Wpisy 2 203 782 – 2 203 881
3 grudnia 2014 14:49 → 3 grudnia 2014 16:00, 100 wpisów
kubus88 jak wysłane to
krasnalka choć pamiętam niedawno to chyba było w 2010 roku w Szczecinie była taka bardzo śnieżna i mrożna zima i w pewnej dzielnicy nie było prądu kilka ładnych godzin i miedzy czasie włączyli prąd i jeden klient wysłał kupon dużego lotka na chybił trafił i trafił 6/6 w tej grze to się nazywa mieć szczęście
wysłane jak coś mogę skan zrobić ale nie wiem gdzie go załączyc żeby wyszedł tu na forum
kubus88 gratuluję 700 złotych ładna wygrana
Przecież ma w typowaniach.
kubus88 jak chcesz możesz rzucić na profil ale ja bez zdjęcia i tak tobie wierzę
jocia
kubus88
Proponuję wysłać do Korna.
Proponuję wysłać do Korna.
są u mnie na profilu 5/5 ogólnie nigdy nie wysyłam z plusem bo jestem biedakiem a liczba 35 mi akurat padł ale darowanemu koniowi itd
kubus88 fakt trochę szkoda ale 700 złotych też ładnie najważniejsze że wysłane
kubus88 żeby wstawić zdjęcie to musisz wybrać w swoim profilu opcje zarządzaj swoim profilem i pożniej wybierz plik uruchomi się folder że zdjęciami wybierasz zdjęcie i gotowe tylko musisz być zalogowany żeby to zrobić
Jak wam dzisiaj poszło grając ? A mój skuter pali a jestem z 2011 roku od nowego kupiony z salony Keeway Goccia 5/100 i bez ściągniętych blokad do tego więcej niż 50 km/h nie pójdzie a przejechałem do tej pory 1388,7 km. Czy coś jest tam źle ustawione niewłaściwy przepływa paliwa czy co jest grane ? A co najgorsze podczas jazdy muli si.ę w sensie zwolni i znowu ruszy dlaczego ?
Znowu trzeba
krzysztof po 1 bez blokad jazda jest zakazana a po 2 chyba musisz odwiedzić mechanika
krzysztof cbyłam dziś w UP
za prace interwencyjne są normalne pobory zazwyczaj 1280 zł netto
za prace interwencyjne są normalne pobory zazwyczaj 1280 zł netto
Właściwe forum : http://www.skuterowo.com/forums/topic/co-to-za-dzwiek-keeway-goccia
krzysztof w samochodzie też są filtry i jak są zanieczyszczone trzeba je wymienić to może być podobnie
Czyli wujek na mnie więcej dostaje kasy czyli gdzie ta kasa ? A co to blokad przecież blokady są po to żeby je zdjąć a po mam całe życie skuterem 50 km/h jeździć nie przesadzaj ?
No ale paliwo laliśmy przez sitko do baka to jak filtry mogły się zabrudzić ? Znaczy jak jadę trochę to zaczyna nieraz mulić a jak tak teraz będę na tym jeździć rozwali się coś może ?
Monet
Prace interwencyjne nie wliczają się do zasiłku (kuroniówka ) bo są płacone z UP i możesz u wujka pracować dwa lata a zasiłku nie masz.Twój wujek dostaje na Ciebie pieniądze a tobie nie płaci i robi Ciebie w bambuko .
Ato ile Ci płaci dowiesz się jak da CI pit
Ato ile Ci płaci dowiesz się jak da CI pit
Ok skan wrzuciłem na profil. odbiłem sobie teraz bo te liczby w drugiej pozycji to są ze stałego zestawu z dnia 19.11.2014r które mi padły ale nie wysłałem.
Monet niestety jak na razie nic ale nie tracę nadziej i ja mam kuroniówkę
krzysztof ja nie przesadzam ale nasze prawo takie jest bo to trochę tak jest jakbyś chciał zrobić z fiata 126 p sportowe bmw tu chodzi o zmienioną konstrukcję pojazdu zapisane prawnie policja wtedy odbiera dowód rejestracyjny pojazdu
krzysztof nawet hak do przyczepki w samochodzie musi być legalizowany i wpisany w dowód rejestracyjny
Przecież powiedział że 800 zł dostaje na mnie na składki a czas będzie liczony do stażu pracy czy potem mogę na kuroniówkę iść dlatego się zgodziłem na przedłużenie tego czasu. A teraz jak bym się wycofał do wujek musiał by innego pracownika znaleść i płacić mu normalnie ręki.
krzysztof c jak byś to zgłosił do UP to więcej nikogo by nie oszukał OSZUST i ZŁODZIEJ
Czyli wytłumacz mi krasnalku ile w końcu mój kochany wujaszek dostaje pieniędzy na mnie co miesiąc prócz tych 800 na składki ?
