Wpisy 2 203 883 – 2 203 982
3 grudnia 2014 16:01 → 3 grudnia 2014 17:22, 100 wpisów
krzysztof to cześć i pomyśl jak coś zrobisz bo oszustów nie brakuje
lila(nawet ciebie nie zauważyłem bo aż mi się klawiatura zagrzała )
krzysztof c > szpan to nie jest modne , pytanie ? czy tobie jest poczebne auto i do czego ? a do szpanu kup miga i postaw na podwórku a powodzenie szpam będzie na 100%
Lila..musze zawsze sobie przemieszać szare komórki, bo po tym jak czytam K-C, to sie buntują i musze sie otrząsnąc po takiej dawce
lila dawno ciebie tu nie widziałem fakt rzadko ostatnio tu pisałem ale postanowiłem wrócić do starych znajomych
pintolek jest jedyny w swoim rodzaju i zawsze mi poprawia humor jak go tak sobie poczytam
lewy
czepiasz sie ładna Panienka w mieście pracuje to Krzysztof na furę złapie do domu zawiezie kilka razy zima jest
czepiasz sie ładna Panienka w mieście pracuje to Krzysztof na furę złapie do domu zawiezie kilka razy zima jest
lila to na święta jak znalazł w domku życzę miłego powrotu
krasnalka pewnie na furę a póżniej na futro
Lila jak na razie nikt nie wie na co ona leci tylko wiemy że istnieje
lila to chyba dlatego że nie jestem kobietą
lila a wiem teraz fura, skóra i smartfon bo komóra też już pewnie nie
lewy o to tak
a jeszcze ten gajerek za 350 modny z dwoma rozporkami i slipy i kalesonki
lewy albo wyobraż sobie własny helikopter tylko trzeba by zrobić mocny dach jakby miał tam lądować bo do f-16 jest potrzebny pas startowy a znów koszta
jedyne co K C w helikopterze bedzie mogl to ewentualnie sobie smiglem pokrecic
lila można i tak
cicho sza bo wielki brat patrzy
lilka a no tak liczby są w profilu wiem że gram na powtórki ale może coś to da
dobra ja już uciekam życzę wszystkim wysokich wygranych cześć do poklikania
Pielegniarka w szpitalu pyta dziadka:
- Przepraszam, ile tak wlasciwie ma Pan lat?
- 80 - odpowiada dziadek
Na to pielegniarka:
- Ooo, nie dalabym Panu
- Niesmialbym prosic.....
- Przepraszam, ile tak wlasciwie ma Pan lat?
- 80 - odpowiada dziadek
Na to pielegniarka:
- Ooo, nie dalabym Panu
- Niesmialbym prosic.....
Pewien bardzo pobożny człowiek uczęszczał co niedzielę do kościoła. Za każdym razem, wychodząc z kościoła, dawał koczującemu nieopodal żebrakowi 10 zł.
Sytuacja powtarzała się od dłuższego czasu. W pierwszą niedzielę października człowiek wychodzi z kościoła, podchodzi do żebraka i daje mu 5 złotych.
- A dlaczego tylko 5? Zawsze było 10
Sytuacja powtarzała się od dłuższego czasu. W pierwszą niedzielę października człowiek wychodzi z kościoła, podchodzi do żebraka i daje mu 5 złotych.
- A dlaczego tylko 5? Zawsze było 10
Powiem wam co wyczytałem w nocy jak rozpracować numerki lotto ? pani profesor od matematyki podaje , kupuje kiełbaski 49 sztuk i numeruje od 1 do 49 i rozsypuje w mieszaniu i wpuszcza kota głodnego i obserwuje które kiełbaski opędzluje i te numerki wysyła tylko nie wiem z jakim skutkiem ? tylko jak 10 sztuk lub 12 sztuk opędzluje . to pewnie trzeba system wysłać ? ciekawe to co ??
Poseł, jadąc samochodem, potrącił dwóch pieszych na przejściu. Przychodzi do znajomego prokuratora i pyta:
- Co z tym zrobimy?
Prokurator po chwili odpowiada:
- Myślę, że ten, który głową rozbił przednią szybę, może dostać 5 lat za uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odleciał w krzaki, 8 lat za próbę ucieczki z miejsca wypadku.
- Co z tym zrobimy?
Prokurator po chwili odpowiada:
- Myślę, że ten, który głową rozbił przednią szybę, może dostać 5 lat za uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odleciał w krzaki, 8 lat za próbę ucieczki z miejsca wypadku.
Te oto liczby wystąpią ze sobą (100%) we wszystkich konfiguracjach. 6-9-13-63. 6-9-31-63. Chcesz wiedzieć kiedy?
krasnalek .. to chyba jest na faktach ? nie wiem skąd masz takie informacje ?
lewy tyś całkiem lewy
Morze -piszemy przez rz jak wymienia się na morski to piszemy o morzu
a tak piszemy może przez ż może jesteś niedouczony
Morze -piszemy przez rz jak wymienia się na morski to piszemy o morzu
a tak piszemy może przez ż może jesteś niedouczony
5,11,15,23,42
6,14,19,33,37
4,7,19,33,37
16,17,18,21,25
to na mini
6,14,19,33,37
4,7,19,33,37
16,17,18,21,25
to na mini
<< Dobry wieczór >>
Krasnalka...
W Łomży jest... krasnalka... Ma mniej niż 1 metr wzrostu...
J-23.. .
Krasnalka.. .
Dzisiaj nie buszowałem w wielkim świecie.. .
Dzisiaj nie buszowałem w wielkim świecie.. .