Wpisy 2 207 819 – 2 207 918
7 grudnia 2014 10:41 → 7 grudnia 2014 12:29, 100 wpisów
Ciekawe, czy była szóstka w Lotto de ???
/ Była kumulacja 9 o0o o0o eoro /.
/ Była kumulacja 9 o0o o0o eoro /.
jak bym wysylal to bym dal na 21 28 65 ale juz 1 zakladzik mam i nic wiecej na 14 na 21:40 zobacze zalerzy od ts
---->> euro. Tak miało być...
1,2,3,6.9.,,1,3,4,6,7, i 5 10 15 zagram na 14
moze jeszcze 71 72 75 apropo powinien juz byc wysyp malych w m/m
dobra ide se jakis obiadek zrobic a ze mnie tradycja nd nie obowiazuje nie bedzie kurczaka rosolu bede tu zioral czy jak kto woli zagladal
aaa polecam makaron ze szpinakiem odrobina soli jogurtu naturalnego malego lub malej smietany dobrze prawidlowo zrobione papu cos cudownego szpinak w takiej postaci czy tez ala paluszki szpinakowe rewelacja lub tez ala placki owsiane tyle w temacje lotto to se ide nie bede zasmiecal za nudzal i ja ani tez przypadkiem nie rozsmieszal
Justyna Kowalczyk 10 !!!
z 30 na 10 miejsce się przesunęła.
Po ile teraz litr benzyny stoi ?
krzysio c jak spuscisz z traktora to za darmo masz
witam mp
Ale od kogo mam sobie spuścić ?
Monte nie wolno spuszczać się.
Znaczy pali mam na myśli.
wasyl-piaski do do ciebie.
To do ciebie.
Miało być.
ja z doskoku bo pakuje sie
sie ograło ts to tera cza jechac do ciepłego klimatu
sie ograło ts to tera cza jechac do ciepłego klimatu
Spokojnie możemy prognozować dla cen średnich w przyszłym tygodniu poziomy 4,85-4,97 dla Pb95 i 4,83-4,89 dla oleju napędowego
Zobaczycie jak tak dalej pójdzie to benzyna poniżej 4 zł będzie i tak powinno być na te nasze zarobki zwykłego Kowalskiego paliwo na jego kieszeń.
Jak minimalna krajowa brutto wynosi 1680 zł to benzyna powinna kosztować 1,68 o to by wtedy ludzie się jakoś podreperowali.
j--23
1680 brutto to to śmiech na sali żeby w niby liczącym się europejskim kraju aspirującym do najlepszych państw UE tylko można było minimalnie zarabiać gdzie na do zachodu lata świetlne z zarobkami i ni tylko. Jak sądzicie za ile lat to się zmieni ?
Tylko widzę że was lemingi to trochę średnio za przeroszeniem interesuje i was jadą jak chcą ale to wszystko do czasu uwiercie mi.
Obudźcie się w końcu ludzie.
Za lemingi przepraszam ale tylko mówię wam jak to jest z naszą rzeczywistością.
przez chwile byly jakies zaklocenia jafalku z lasu pozdrowienia dla jasia i malgosi z gor i lasow od malp
gryks
O kumulacja Lotto 12 000 000 zł chyba jutro wyślę z dwa zakłady jednak więcej abstynencji od Totalizatora Sportowego nie będzie aż do zawieszenia strajku ponownego. A wy gacie w Lotto zakłady kupicie na następne losowanie albo Mini Lotto i ile mieliście najwięcej trafionych w życiu ? Ja Lotto, Lotto Plus czy Mini Lotto dwójki tylko a najwyższa jednorazowa wygrana to 4/5 w Multi Multi.
Może na 23 Grudnia dadzą jakoś specjalnie wysoką kumulację z 30 000 000 zł bo długo jakieś większej nie było już wtedy i chętnych animatorów gier się znajdzie pewnie liczących na wielkie miliony. Halo dlaczego się do mnie nie odzywacie bo zrobię tak że odejdę z tej strony na zawsze i będzie do widzenia chcecie tego ?
tomecki72 słuchaj ale jak próbowałeś kiedyś może systemem zagrać zy to nie ma sensu ?
ostatnio puszczalem na mini na 11 liczb systemem rozpisanym i trafilem 1 liczbe ale te male liczby wpadaly
2 207 870. krzysztof c 2014-12-07 (11:56)
... bo zrobię tak że odejdę z tej strony na zawsze i będzie do widzenia chcecie tego ?
Nie.....
... bo zrobię tak że odejdę z tej strony na zawsze i będzie do widzenia chcecie tego ?
Nie.....
Dobra ja do rozwiązywania zadań spadam trzeba się pouczyć coś a niedzielę przebąknąć całą choć potem skoki będą i mecz piłkarek ręcznych z Hiszpankami.
Monet a dlaczego nie widzę że chyba prawie każdy z was mnie nie lubi więc po co mam tutaj być dłużej. Monet nie martw się zawsze będą o was pamiętać.
Co to za cisza nastała ?
2 207 877. krzysztof c 2014-12-07 (12:01)
Monet nie martw się zawsze będą o was pamiętać.
wzruszyłeś mnie.... do łez
Monet nie martw się zawsze będą o was pamiętać.
wzruszyłeś mnie.... do łez
Obiecanki-cacanki.
Fiolka
Trisio
Mirnam
Krzysiu c.Zmień repertuar i zaskocz Wszystkich.Wiesz więcej,niż wiesz,że sam wiesz.Powodzenia
Marek
jestem,ale z doskoku.Trzeba obiad szykować.