Wpisy 2 201 301 – 2 201 400
30 listopada 2014 22:52 → 1 grudnia 2014 02:03, 100 wpisów
alfabet: MultiPairs - Analiza nr 7 - sortowanie parek za Max przerwą ... zaraz Ci policzę, ale jakbyś miał programik, to mógłbyś sobie również policzyć. Program jest darmowy w tej chwili.
Biorąc pod uwagę wszystkie losowania od 1996 roku to 261 losowań.
Biorąc pod uwagę 10 ostatnich lat, to 218 losowań - 49,63 w 2010 roku
Biorąc pod uwagę 10 ostatnich lat, to 218 losowań - 49,63 w 2010 roku
W profilu zmiana foty. Tak blisko a jak daleko ..... drobne tez cieszą
Pasko: bardzo dziękuję. W takim razie 13,40 to na dwoje babka wróżyła. Chyba zbyt duże ryzyko, żeby grać progresją...
jak trafilem dodatkowa liczbe i 1 z niedosatkowych to jest 5 zl czy nie ??
Cześć wszystkim..
Ja to mysle końcówkowo...jak dla mnie to ta parka juz była
chyba tydzień temu mi wychodziła z kncówek 3 i 0.. nie było wtedy chyba zer.. tak tez moze być
Ja to mysle końcówkowo...jak dla mnie to ta parka juz była
chyba tydzień temu mi wychodziła z kncówek 3 i 0.. nie było wtedy chyba zer.. tak tez moze być
to chyba było losowanie : 8401 była 13 i pasowała do mapki ( nawet ) 40 ..brak zer, a mocno mi wychodziła wtedy 40
Sznowny Majowy Panie.. jeszcze nie wiem, bo daleko mam do końcówek 9
Jeśli nie raczy się pojawić to one bez niej pięknie będą razem pląsać.
Wychodzi mi albo brak dziewiątek, albo -09 ..nic wiecej, specjalnie sprawdziłam to z ogólnych
jocia co tam wykombinowala na jutro ?
ogralas dzisiaj TS ?
ogralas dzisiaj TS ?
czy wypadnie 9 jest uzależnione w jakim miejscu zaczniemy kreślić okrąg cyrklem
A-lotto. odrobinka na + , rano sie pomyliłma, miałam nie 5/10 tylko 6/10 z moich pierwszych ... szkoda, mogłam zrobic skando galerii Karola
jocia 6/10 skanu nie trzeba
Ale do galerii na stronką Korna ..duzo liczb miałam, ale pierwsze sie liczą :
60,10
31,21,51
22,2,62
3,63
14,34,44
65
56.46,16.........36 mocna
27,77,57
28,78
59,79
60,10
31,21,51
22,2,62
3,63
14,34,44
65
56.46,16.........36 mocna
27,77,57
28,78
59,79
AlbinLotto
jocia to mial byc twoj nik
jakim cudem swoj wkleilem
jakim cudem swoj wkleilem
w każdym bądź razie dziękuję za cenne rady, a o efektach dowiesz się jutro po godz.14
Witam.Krzysztof c-jesteś świetny w tym co produkujesz-Wrocek-mam nadzieję.I też mam ,że nie jest ta ,,zielona stronka,, ...przypisana ...Jest ,,neutralna,,(?) i taka powinna pozostać-.Pozostaje niesmak.(?)A może się mylę?.Mam też nadzieję,że jeśli,,nie możemy wiedzieć(gdzie jesteśmy)to czy nie przebywamy w domu wariatów,,?Hmmm.Dobrych typowań,dobranoc.
na razie jestem w trakcie, ale żadne okręgi jeszcze ze sobą się nie przecięły
witam wszystkich o co chodzi z tymi kołami i cyrklami to jakas wykreslanka tylko jak macie sie nabijac to lepiej nie odpisujcie
Mirozdrap-Może i mógłbym Ci coś wyjaśnić,ale przy Twoich zastrzeżeniach
gonzaga witam ostatnim razem jak coś zapytałem to tylko zrobiono sobie ze mnie jaja,i to tylko dla tego że jestem tu nowy,każdy z was kiedyś miał new przy loginie z tąd właśnie moje założenia
Majpan- nie nie liczę na 36 - olewam ni skreslam spiochów,,tylko dlatego, ze sa śpiochami
Mirozdrap
No co Ci powiedzieć???.Widocznie wówczas trafiłeś na chamów
Idę>
No co Ci powiedzieć???.Widocznie wówczas trafiłeś na chamów
Idę>
Wychodziła mi mocno na 21:40 i nie weszła - to sa śpiochy .
Progresja- moim zdaniem bez sensu.. raz a dobrze wychwycić wystarczy , wiem,ze łatwo powiedzieć, ale często sie udaje. a jak nie, to sa inne liczby w powywach 20 losowane
Progresja- moim zdaniem bez sensu.. raz a dobrze wychwycić wystarczy , wiem,ze łatwo powiedzieć, ale często sie udaje. a jak nie, to sa inne liczby w powywach 20 losowane
jocia dziei
ok damy rade może kiedyś zniknie mi ten new pozdro
Mnie tez tu równaja z ziemią już się naczytałam o sobie,że jestem durną babą , aktorką , naciągaczką ale też zmam osobiście pare osób i te mnie lubią - i to jest najważniejsze to co w realu Już sie nie przejmuję Niech sobie mity tworzą.
żartujesz poważnie
faktycznie
nowy Nowincjusz (do 10 wpiwsów)
początkujący Początkujący multipaskowicz (do 50 wpisów)
średnio aktywny Średnio aktywny multipaskowicz (do 250 wpisów)
aktywny Aktywny multipaskowicz (do 1000 wpisów)
vip Bardzo aktywny multipaskowicz (powyżej 1000 wpisów)
początkujący Początkujący multipaskowicz (do 50 wpisów)
średnio aktywny Średnio aktywny multipaskowicz (do 250 wpisów)
aktywny Aktywny multipaskowicz (do 1000 wpisów)
vip Bardzo aktywny multipaskowicz (powyżej 1000 wpisów)