Wpisy 2 204 282 – 2 204 381
3 grudnia 2014 21:50 → 3 grudnia 2014 23:24, 100 wpisów
witam trafiłem w s p 2/5 plus 1 a mam dopisane tylko 5 punktów
Szanowna krasnalek konfiguracja trójkowa i dwójkowa właśnie weszła.
Fioła ..jedz i sprawdz w domu 13maxa chodzi z kim zboczersi i praawdz ile razy za lody czemu nie przyszedł tu,,
krasnale ..ty nie udało sie kraść Majpan ..3/3 i jedna nie wyskocz 63 ...razem było 3/4
Krasna...
Z twoich liczb na mini a ja przerobiłem i dałem na multi
Z twoich liczb na mini a ja przerobiłem i dałem na multi
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Cześć co tam u was słychać ?
Bonus Multi Multi: 770 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
gdyby żona była cwana to by poszła do innych punktów i jeszcze wysłała inne osoby więc teraz nie biadoli, że nie mogła zagrać za więcej
Z tą maturą to widzę nie będzie tak hop siup chyba ? Karwasz mać a po za tym dłonie sobie odmroziłem a miałem rękawiczki co mam zrobić zaczerwienione od zewnątrz są czy samo zniknie ? Oglądałem film gdzie pani doktor powiedziała żeby z wodzie ciepłej potrzymać to tak zrobiłem.
jeśli jestem do czegoś przekonany to robię do końca, a punkty zawsze można sprawdzić na ich stronie...wszystko zależy od podejścia do sprawy
Malo tego ten cały mój wujek nawet nie gada ostatnio za dużo ze mną nie płaci i nie rozmawia co byście jemu powiedzieli ?
Właśnie nie wiem ale ja jestem na pracy interwencyjnej ile razy mam to pisać ?
Nie chciałem skserować do wujek zaczął kręcić i nie dał mi jednak tak zakręcił. A dzisiaj tata był u nich czyli dziadka i wujka właśnie a on się pyta mojego taty czy juto na gwizdce będę dla przedszkolaków pomóc czaicie a do mnie ani słowa o tym ? Czego to jest przejaw że ma mnie w dupie tak ?
krzysztof c może jesteś zatrudniony na "czarno "
Jak na czarno jak przez urząd pracy weź puknij się w cymbał.
krzysztof c umowy się nie kseruje tylko dostajesz dwa egzemplarze do podpisu jeden dla pracodawcy a drugi bierzesz sobie
Krzysztof c-Czy Ty do tej matury idziesz całkiem na...babystomachę???
krzysztof c a skad mialem to wiedziec zes przez UP zatrudniony
krasnalek
No przeproszeniem chyba co może teraz twoja kolej za to bicie mnie ?
gonzaga na co ?
A i tak wszystko będzie tak na umowie ?