Wpisy 2 203 121 – 2 203 220
2 grudnia 2014 21:09 → 2 grudnia 2014 21:46, 100 wpisów
@krasnalek , dodam to że jestem smakoszem lodów, bo z racji mojej pracy, większość lodziarni w pólnocnowschodniej Polsce jest mi dobrze znana...
Cześć przerwa w nauce matematyki.
Kiedy w Polce będzie lepiej z pracą ?
wafle do lodów naszej produkcji są w cukierniach GRYCAN w całej Polsce
krasnalko,chyba pójdę za twoją radą,idę robić napar,bo po cytrynie boli i piecze
niech ci rządzący lepiej skończą głupotami zajmować a pomagać obywatelom min co ważne aby praca była bo jak mamy żyć ? Ja na pracy interwencyjnej gdzie nawet zł nie dostałem jeszcze cholera. A na wójta u nas wygrał pan 38 lat prowadzący własne gospodarstwo leśnik od którego na radnego gminy wujek startował z KKW tylko że nie przeszedł stary nowy radny jest a wujek 35 głosów zebrała tamten ponad 100. A on tego leśnika zna dobrze bo i przyjeżdżał d o nich jak mówi że da sobie radę to tak pewnie będzie a kandydat PSL przegrał choć w pierwszej turze wygrał również 38 lat bo poprzedni wójt umarł z PSL. Ciekawe czy pomoże mi żebym jakoś pracę staż może dostał w urzędzie gminy czy co ? Co byście na moim miejscu teraz wujkowi powiedzieli aby skorzystał na tym ?
Niech.
Nie zajmować mi się karwasz tutaj głupotami cyferkami tylko robotą proszę ok ?
Trochę można po typować ale ważne jest co jutro do garnka będzie można włożyć na skórę odziać i opłaty zrobić.
Ale widzę że wszyscy bardzo dobrze zarabiają to co macie się martwić no raczej niczym ?
krasnalek ,Po dzisiejszym losowaniu, po drodze z Modlińskiej zachodzimy na kawę i na Gruntową na lody
krzysztof c ja jutro idę do Urzędu Pracy bo znowu jestem bezrobotna
i myślę że młodym łatwiej o pracę niż ludziom w moim wieku
i myślę że młodym łatwiej o pracę niż ludziom w moim wieku
Dlaczego mnie ignorujecie ?
O niech się pani tak nie denerwuje na pewno się uda tak myślę potrzeba spokoju a na młodym że szybciej no nie będę się spierał. Ale według pani gdzie mam iść do pracy Technik Agrobiznesu, bez matury po szkole Technika Administracji ? A i pół rocznym stażu w gimnazjum z środków UE i teraz odbywanej pracy interwencyjnej u wujka w przedszkolu ?
RYCHFER ale teraz chce każdy pracodawca młodych i wykształconych z doświadczeniem (i umowa zlecenie)
a nie po 40
a nie po 40
Gdzie ja mam jakieś i młodzi ludzie do pracy bo często wymagają zrobić no gdzie ja się pytam a no właśnie tu jest cały problem.
http://www.wykop.pl/link/2270662/polska-bieda-8-zl-na-miesiac/?utm_source=gadugadu&utm_medium=link_2270662&utm_campaign=gadugadu_element
witam multipaskowiczów...
U nas tylko nie wiem czy przyjmują akurat teraz jest praca 40 godzin tygodniowo w firmie gdzie filcaki i obuwie robią 25 groszy od sztuki kolega tam robi od blisko miesiąca bo przedtem z tatą na budowę jeździł jako pomagier. I sam pójdę tam do roboty chyba jak niczego lepszego nie będzie.
krzysztof w duzym mieście mozesz rozdawac gazete bezplatną- metro np, albo ulotki..
za metro 2 lata temu płacili 50 zl dzieniie. za ulotki nawet 100 sie wyciąa, ale to praca dla naprawde zdeterminowanych i wytrwałych. moze tak poszukaj
za metro 2 lata temu płacili 50 zl dzieniie. za ulotki nawet 100 sie wyciąa, ale to praca dla naprawde zdeterminowanych i wytrwałych. moze tak poszukaj
może, się nie znam, bo ja już tylko w jednej firmie od 23 lat, zakładałem i miałem być wspólnikiem, ale ...
