Wpisy 220 977 – 221 076
5 lutego 2011 08:47 → 5 lutego 2011 11:06, 100 wpisów
miałem 7 lat temu dwa ząbki leczone
i problem wrucił nie będe sie z nimi ***olić jak bola to trza wy***olić
i problem wrucił nie będe sie z nimi ***olić jak bola to trza wy***olić
wesoły jak nie ma dużego ubytku to ząb sie leczy nie usuwa,nie lekceważ tego,bo bedziesz żałował kazdy żab jet na wage złota doceń to.

Hefajstos pociesze cie
mój tata jak miał35lat miał sztuczną szczekę górną

mój tata jak miał35lat miał sztuczną szczekę górną

moim zdaniem będzie 41,71
57 też możliwe
moja szwagierka ma jedynke sztuczną a ja nie wiedziałam byliśmy pod namiotami i jej ta koronka czy co to wyleciała i ona calutki czas chodziła z chusteczką przy twarzy
hihihihih

57 też możliwe
moja szwagierka ma jedynke sztuczną a ja nie wiedziałam byliśmy pod namiotami i jej ta koronka czy co to wyleciała i ona calutki czas chodziła z chusteczką przy twarzy
hihihihih

teraz nawet od korzenia zeba odbudowac potrafia calego. A moj ial tylko 2 bo za duzo ropy przez weza sciagal .
no to zdrówko!
ja ide do włosologa dziś
trzymajta się
ja ide do włosologa dziś

trzymajta się

wesoly zajrzyj tutaj a zapomnisz o zebie http://www.cam4.com/psycobillys

Korn więc na godz. 14 na sucho wygląda to tak single:
11,38,72,80 parek nie ma, ani trójek
znikam
mam ważne sprawy do załatwienia będę późniejZastanawiam sie jaka liczba ma dzis najwieksze szanse i 19 widze.Wczoraj 75 mi chodziła po glowie i przeczucie mnie nie zawiodło.
W tym roku wylosowano już 684 liczby parzyste oraz 716 nie parzystych dlatego min mam taki układzik
Wczoraj mialem 2/3 razy 3 kupony weszla mi parka 15 64 ale inne nie chcialy . ,ialem 61 a bylo 62 .
Liczba 19 wypadła o godz 14:00 w styczniu w dniach (10-11-24-27-31) w lutym tylko (3) także ją odrzucam
majgrz11 wszystko zo jest związane z przyroda i natura równiez kocham
majgrz11 takie cos nazywa sie przekret,a ja lubie los czasem kisic ,ale tak pozytywnie

Grajcie na te liczby i wygrana gwarantowana. Napewno ktos z was trafi. 7,10,11,13,18,25,29,34,36,39,48,61,69,75. Sprawdzone i trafione. Ukladajcie kombinacje one wpadaja sredni0 po 4 na losowanie a czasem 5 i 8.
opracowane i sprawdzone na wydrukach w kolekturce i tutaj na testerze do 2000 tys wstecz.
Pamiętajcie też o tym dzisiaj typujac numerki
Najlepsza końcówka to 4 padło z niej 151 liczb
Najsłabsza końcówka tego roku to 8 padło z niej 128 kulek
Najlepsza końcówka to 4 padło z niej 151 liczb
Najsłabsza końcówka tego roku to 8 padło z niej 128 kulek
No i oczywiście o tym że już 17 razy w tym roku o godz 14:00 wylosowano 2 liczby z końcówką na 3.
Chcialem zalozyc grupe u siebie w kolektorce zeby grac na te liczby ale nie ma chetnych dlatego puszczam je w swiat.
hefajstos pomysł dobry ja się piszę ale nie mam do Ciebie namiarów
no to dobrze że świetnie się bawisz Darku oby tak cały dzień był udany a myślę że z Twoim poczuciem humoru na pewno będzie,pozdrawiam
kasik piękne dzięki jasne poczucie humory to jedyna zaleta jaką posiadam w życiu ale dzięki za miłe słowa także pozdrawiam
hefajstos ty jak masz dojścia do dobrych klientów to powinieneś zrzynać od nich i tylko zgarniać kasiore
jak ktos daje 30 kuponow albo 50 do wyslania to lecisz i nie patrzysz co kto skresla bo nie ma na to czasu .
nie bawie sie w lotto. Ponad 80 % klientow ma trojki na chybil.
no tak ale ty chyba tez prowadzisz jakieś statystyki to zawsze można porównać ...
Ale sluchajcie .Znam wszytkich swoich klientow a tu mi raz przyszedl facet nie wiadomo skad i prosi zeby mu recznie wklepac numery . mial wydrukowane na karteczkach i bylo przed sama kumulacja w lotto. A w jednym miejscu to gosc przyjechal i zawarl zaklady za ponad 20tys . kase mial w walizce.
No cóż trzeba coś wykombinować aby płatność była karta a nie chodzić z walizką pełną kasy ale to jego problem
Ja juz puscilem rano, Z kolezanka jeden na spolke. 2 liczby ona dwie moje a piata to w marynarza 

A wieczie ze czasem liczby podpowiada nam natura. Liczby ktore spotykamy na swoje drodze maja magiczna moc. W tamtym roku trafilem tak7/9 z plusem. a takich 3/5 albo 4/5 tez mialem kilka.

ale 11też

chyba jest uzależniona