., tak no i zarzuty hmm standard.
ale ma o 2 narkotyki za dużo
co nie wszyscy wiedzą
i nie wiedzą, że po pewnym czasie uzależnia
co nie wszyscy wiedzą
i nie wiedzą, że po pewnym czasie uzależnia
Goznaga, ale jak to ?? Tzn., że już nie piszesz taak?? 1
A jakie miałeś dosw. ?? Ile przebiles ?
A jakie miałeś dosw. ?? Ile przebiles ?
Hmm. A pamietasz jakąś hm beznadziejną spr., którą udało Ci się przepychać w Kasacji ?? Taki Cud troszkę ?
Przepr., część powinna być tu w cudzysl., ale nie używam, żeby tekst nie łamał
Przepr., część powinna być tu w cudzysl., ale nie używam, żeby tekst nie łamał
http://niepowazna.pl/3209-czekolada_zawiera_srodek_o_nazwie_fenyloalanina_ktory_wystepuje_rowniez_w_extasy.html#
iii
Fenyloetyloamina jest naturalnym związkiem biosyntetyzowanym z egzogennego aminokwasu fenyloalaniny poprzez enzymatyczną dekarboksylację. Występuje także w wielu pokarmach, szczególnie w czekoladzie.
iii
Fenyloetyloamina jest naturalnym związkiem biosyntetyzowanym z egzogennego aminokwasu fenyloalaniny poprzez enzymatyczną dekarboksylację. Występuje także w wielu pokarmach, szczególnie w czekoladzie.
Emeryt, to poczytaj to: http://zasadyzywienia.pl/fenyloalanina.html
i nie przesadzaj
i nie przesadzaj
W nadmiarze szkodzi również wit. PP i inne związki...
Ale co do czekol. nie występuje słowo: nadmiar !
Ale co do czekol. nie występuje słowo: nadmiar !
Sobie idę...Dnia dobrego, urodzaju, CZEKOLADY, wygranych i zdrowego snu..
Powodzenia. Dobranoc.
Powodzenia. Dobranoc.
Njdziwniejsza historia w karjerze:
Wygrałem sprawę o wyposażenie kościoła:posadzki,mensa itp[marmur,granit itd]-Grube miliony
Wrok z klauzulą wyk.mam do tej pory.A klient nie zgłosił się po odbiór
Wygrałem sprawę o wyposażenie kościoła:posadzki,mensa itp[marmur,granit itd]-Grube miliony
Wrok z klauzulą wyk.mam do tej pory.A klient nie zgłosił się po odbiór
Dla mnie (nas) dziwna sprawa.wygr. (na studiach) to były:alimenty na psa.
Zadalabym jeszcze kilka pyt., bo troszkę to dziwne, ale ... chat publ. noo i...nooo i...
Ale dziwne ...
Ale dziwne ...
Witam wszystkich. Tak z czystej ciekawości jaka suma na tego psa EstyMy.
boszeee juz do wilkolaka dochodzimy co to znaczy odpoczynek od nas
. Widzisz Boże mą niewinną duszę a teraz przebacz, bo przemocy użyję
ale w słusznym celu...
ale w słusznym celu...
Nie wiedziałem że w naszym cudownym kraju psy mają te same prawa co ludzie.
Człowiek ubogi w naszym przecudownym kraju dostaje coś około 300 zł z mopsu.
Dawno to temu było i zajmował się tym człowieczek z którym mieliśmy zajęcia.
Nie był profesjonalnym pełnomocnikiem i wyst. jako.dr hab. z ramienia stowarzyszenia, które wcześniej.sam.założył.
Oryginał... chodzący w.adidasach na zajęcia {już za to miał wtedy hmm..), jeżdżący w Tybet i po.Azji.się.wloczacy. Człowiek który nam wówczas wprost oznajmial, że wszystkie.studia powinny być płatne (byliśmy na dziennych) i to srodze a student powinien.sobie tak razić, żeby jak najdzie.go ochota na zajęciach niewolnicy go w złotej lektyce nosili (serio, cytat wręcz)
No więc pełnoletnią córkę rodzice byli z.domu wyrzucili... więc, nie.wchodząc w szczegóły wystaral się o alimenty na jej utrzymanie (wynajęcie mieszkania etc. etc.) i na utrzymanie PSA, którego rodzice jej wcześniej podarowali a.który.się był do niej przywiązał i z nią naw poniewierkę poszedł. Amen.
Nie był profesjonalnym pełnomocnikiem i wyst. jako.dr hab. z ramienia stowarzyszenia, które wcześniej.sam.założył.
Oryginał... chodzący w.adidasach na zajęcia {już za to miał wtedy hmm..), jeżdżący w Tybet i po.Azji.się.wloczacy. Człowiek który nam wówczas wprost oznajmial, że wszystkie.studia powinny być płatne (byliśmy na dziennych) i to srodze a student powinien.sobie tak razić, żeby jak najdzie.go ochota na zajęciach niewolnicy go w złotej lektyce nosili (serio, cytat wręcz)
No więc pełnoletnią córkę rodzice byli z.domu wyrzucili... więc, nie.wchodząc w szczegóły wystaral się o alimenty na jej utrzymanie (wynajęcie mieszkania etc. etc.) i na utrzymanie PSA, którego rodzice jej wcześniej podarowali a.który.się był do niej przywiązał i z nią naw poniewierkę poszedł. Amen.
Idę, bo już więcej pytań do mnie nie ma, prawda?
Dziękuję.
Dobranoc.
Dziękuję.
Dobranoc.
Ja bym na ich miejscu zażądał też alimentów na pchły,które miał pies