Wpisy 2 203 189 – 2 203 288
2 grudnia 2014 21:36 → 2 grudnia 2014 22:11, 100 wpisów
mordeath92
krzysztof c gówno prawda bierze na ciebie pieniądze z Urzędu Pracy złodziej nie wujek
2 203 185...dziekuje bardzo ..jesteś nie mądra i nie dobra ..i znikam i tam drugie korna wuwuwu
Ja staż z woźnym w gimnazjum miałem kobieto słuchaj mnie wyraźnie i tylko on miał czasami jakieś uwagi bo to dziwak jest czasami a le pani dyrektor i wicedyrektor zadowolone były i mówiły że szkoda że już tam nie pracuje. Bardzo dobrą opinię mnie wystawiła pani dyrektor a kolega z klasy po stażu tamtym pracuje jako kurier już sporo czasu.
karsnalku o co ci chodzi co ty sugerujesz ? Piszę ci że mówi że na dostaje z urzędu pracy tylko około 800 zł na składki moje różne nic nie zostaje z tego a sam miał by minimalną krajową płacić.
No krasnalku popisz się teraz.
Dopisano wyniki Multi Multi
01,02,11,13,16,18,22,31,37,38,41,43,48,54,58,66,71,76,78,80
Plusem jest liczba: 41
01,02,11,13,16,18,22,31,37,38,41,43,48,54,58,66,71,76,78,80
Plusem jest liczba: 41
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4856 zestawów od 623 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 538 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 8 276 zł
TOP 5 typujących:
- Muri6699 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 54 zł = 21,60 x koszt gry
- krolowamonet - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 80 zł = 8,00 x koszt gry
- zbigniew g - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 200 zł = 8,00 x koszt gry
- GABRIEL - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- withinka - koszt gry: 75,00 zł, wygrana: 496 zł = 6,61 x koszt gry
Typowania Multi Multi
Użytkownik SUPER TATA wytypował 7/10Użytkownik DOROTKA wytypował 7/10
Użytkownik klonik wytypował 7/10
Użytkownik jemal wytypował 7/10
Dobra pytanie do wszystkich czy oprócz 800 zł z urzędu pracy wujek na mnie więcej dostaje i czy wszystkie pieniądze rzekomo na składki idą ?
Dopisano wyniki Mini Lotto - 18,29,31,33,36
krasnalku gdzie jesteś ?
Dopisano wyniki Kaskady - 04,06,08,09,12,13,15,17,18,19,20,24
O to dziękuje ale wiesz jak się spytać ?
krzysztof c: nie ważne czy dostaje. Jeśli mu pomagasz i go odciążasz w pracy to powinien Ci najzwyczajniej w świecie zapłacić.
A chodziłbyś do jakiejś pracy i czyścił komuś codziennie buty i robił herbatkę za darmo, bo ten ktoś nie dostaje nic za Ciebie pieniędzy?
A chodziłbyś do jakiejś pracy i czyścił komuś codziennie buty i robił herbatkę za darmo, bo ten ktoś nie dostaje nic za Ciebie pieniędzy?
Dopisano Wyniki Lotto - 03,07,18,40,46,47
Czy na pracy interwencyjnej pracodawca oprócz tego 800 zł dostaje coś jeszcze a i czy cała kasa idzie na opłacenie wszelakich składek zdrowotnych, emerytalnych i innych ? To zapisz sobie z telefonie bo ważne to dla mnie.
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto
marwi 4/6
Dopisano wyniki Lotto Plus - 01,03,15,17,18,34
paskoo ..a my robiom pomagam a .polityka zarobi za godzina 100 zł ..i wstyd
Panie Januszu ale on też jakoś inaczej sobie myślał że te 800 mi da ze składek wszystko było od początku lipnie zagrane i zrobione napisali my asystent nauczyciel baba głupia jak to wujek ujął przez papieru ja i pracy nie ma dla mnie aż takiej. Więc sam nawet się pytał czy ciągniemy dalej choć płacić nie będzie raczej no może coś od siebie dał choć drugi miesiąc i nic choć w pierwszym trochę porobiłem z od paru świń gnoju wyrzucenia i karmienia ich. Bo przynajmniej do stażu pracy będzie mi się liczyć i potem kuroniówki.
@ krosnalek to nic, co się odwlecze to nie uciecze.
Powoli po ściania ia każdy sie dostanie.
z Tą po drodze z Modlińskiej jeszcze trochę cierpliwości
Powoli po ściania ia każdy sie dostanie.
z Tą po drodze z Modlińskiej jeszcze trochę cierpliwości
Pasko co powiesz na moje powyższy wpisy ?
witam
sprawdzil by pasko co z moim typowaniem piatki w mm we wczoranszych losowaniach gdzies przepadala a byla typowana
sprawdzil by pasko co z moim typowaniem piatki w mm we wczoranszych losowaniach gdzies przepadala a byla typowana
Panie Janusz śpi pan ?
krzysztof c: co ja Ci powiem. Nie jestem Tobą, nie znam Twojego środowiska w jakim żyjesz, nie wiem jakie możesz mieć perspektywy.