krzysztof ale chyba nie ma problemu jak masz praw3o jazdy kat.b kup sobie samochód i są już tanie i można coś fajnego kupić np fiat panda na początek może być zawsze 5 drzwi mój wuja ma i jest zadowolony
Ale u niego nie ma pracy aż takie dla mnie i myślał że te 800 zł do mi będzie dawał do ręki ale potem się okazało że nie to na składki idzie moje opłacenie a resztę ma sam płacić a pani coś innego napisała nie rozumiem ? Przecież staże się nie liczą do kuroniówki a tu normalnie umowa była spisana a więc się liczy może inaczej jest w waszym PUP ?
krzysztof c nie wiem jak podpisał umowę z UP ale wiem na pewno że musi Ci płacić pobory
krzysztof widzę że się nie orientujesz w naszym prawie po stażu nie ma żadnej kuroniówki musisz pracować na etacie żeby dostać kuroniówkę i to chyba ponad rok
Mam prawo jazdy od bliku 4 lat 15.01 będzie od zdania i jeżdżę naszym samochodem Oplem Vectrą 1.6 tylko że samemu tata mi go nie da choć dobrze jeżdżę jednak obawia się niestety.
Karwasz chodzi mi o pracę interwencyjną !!!
Krasnalka>> -jeśli jest zatrudniony na umowę to zatrudniający rozlicza PIT
No czyli z tego PIT ile dostanę zwrotu na koniec ?
Ile złociszy ?
krzysztof no ja twoich rodziców trochę rozumiem tak jak każdy rodzić na początku ma obawy choć cierpliwym bądz zbieraj pieniądze i kup swoje auto
*przepraszam (rodzic)
ducia
Na koncie mam 5251,90 zł ale szajstwa nie chcę na razie kalectwa kupić bo po co żeby stał. samochód to by się przydał jak to racy trzeba by było dojeżdżać mi.
krzysztof za 7000 zł kupisz ładną i sprawną fiata pandę
Karwasz komar w pokoju był ale już po nim.
krzysztof oto link do strony : http://otomoto.pl/osobowe/fiat/panda?fq%5Bprice%5D%5Bfrom%5D=7000&fq%5Bprice%5D%5Bto%5D=10000&fq%5Bhistory%5D%5B0%5D=item.has_no_accident&fq%5Bhistory%5D%5B1%5D=item.is_garaged
To podawajcie przykłady aut które były by godne uwagi tanie i wa sam raz dla mnie żeby koledzy się nie śmiali że gówno jakieś ?
Żeby ta moja kasa i na samochód, opłaty jak i paliwo starczyło na jakiś czas.
Mogą byś przykłady z Allegro linki.
krzysztof a za 10 tysięcy złotych to już jest pewne auto tylko radzę tobie zabrać taką osobę co zna się na samochodach bo oszustów nie brak
krzysztof otomoto.pl jest najlepszą stroną o tematyce motoryzacyjnej i też współpracuje z allegro.pl choć otomoto.pl jest lepsze i równie popularne tak uważam
peugeot 307 ale tu już musisz dopłacić
http://otomoto.pl/bmw-318-e36-okazja-coupe-1-8-is-140-km-C35304995.html
krzysztof panda jest dość popularna a jak chcesz bmw sportowe najnowsze to musisz wygrać w lotto nie przesadzaj
http://otomoto.pl/mazda-mx-6-2-0-alu-elektryka-ladna-1wl-C35297446.html
krzysztof no właśnie te bmw auto za przeproszeniem wydojone
A mazda ?
krzysztof w bmw blacha może dobra o ile bezwypadkowe ale silnik pewnie na złom
krzysztof widzę że nic nie rozumiesz jak mówię o rocznikach a nie o markach samochodów
krzysztof chce tylko powiedzieć żeby kupić w miarę dobre auto i w miarę młode choć żeby było w rocznikowych cenach chcę tu powiedzieć żeby nie było dużo tanie bo okazji nie ma
Wiem że stare dosyć i sam bym chciał młodsze to wiadomo tylko że marka BMW przyciąga wzrok jakoś wiesz o co mi chodzi żeby szmapn był na wiosce.
krzysztof choć wiadomo musisz sam wybór podjąć bo ja tego nie zrobię
A i problem z grą na telefon komórkowy mam. Kupiłem wczoraj i popgrałem a na końcy wyszedłem z niej i nie mogę znowu pograć dlaczego a dałem za nią około 10 zł karwasz o tematyce kręgli kojarzycie pewnie ?
Dobra ja muszę robić zdaniania z matematyki potem będę to na razie wszystkim.
Na 17:00 na roraty idę.
krzysztof c noo jak sie gra s***ila w telefonie to juy jest naprawde powazny problem
krzysztof c a skąd będziesz brał na paliwo bo autko na wodę nie chodzi i ubezpieczenie kosztuje
krzysztof uwierz mi dziś już na to nikt nie patrzy skończyły się czasy komuny gdzie samochód był luksusem 20-letni samochód to złom nawet mercedes a to przecież król samochodów