Wpisy 2 206 814 – 2 206 913
6 grudnia 2014 12:43 → 6 grudnia 2014 14:06, 100 wpisów
witam
ja na 14 dzisiaj nie gram. nie chcę mnie się szybko lecieć a na dodatek nie mam liczb
dzisiaj wysyłam dwa zakłady lotto ostatnio w lotto ponad miesiąc temu chyba grałem. ogólnie bardzo rzadko gram w dużego
w multi same drobne mam 2,4 złote nic więcej
krasnalek
j23
zgrywus
j23
zgrywus
grałem pierwsze losowania ekstrapensji ale już 3 losowania nie wysłałem . nie wiem czemu ale jakoś ta gra nie zachęca. ciężko w nią nawet ten zwrot trafić a cena zdecydowanie za duża powinno max być tak jak lotto
zakład max 3 zeta
wczoraj wygrałem w zdrapkę mała czarna.... kupiłem jedną a tam 1 zł
wyszłem na zero
często jak kupuję tą zdrapkę to coś tam jest
racja krasnalka
krasnalka czytałem że straciłaś pracę. powodzenia w szukaniu nowej
ja mam ale jestem z niej niezadowolony. ale trzeba lubić co się ma . lepsze to niż nic
typuje na 14 że może wejdą 8,19,56,69,77
może nie tyle że straciłam ale szefowa nie ma zamówień i na razie stoi zakład ja poszłam na kuroniówkę
mogę tam wrócić jak bedzie praca ale nikt nie wie ile to potrwa a ja nie mam chęci siedzieć bezsilnie i czekać na cud może coś znajdę
mogę tam wrócić jak bedzie praca ale nikt nie wie ile to potrwa a ja nie mam chęci siedzieć bezsilnie i czekać na cud może coś znajdę
krasnalek trzeba znaleźć pracę ciągłą bo taka robota z przestojami to lipa
chyba za ta przestój płacą to ok ale jak nie to lepiej coś innego szukać
patrze i jestem na tą chwilę na 3 miejscu w rankingu pewniaki
teraz ciężko będzie koniec roku już jest firmy tak nie zatrudniają
zauważyłem po ogłoszeniach w moim regionie że jest zdecydowanie od połowy listopada mniej ofert
Kopaczowa ,premier EuroPolandu, krasnalku droga, preferuje delegacje do UK swoim poddanym a w zamian ściągnie lud ze wschodu ,który za 50% wynagrodzenia w EuroPolandzie spokojnie przyjedzie pracować ot taka turystyka zarobkowa dla plebsu
jacekkowal
Szef do pracownika:
- Miarka się przebrała, zwalniam pana!
- Zwalniam? Jestem naprawdę mile zaskoczony szefie, bo zawsze myślałem, że niewolników się sprzedaje!
- Miarka się przebrała, zwalniam pana!
- Zwalniam? Jestem naprawdę mile zaskoczony szefie, bo zawsze myślałem, że niewolników się sprzedaje!
żadnych ludzi ze wschodu, nie dosyć że dla nas nie ma pracy to chcą dawać ją obcym, rozumiem jakby brakowało rąk do pracy, ale u nas takie bezrobocie że powinni zabronić tym ze wschodu
u nas w większości kasa lipna a wymagania jak nie wiem jakbyś zarabiał z 10tysięcy
jednym słowem wyzysk
tu w białymstoku i tak wszystkie zakłady odzieżowe do prawosławnych należą i hurtownie tkanin
jeszcze im mało
jeszcze im mało
żeby tak ts dał dzisiaj wieczorem coś na mikołaja? jakby mi dali te 9 mln to bym się nie pogniewał
krasnalek j23
marek
krzysztof
krzysztof
u mnie 3 stopnie i pochmurno ale nie pada
wiosna? zima idzie
na razie i powodzenia w losowaniu
zgrywus
dawac moje 3 36 47
dotam wory to on ma...
Dopisano wyniki Multi Multi
03,10,13,18,19,20,22,23,27,31,43,44,45,56,59,62,64,66,78,80
Plusem jest liczba: 10
03,10,13,18,19,20,22,23,27,31,43,44,45,56,59,62,64,66,78,80
Plusem jest liczba: 10
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4887 zestawów od 629 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 846 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 12 402 zł
TOP 5 typujących:
- jarpol1995 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 520 zł = 208,00 x koszt gry
- trisetum - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 720 zł = 20,57 x koszt gry
- maifiem2 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 388 zł = 15,52 x koszt gry
- horche - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 142 zł = 9,47 x koszt gry
- janina531 - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 384 zł = 8,53 x koszt gry
A propo gry w multi
Podam system na 3 liczby 35 lub 30 zakładów
i 15 liczb losowo wybranych
tak mogę to ująć (mogę to napisać czary mary ale nikt w takie ciemnoty nie wieży XXI wiek im większa ciemnota tym wyżej czarownice na miotle latają)
Podam system na 3 liczby 35 lub 30 zakładów
i 15 liczb losowo wybranych
tak mogę to ująć (mogę to napisać czary mary ale nikt w takie ciemnoty nie wieży XXI wiek im większa ciemnota tym wyżej czarownice na miotle latają)
NIE GRAŁEM PRAWIE ROK. DZIŚ POŚWIĘCIŁEM 20 ZŁ. WYGRAŁEM 2 ZŁ. I JESTEM Z TEGO ZADOWOLONY BO MAM GDZIEŚ LOTTO Z BUKMACHERKĄ TEŻ SKOŃCZYŁEM MIESIĄC TEMU I JESTEM BARDZO HAPPY CZŁOWIEKIEM. WAM TEŻ MÓWIĘ - Z DALA OD HAZARDU!
Trisio
Bo na pewno nie wysłane
Bo na pewno nie wysłane