Ja do 25 roku życia np. nie szukałem pracy... no może poza jednymi wakacjami jak miałem 20 lat
Ja do 25 roku życia np. nie szukałem pracy... no może poza jednymi wakacjami jak miałem 20 lat
Krzysztof może się nauczyłeś świń paś
To za daną prace w świetle prawa
należy ci się wynagrodzenie
To za daną prace w świetle prawa
należy ci się wynagrodzenie
@krasnalek po Twojej odpowiedzi już mi cieplej się zrobiło...
mo nie powiem, że oczy maślane....
mo nie powiem, że oczy maślane....
krzysio c jak nie dasz nogi z tej swojej wsi to do końca życia będziesz tam zasuwał za psi grosz albo jak u wujka za darmo.Musisz coś zacząć zmieniać a nie siedzieć na kompie ,grać i czekac aż ci ktoś zaproponuje na wiosce pracę za 3 tys na rękę.
jak miałem lat 25 to skończyłem studia i dopiero wtedy poczułem, że mam za dużo czasu i szybko dałem się wciągnąć do jakiejś korporacji do pracy w Krakowie... popracowałem rok z kawałkiem, potem wyjechałem do Anglii na 2,5 roku, a teraz od blisko 5 lat znowu wróciłem do Rzeszowa i jak już jest rodzina, to nie myśli się o jeżdżeniu po świecie
Jakbym dzisiaj nie miał żony i dziecka to pewnie pojeździł trochę po świecie popracować
Jakbym dzisiaj nie miał żony i dziecka to pewnie pojeździł trochę po świecie popracować
sam człowieku widzisz że ta wiocha to zero perspektyw na przyszłość.
weź przykład z Pasko on działał a nie siedział i pierdział w stołek przed kompem jak ty
torsan: fajne miasto. Ja sobie chwalę, chociaż mało mam czasu korzystać z tego miasta cokolwiek by to znaczyło ostatnio wpadłem trochę w rutynę życia
5/10,5/10,4/8,4/8 i dwa kosze moje drugie poleciały
30,60
51,31
62,2
33,13
24,54
65,25
36,66
57,67
18,38
59,19
pozostałe : 11,42,75,76,7
30,60
51,31
62,2
33,13
24,54
65,25
36,66
57,67
18,38
59,19
pozostałe : 11,42,75,76,7
popieram, młodzi i nie zobąwiązani, powinni spróbować pracy za granicą, naprawdę dużo takie doświadczenie uczy...
A ja pochodzę z Iławy i mieszkam około 17 km od miasta. Sobie zobaczcie teraz ładnie miasto i tam może jakoś pracę bym prędzej wyhaczył np. Szynaka kojarzycie ?
Iława to miasto rozwojowe ma dużo plusów jak i pewnie kilka minusów.
Chyba ten osobnik miesza w moich liczbach.. .
Ten Test Mini był na ubiegłą sobotę:
>> o4, 05, 10, 14, 18, 26, 29, 33, 36, 40. ----->> 10 liczb.
>> xx, xx, xx, xx, 18, xx, 29, 33, 36, xx. ----->> dzisiaj wylosowane liczby.
Test z soboty zastosowany dzisiaj dałby w Mini: 4/10. Zwiała jedna liczba: 31.
Ten Test Mini był na ubiegłą sobotę:
>> o4, 05, 10, 14, 18, 26, 29, 33, 36, 40. ----->> 10 liczb.
>> xx, xx, xx, xx, 18, xx, 29, 33, 36, xx. ----->> dzisiaj wylosowane liczby.
Test z soboty zastosowany dzisiaj dałby w Mini: 4/10. Zwiała jedna liczba: 31.
krzysztof c ja stara baba prawie 10km codziennie rowerem do pracy i nie narzekałam a Ty młody i 17km.to problem
zgrywus...yota zawsze chodzi prawdziwe grac realne ..a ty a ty boi się
ja do Anglii pojechałem w ciemno i na początku razem ze studentami z którymi zamieszkałem podejmowałem się przeróżnych prac... w niecałe pół roku pracowałem chyba w kilkunastu miejscach ... ot tak poczułem co to znaczy typowa praca emigranta za granicą. Generalnie na dłuższą metę można niechcący przestać się doceniać i wpaść w trybiki takiej pracy, zapominając po co się studiowało... mało kto tam mógłby uwierzyć, że pracuje z nimi magister inż. informatyk z Polski
Dobra te gadanie prawie lub nic nie daje wracam do robienia zdań z matematyki do 23:00 chociaż a jutro do dziadka pojadę pogadać o moja praca cała i wrócić znowu pouczyć może z języka polskiego i tak w kółko. A w czwartek pani dyrektor poprosiła mnie abym w GOK-u pomógł przy gwiazdce przedszkolaków oczywiście za darmo. A i na egzamin oblany ostatni Technika Administracji też trzeba było by znaleść czas. Pani bierze 25 zł na godzinę choć dłużej jest ze mną.
ale nie poddawałem się i po niespełna pół roku trafiłem na firmę, która chciała skorzystać z mojego profesjonalnego doświadczenia i zostałem u nich programistą i tak przez 2 lata, a potem wróciłem jednak i tak