Wpisy 2 207 719 – 2 207 818
7 grudnia 2014 09:25 → 7 grudnia 2014 10:35, 100 wpisów
a faktycznie dziś siła mi sie koleżanka co ostatnio wlecaiaa cała na wieczorek...zaraz lukne jakie...
13,30,43,42
ja mysle 3 5 8 13 15 18 i tajniak daje 11...?
Cześć wam
Już po mszy świętej teraz czekam na biegi narciarskie z udziałem Kowalczyk i skoki narciarskie a wy będziecie oglądać ?
A ma takie pytanie czy wójt może mi pomóc w zazielenieniu pracy ?
bywajcie
coś ts-owi chyba spadła liczba graczy w MM wczoraj chwile pogadałem sobie z panią z kolekturki dostała prykaz namawiania i zachęcania grania w MM do wczoraj miała to robić z EP cisną ich w tych kolekturach
odp sobie sam na to pytanie krzysztof to jak z matura nikt za cieb ie nie napisze tak jest i z praCa
zakladzik drogi nie chca dac wygrac to ludzie jak graja to tak jak ja ost czasy 1 zakladzik raz na jakis czas
co ty chcesz prace zielenić
Praca powinna być dla każdego obywatela karwasz a potem jak człowiek ma żyć no jak się pytam ?
Ze jedna grupa zarabia bo kilkadziesiąt lub kilkaset tysięcy zł a inna grupa ledwo ledwo wiążę koniec z końcem co to jest za sprawiedliwość ?
ts sam sobie strzela w kolano
dzis trza za praca w polske za granice a nie czekac liczyc na rodzne ze dadza prace kase czy tez na wójta trza się od spodnicy spodni mamy taty oderwac wyjechac wynajac chocby za marne grosze tak by starczylo na papu na wynajem z czasem cos się lepszego trafi trza zasluzyc na lepsza kase zapracowac a nie od razu kokosy liczyc ze spadnie manna i tyle............ DO ROBOTY A NIE BIADOLIC PYTAC MASZ LEP I UJ TO KOMBINUJ SE SAM
każdy orze jak może
Coś tam umiem.
Jestem w końcu Technikiem Agrobiznesu i skończyłem Policealne Studium Zawodowe na kierunku Administracji i posiadam uprawnienie kat B.
Krzysztof miałeś nie zanudzać tymi głupimi pytaniami nie tylko ty masz problemy zejdz człowieku na ziemie i myśl racjonalnie/głową/za ciebie nikt życia nie przeżyje .Ludzie mają poważniejsze problemy i nie zanudzają,a ty masz rodziców masz gdzie mieszkać i co zjeść,
Ale jeszcze mam 7 miesięcy pracy u wujka darmowej a potem się zobaczy ale może to tej pracy co jest 500 m około od domu gdzie kolega tez pracuje od blisko 2 misi ecy gdzie filcaki robią i chwali sobie że lekka 3 zmianowa o teraz np. wszystkie weekendy robią za to w święta będą mieć wolne a wcześniej z tatą jak pomagier jeździł z nim kilka lat. A po za tym jestem po stażu w gimnazjum ujęty jak po pracy biurowej a w rezultacie tylko 1 dzień robiłem w sekretariacie powiedzmy.
dusia jeszcze ma rodzicow i gdzie mieszkac jak mu kiedys pomra to jak dalej bedzie na garnuszku i tylko liczyl ze mu mana spadnie zamiast wziasc się za siebie to woli gry itp w jego wieku ludzie maja dzieci studiują pracuja
I co gryks76 masz coś do mnie ?
Żeby "to" znieść,to trzeba mieć nerwy jak postronki.
a co ja moge miec nabijam się z twoich zdolnosci tzn zazdroszcze itp ile ty masz lat 5 a zreszta twoje mapy twoj cyrk
Ja jeszcze dziewczyny nie mam i nigdy nie maiłem ludzie a wy już o dzieciach mi mówicie ale za co wyżywić całą potem rodzinkę a są wydatki kobieta gołodupca to w dupę takiego tylko kopnie nic więcej. Za to potem do tego roku się dorobi i przepracowany rok kuroniówka potem bo na 100% będzie wujek się pytał ale i inni tez potwierdzili ciocia też której córka jedna teraz w sanepidzie pracuje a wszystkie dzieci na studiach.
