Wpisy 2 195 987 – 2 196 086
24 listopada 2014 18:08 → 24 listopada 2014 19:16, 100 wpisów
>>>>>>>>>emeryt
VIDIMOBILE
To co proponujesz to jest usluga subskrypcyjna,platna 6,15pln za SMS-a.Tygodniowo otrzymuje sie 3 takie SMS-y.
Prawda jest taka,ze gdyby jakis wrozbita byl w stanie przewidziec na 100% numery jakie padna............to NIE chwalil by sie tym nigdzie tylko sam by trzepal kasiore ino by trzeszczalo
VIDIMOBILE
To co proponujesz to jest usluga subskrypcyjna,platna 6,15pln za SMS-a.Tygodniowo otrzymuje sie 3 takie SMS-y.
Prawda jest taka,ze gdyby jakis wrozbita byl w stanie przewidziec na 100% numery jakie padna............to NIE chwalil by sie tym nigdzie tylko sam by trzepal kasiore ino by trzeszczalo
Jetta to bardzo dobrze,że się szczerzysz
Uśmiech znaczy to,że jesteś szczęśliwa
Uśmiech znaczy to,że jesteś szczęśliwa
69daro
oczywiście że masz rację
tylko że ja nie to proponuję a internet
ja podałem tylko pod dyskusję tą głupotę
to stara już propozycja bo jak sam czytałeś to tam 2mln do wygrania a kumulacja obecnie 7 mln
oczywiście że masz rację
tylko że ja nie to proponuję a internet
ja podałem tylko pod dyskusję tą głupotę
to stara już propozycja bo jak sam czytałeś to tam 2mln do wygrania a kumulacja obecnie 7 mln
I centralnie.
>>>>>>emeryt
A to w takim razie spoko
Dzisiaj na kazdym kroku slyszy sie jak ktos chce naciagac ludzi .Na Facebooku czesto sa wklejane rozne bzdurne wiadomosci zeby zachecic ludzi do klikania i rejestracji w roznych zlodziejskich serwisach wyciagajacych pozniej od nich kasiore.Takie chore czasy nastaly,nie dosc,ze sie zarabia grosze to jeszcze chca nawet z tego oskubac.....
A to w takim razie spoko
Dzisiaj na kazdym kroku slyszy sie jak ktos chce naciagac ludzi .Na Facebooku czesto sa wklejane rozne bzdurne wiadomosci zeby zachecic ludzi do klikania i rejestracji w roznych zlodziejskich serwisach wyciagajacych pozniej od nich kasiore.Takie chore czasy nastaly,nie dosc,ze sie zarabia grosze to jeszcze chca nawet z tego oskubac.....
Cześć Ewcia nom kope lat mało aktywny na czacie jestem ale zaglądam
Damian, to tak ja ... Czasem paczę ;-) ale brak czasu, by pogadać...
krasnalek
tak źle tam nie jest
to piękne miasto przecież, inaczej byś nie mieszkała
dopiero za nim ptaki zawracają do Polski
tak źle tam nie jest
to piękne miasto przecież, inaczej byś nie mieszkała
dopiero za nim ptaki zawracają do Polski
Jetta
Hartge
Hartge
emeryt
to że piękne miasto to tak ale w zimę pięknem się nie ogrzejesz a potrafi piździć jak cholera
to że piękne miasto to tak ale w zimę pięknem się nie ogrzejesz a potrafi piździć jak cholera
Jetta.
Miałaś na myśli centralne ?
Miałaś na myśli centralne ?
emeryt
jak wygram dużą kasę to i tak się wyprowadzę z białego
jak wygram dużą kasę to i tak się wyprowadzę z białego
krasnalek
podobno tam tak piździ jak w radomski i piotrkowski mrazem
podobno tam tak piździ jak w radomski i piotrkowski mrazem
krasnalek
u nas w Poznaniu mówi się jak wyżej pisałem
w radomskim i piotrkowskim razem
u nas w Poznaniu mówi się jak wyżej pisałem
w radomskim i piotrkowskim razem
W Bialymstoku fajne babki mieszkaja,bylem pare razy,ale teraz bedzie problem z dojazdem.Mialem dobre polaczenie z Katowic, to PKP wymyslilo remont torow...........
krasnalek
ale dziewczyny są ...........jakich nie ma
w innych miejscach
ale dziewczyny są ...........jakich nie ma
w innych miejscach
mam znajomą która tu przyjechała ze Słubic to była zdziwiona i powiedziała że tu to dopiero zimę w kościach poczuła
>>>>>>>krasnalek
Wiem,ale to juz nie to samo i trzeba sie przesiadac...
Wiem,ale to juz nie to samo i trzeba sie przesiadac...
Ciekawe czy do Bialego pojedzie w przyszlosci...........Pendolino?
słucham sobie muzyki i tak tu zaglądam
https://www.youtube.com/watch?v=jOQkbW6RKME
https://www.youtube.com/watch?v=jOQkbW6RKME
>>>>>>>>>>krasnalek
Moga byc i parowozy,zamknac trzeba tylko dobrze okna,aby dym z komina nie lecial do przedzialu
Moga byc i parowozy,zamknac trzeba tylko dobrze okna,aby dym z komina nie lecial do przedzialu
marek nie mam a ile kazała ci wysłać ? większa ilość zwiększa szanse ?