Wpisy 2 206 914 – 2 207 013
6 grudnia 2014 14:06 → 6 grudnia 2014 15:41, 100 wpisów
Krasnalka
Fiolka
fiolka spokojnie...moze 5,6 bedzie wieczorem, bo mam na dwa losowania
Wszędzie liczbę 10.Bo pełnia.
3/9+ i pustak jeden
fiolka,kond
i gratki za całokształt wygranych dla basi
a drapek był wyjątkowo grzeczny, bo dostał dziś od ulicznego mikołaja w bieczu 3 śliwki nałęczowskie- szkoda że nie trzy śliwowice
fiolka,kond
i gratki za całokształt wygranych dla basi
a drapek był wyjątkowo grzeczny, bo dostał dziś od ulicznego mikołaja w bieczu 3 śliwki nałęczowskie- szkoda że nie trzy śliwowice
Śliwowice pewnie Mikołaj zdążył wytrąbić.
no ja 4/5 reszte puste znaczy sie nie wyplacalne a jakie typy dzis na DL
No nic odrobina szczęścia nikomu nie zaszkodzi żeluś tobie też
a tylko nie trzeba przesolić słona zupa nic nie wart choć by ją
wodą przelać
a tylko nie trzeba przesolić słona zupa nic nie wart choć by ją
wodą przelać
Marek
Dzięki
Dzięki
e46 mozliwe- mgliście i zimno tam było
a liczę bardzo na przychylność bieckiej kolektury, mam stamtąd mini na 4los. i lotto na dziśiejsze miliony
a liczę bardzo na przychylność bieckiej kolektury, mam stamtąd mini na 4los. i lotto na dziśiejsze miliony
Krasnalka
Drapek
Marek.
Nigdzie nie pojechałam.
Nigdzie nie pojechałam.
Wiecie jak najlepiej dać se siana z grami i stratami kasy? Przeliczcie sobie to ile wygraliscie/przegraliscie. Ja od sierpnia przeanalizowałem swoja historie wpłat do buków online.
Suma wpłat: 6200
Suma wypłat (wygranych): 5900
300 zł w plecy, a gdyby mi sie nie udawało odzyskiwac? To masakra...to granie nic nie daje. Tylko wybrani mają szczescie.
Suma wpłat: 6200
Suma wypłat (wygranych): 5900
300 zł w plecy, a gdyby mi sie nie udawało odzyskiwac? To masakra...to granie nic nie daje. Tylko wybrani mają szczescie.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 810 000 zł
nie ma to jak gra raz na tydzien gora dwa 1 zakladem raz się uda raz nie i prosze pozmienialem zdeczka ost chwili i 6/8
Żeluś
Masz rację kto ci kazuje tak grubo grać zagraj za 2,5 a ile uciechy jak przegrasz
Masz rację kto ci kazuje tak grubo grać zagraj za 2,5 a ile uciechy jak przegrasz
słaba gwarancja, a ile trzeba trafić, aby był przynajmniej zwrot?
lubie browarka ale czesciej wole puscic raz na jakis czas 1 zakladzik
Ja nikomu nie kazuje grać jego własna wola
Wygrasz dobrze ale i z przegraną musisz się liczyć
(nie zawsze na wozie)
Wygrasz dobrze ale i z przegraną musisz się liczyć
(nie zawsze na wozie)
5/10 3/7tylko
Reasumując i zakładając, że inni wygrywają a my nie...a my tylko gramy dla rozrywki a bo może się uda wniosek końcowy jest taki: SZKODA GRAĆ. Strata nerów, strata kasy na kupony i strata czasu i kasy na dojazd do kolektury
Masz rację żeluś ja nie wysyłam lotka od 23 pazdziernika i jestem bardzo szczesliwa. Co miesiac szko 700zł,,,to rocznie daje super wycieczkę. Wreszcie mam pieniądze. jestem szczęsliwa
To ja licząć moją bukmacherkę (chyba wpadłem wtedy w mały hazard) wychodziło co miesiąc 1500 zł. Chwała Bogu że prawie wszystko udało się odzyskać...
Hura!!! Jest liczba ... 45.
........................................
........................................
Łobuzy nie chcą wylosować Tuskowej pary liczb...
---->> 19 - 57.
Podaj lepiej 3-licz. MM dodam do nich psujące jak twoje wejdą to i moje (80%)
jak krążą legendy jest system który daje ale nikt jeszcze jego nie wiedział
Znalezione w dzisiejszym papierowym wydaniu Gazety " Fakt ".
" Tusk mieszka w hotelu, gdzie pobyt za noc kosztuje ... 7 o0o złotych ".
..................................................
" Tusk mieszka w hotelu, gdzie pobyt za noc kosztuje ... 7 o0o złotych ".
..................................................
no dostaje z uni to mieszka jak by placil sam to by nie mieszkal
Przerwa na ...kawę.. .
Cześć co dostaliście od Św Mikołaja w buta ? Ja wczoraj też się zbawiłem w niego i kupiłem po piwie i czekoladzie tacie i mamie a kuzynom bo lubią 7,6,5 lat po małej paczce chipsów stix właśnie dzieci wujka u którego pracuje. A ja dostałem dużą paczkę chipsów solonych, piwo Lecha Shandy, 20 zł i czekoladę. A dzisiaj trochę w F1 2013 pograłem w Lotusie jestem do tej pory takie miejsca mam 1,2,10,5 a do końca 15 wyścigów i 15 punktów straty do Hamiltona będzie zacięta rywalizacja do końca sezonu aby zdobyć mistrzowski tytuł a potem się zobaczy może przejdę do Mercedesa lub Ferrari albo Red Bulla ? A teraz pora na pouczenie się z matematyki bo potem skoki będą.
czesc mażyciele o duzej kasie grajcie na trójeczki ewentualnie piąteczki bo o wiekszej kasie zapomnijcie pozdrawiam
U mnie dla was też Św Mikołaj coś zostawił dla was proszę prezenty.
A u was coś dla mnie Św Mikołaj załatwił ?
grajcie w multi trojeczka na najblizsze losowania
1,2,3 i 5,10,15
1,2,3 i 5,10,15
z tej strony tata zamita
powodzonka
powodzonka
siema macie jakies pewniaki na wieczorne MM i DL ?
to jest teraz ich kolej,co zrobia nie wiem,czy juz czy za nastepnym