Dobra dobra żebym jeszcze kiedyś was nie zaskoczył.
szkoda zdrowia nerwow lepiej się posmiac a i tak nic z tego nie bedzie poki rodzice zyja rodzina jest ktora pomoze czy ktos od bedzie sobie wiejski chlopak do pomocy za kat do spania kromke chleba bo pzeciez technikum ma jedyny w polsce
można zabić nic nie dociera
a może to taki sposób na życie bo nie wiem
a może to taki sposób na życie bo nie wiem
Dobra idę na na biegi narciarskie.
gryks wiem mam 2 synów pracy się nie boją,ale nikt im pracy nie wybierał oni sami sobie radzą i też są wyuczeni,a tu tylko jedno i to samo
KURONIÓWKA przybywaj piękna !!!
gryks76 uspokój się.
Faktycznie Krzysiu jest męczący i co najmniej z lekka infantylny ale gryks chyba z jego oceną trochę przesadziłes...
zyczę wszystkim wysokich wygranych
zyczę wszystkim wysokich wygranych
Ja nie jestem alkoholikiem człowieku może o sobie mówisz co ?
moze i gdzies tam przesadzilem ale on jak się nie wezmie za siebie nie przestanie patrzec liczyc ze mu ktos cos za cos da to on tak bedzie to starosci z przyzwyczajenia
ty to jaja sobie z nas robisz /może to sa jakieś eksperymenty /jaka będzie nasza reakcja
Bo w życiu to trzeba sobie wyznaczać nowe cele pokonywać trudności i nie załamywać się niepowodzeniami to będzie moja nowa domena życiowa.
Ładnie powiedziane przed chwilą to wymyśliłem.
mialem napisac od kiedy ale nie napisze powodzenia i poki bedziesz tak rozweselal bede sie smial ale nic nie napisze
wczoraj na 14 mialem co nieco mialem tez wytypowane 20 liczb weszlo 15 ale co z tego gram od czasu do czasu typuje codzienie a gram na 5 6 7 8 9 10 liczb roznie bywa ale nie narzekam
2 207 783. krzysztof c 2014-12-07 (10:00)
No ładnie. I Ambitne!
Tylko domenę zamień na dewizę.
No ładnie. I Ambitne!
Tylko domenę zamień na dewizę.
Monet teraz to mu wbiłeś klina
Nie dotrze.Daremny trud.
Kryminałki z Polski.. .
W Szczecinie pali się restauracja.. .
W Szczecinie pali się restauracja.. .
Trzy max losowania i 14,57,41 i 65 wchodzi. Może nawet po całości?
Restauracja jest w drewnianym budynku.
Dusia.
Wiadomość pożarze pochodzi z Radiowej Jedynki.
ostatnio dużo tych pożarów
Lewy
cześć lewy
Uważajcie, na Podlasiu jest ...ŚLISKO. Pada mżawka.. .
/Być może to było przyczyną, ze na obwodnicy Zambrowa TIR wypadł z obwodnicy i spłonął. Zginęły 2 osoby/.
/Być może to było przyczyną, ze na obwodnicy Zambrowa TIR wypadł z obwodnicy i spłonął. Zginęły 2 osoby/.
naj bardziej zdradliwa jest szklanka czyli cieniutka warstwa lodu co i nawet nie widoczna
Więcej na stronie: www.zambrow.org/
a dzisiaj coś z śpiochów
8,21,28,41,53,65 trzeba wybrać
8,21,28,41,53,65 trzeba wybrać
pora brać się za robienie samo sie nie zrobi
powodzenia z szarżą na ts
powodzenia z szarżą na ts