Wpisy 220 646 – 220 745
4 lutego 2011 20:41 → 4 lutego 2011 21:52, 100 wpisów
mala557 

tak dla ciekawości zapodam że dzisiaj w teleexpresie jeden z widzów przysłał kupon w lotka z 01.02.2011r. z liczbami skreślonymi metodą "chybił trafił", której ja osobiści nie polecam, w takiej oto postaci: 34,35,36,37,38,39

jak ma się wygrać to się wygra nie ma znaczenia jakie to są liczby ja puszczam swoje i na chybił próbowałam na liczby które proponowali ludzie z tej stroni i jedna wielka dupa

NO i dzisiaj gram na sucho. AWARIA LOTTOMATÓW W CAŁEJ ŁOMZY. Taką kartkę zastałem.
2,11,13,18,32,54,57,79,80 lepiej żeby nic nie było

2,11,13,18,32,54,57,79,80 lepiej żeby nic nie było

ciągnąc wątek zapodam dalej że kiedyś w telewizji jeden profesorek powiedział, że odkąd lotto zaczęło grę w dużego lotka, teraz lotto ani razu nie powtórzyła się żadna wylosowana 6-tka,

do <korn748> Nie bardzo rozumiem jak to awaria lottomatow w calej Łomży? Dzwon do dyrektora oddziału i zapytaj dlaczego tak się stało. W każdym razie nie pozostaw sytuacji bez wyjaśnienia.
korn748,jakbym miał bliżej do kolektury to bym puścił twoje liczby

mala557 no trudno mam nadzieje ze bedzie pudelko
awnowy taka kartka wisiała ze w całym mieście awaria.Telefon to nic nie zdziała.dziś mam przymusową przerwę w grze
awnowy taka kartka wisiała ze w całym mieście awaria.Telefon to nic nie zdziała.dziś mam przymusową przerwę w grze

a nie raz tak bywa jak sie nie wysle to w tedy jest jakas wygrana a puzniej jest 

uparci jestescie na ta 80 no w koncu musi paść dawno juz jej nie bylo
korn wrzuć kase do świni to będziesz napewno wygrany i rób to codziennie a po roku sie mile zdziwisz
mam broszurkę z 1992 roku najszczęśliwsze układy liczb i jest tam jedna szóstka która się trafiła 2 razy.oto te liczby
7,11,18,21,30,,35
dodam jeszcze że np.5 liczb które się powtórzyły 2 razy jest ponad 100

7,11,18,21,30,,35
dodam jeszcze że np.5 liczb które się powtórzyły 2 razy jest ponad 100

do <korn748> Pewnie padła antena przekażnikowa,zatem firma nie zapewnila ciaglosci uslugi jak to ladnie maja w zwyczaju firmy energetyczne i za gotowosc do dostarczania energii tez kaza sobie placic. Moze zainteresuj tematem pana Weissa-pewnie sie ucieszy i moze cos wyjasni

sw1975,

sw1975 ma racje byla taka sytuacja ze w polskim totku powtorzyla sie ta sama szostka
korn748, bilard też kulki, oj oj ciągnie wilka do lasu

mala557 mini 1/5 a lotto 2/6
HARTGE awaria w Łomży i kolektury wszystkie nieczynne i nie gram dziś n w nic

HARTGE awaria w Łomży i kolektury wszystkie nieczynne i nie gram dziś n w nic

do <korn748> Moze w bialostockim oddziale jest imprezka firmowa i nie bylo kogo wyslac, by naprawil awaria.Poza tym to tyle kilometrow z bialegostoku do Łomży a tabor mobilny totalizatora cieniutki. Maja fiaty, ktore moze wieczorkami nie jezdza;p
Swoja droga korn748 bilard to tez kulki nawer troche mniej niz w multi i jak bile wbijasz wszystkie trafione - co za radosc

Moze jak trase ViaBaltica puszcza przez Łomżę infrastruktura totalizatora tez sie poprawi

ja nawet na jeden nie mam, ale trudno się mówi..... może po przerwie będą lepsze i częstsze wygrane
HARTGE zobaczymy poosowamiu.
awnowy ViaBaltica jak zrobią to ja bede starym dziadkiem
awnowy ViaBaltica jak zrobią to ja bede starym dziadkiem

HARTGE nie podpuszczaj,bo zaraz pojde na stacje BP i zagram liczby korna

korn mozesz sie mylic ze ViaBaltike skoncza budowac,gdy bedziesz juz dziadkiem. Jak znow wojewoda podlaski bedzie z Łomży moze sie proces deko przyspieszyc.
Jestem w Bialymstoku raz na miesiac i w slusznej sprawie wreczenia Ci kratki piwa odnajde Cie.
mala557 zgrabne nogi masz śliczną masz twarz fajnych perfum używasz ! 
http://www.youtube.com/watch?v=7gMeeDlrA54

http://www.youtube.com/watch?v=7gMeeDlrA54