Krzysio CCC ..a mówiłeś dawnie czasy murarzem bedziesz mial duzo kasa za auta nowiutku //a teraz co ciągle problem ..pewnie nie uwazasz
krasnalek
1,5,191,
sorelko ale teraz nie bo zimno jak będzie cieplej mogę trochę poroznosić. A celuję w pracę w biurze dobry wójt nowy którego zna wujek dobrze może staż a potem jakaś posadka się znajdzie dla mnie ?
krasnale ...ja nie lubię cię jestez zarty ,,,,nic nie przejmuj nie ublizasz do mnie
Byłem nawet CV dałem przed podjęciem stażu w gimnazjum ale wtedy jakoś mieli ludzi i powiedzieli że się zgłoszą a od tamtego czasu niestety telefon milczy.
krzysztof c nie licz na wujka który Ci nie płaci a sobie kasę bierze tylko sam rusz DUPSKO i szukaj
marzena
Krasnalek
jak komus naprawde zalezy to i zima ulotki bedzie nosił. a Ty jak widze od razu dyrektorem chcesz byc....znałam takiego jednego.. oj zle skonczył bardzo żle
Powiedział że 800 zł urząd co daje jemu to na opłacenie składek krasnalku a resztę sam ma płacić tylko że u niego nie ma roboty dla mnie kapujesz ale chociaż staż pracy leci i mogę do matury się przygotować.
A co mu się stało ?
mordeath92
krzysztof c gówno prawda bierze na ciebie pieniądze z Urzędu Pracy złodziej nie wujek
2 203 185...dziekuje bardzo ..jesteś nie mądra i nie dobra ..i znikam i tam drugie korna wuwuwu
Ja staż z woźnym w gimnazjum miałem kobieto słuchaj mnie wyraźnie i tylko on miał czasami jakieś uwagi bo to dziwak jest czasami a le pani dyrektor i wicedyrektor zadowolone były i mówiły że szkoda że już tam nie pracuje. Bardzo dobrą opinię mnie wystawiła pani dyrektor a kolega z klasy po stażu tamtym pracuje jako kurier już sporo czasu.
karsnalku o co ci chodzi co ty sugerujesz ? Piszę ci że mówi że na dostaje z urzędu pracy tylko około 800 zł na składki moje różne nic nie zostaje z tego a sam miał by minimalną krajową płacić.
No krasnalku popisz się teraz.
Dopisano wyniki Multi Multi
01,02,11,13,16,18,22,31,37,38,41,43,48,54,58,66,71,76,78,80
Plusem jest liczba: 41
01,02,11,13,16,18,22,31,37,38,41,43,48,54,58,66,71,76,78,80
Plusem jest liczba: 41
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4856 zestawów od 623 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 538 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 8 276 zł
TOP 5 typujących:
- Muri6699 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 54 zł = 21,60 x koszt gry
- krolowamonet - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 80 zł = 8,00 x koszt gry
- zbigniew g - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 200 zł = 8,00 x koszt gry
- GABRIEL - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- withinka - koszt gry: 75,00 zł, wygrana: 496 zł = 6,61 x koszt gry
Typowania Multi Multi
Użytkownik SUPER TATA wytypował 7/10Użytkownik DOROTKA wytypował 7/10
Użytkownik klonik wytypował 7/10
Użytkownik jemal wytypował 7/10
Dobra pytanie do wszystkich czy oprócz 800 zł z urzędu pracy wujek na mnie więcej dostaje i czy wszystkie pieniądze rzekomo na składki idą ?
Dopisano wyniki Mini Lotto - 18,29,31,33,36
krasnalku gdzie jesteś ?
Dopisano wyniki Kaskady - 04,06,08,09,12,13,15,17,18,19,20,24
O to dziękuje ale wiesz jak się spytać ?
krzysztof c: nie ważne czy dostaje. Jeśli mu pomagasz i go odciążasz w pracy to powinien Ci najzwyczajniej w świecie zapłacić.
A chodziłbyś do jakiejś pracy i czyścił komuś codziennie buty i robił herbatkę za darmo, bo ten ktoś nie dostaje nic za Ciebie pieniędzy?
A chodziłbyś do jakiejś pracy i czyścił komuś codziennie buty i robił herbatkę za darmo, bo ten ktoś nie dostaje nic za Ciebie pieniędzy?