Wpisy 2 195 887 – 2 195 986
24 listopada 2014 15:54 → 24 listopada 2014 18:06, 100 wpisów
Witam cieplutko
Jociu
Robalku
Robalku
Widzę że 65 ciągle na fali. Pokazują mi tu księżycowe ścieżki ze 8 razy pod rzad ma być. Ciekawe czy rzeczywiście się spełni
ups.... już wpadła 8 razy
kurcze źle mówię- do 26 włącznie powinna wypadać, potem 3 dni przerwy i solowe wystąpienie, ale 50 ka powinna szaleć już od 3 dni
Powiedziałam 8 razy a pokazuje się 8 dni czyli 16 losowań ale to chyba nierealne
No wreszcie , minęła 16 ta - uciekam do analiz, a potem do pracy bo kiermasze BN coraz bliżej a ja w sinym polu
witam
na stronie "lotto-centrum" jest podane, że liczba "65" padła 9x w ostatnich 10 losowaniach
na stronie "lotto-centrum" jest podane, że liczba "65" padła 9x w ostatnich 10 losowaniach
ela52
pozytywka , czy jestes pozytywnie nakrecona ?- tak to rozumiem
pozytywka , czy jestes pozytywnie nakrecona ?- tak to rozumiem
dziś nie sprawdza łem wyniki ...ja nic nie gram ii nic nie dam 1/1 a pani Yota sama szukasz mapkaa ..terzaz resetuje mój PC
siemasz pozytywka
słyszałaś, czytałaś już o Martwej Klasie ? ciekawe - co nie ?
słyszałaś, czytałaś już o Martwej Klasie ? ciekawe - co nie ?
Robal_36 tys czasami 5 w mini nie trafil ostatnio tyle tego padlo
Cześć Robalku
Nie, nie słyszałam... a co się stało? ( martwa klasa )
Nie, nie słyszałam... a co się stało? ( martwa klasa )
krzysio od joci ja zawsze swoje skreslam do gry
siemanko Krzysiek, albin v /sami sobie wybierzcie/
pozytywka
cóż - żarło żarło i wzięło i niewiedzieć czemu /hihi/ padło, ale - Iwan nie w ciemię bity ...
pozytywka
cóż - żarło żarło i wzięło i niewiedzieć czemu /hihi/ padło, ale - Iwan nie w ciemię bity ...
Robal_36 ostatnio padlo az 6 wygranych w mini i to w jednym losowaniu moze ktoras twoja jest
J-23
albin
powiedz jeszcze - " suuuuuupeeeeeerrrrr, aż siedem, hurrrrrraaaaa"
pozytywka
co wysyłasz na dziś ? może być bez szczegółów, oczywiście
powiedz jeszcze - " suuuuuupeeeeeerrrrr, aż siedem, hurrrrrraaaaa"
pozytywka
co wysyłasz na dziś ? może być bez szczegółów, oczywiście
Robal ...przypomnie ale ty nie umiesz naprawia auta samochodowa ...a pozytywka dobrze znała wie gdzie jest zepsuty silnika niz ty duzy nie umiesz robi
Robal_36 dla tych co trafili to by nie bylo hurrraaaaaaaaa jak by bylo jescze wiecej o jedna i tak zostala ta wygrana mocno oslabiona
Krzysiek
oj tam, oj tam
Ale wiesz ? no dobra - po cichu Ci powiem - bo ja, jak mi się c o ś zepsuje, to kupuję nowe
oj tam, oj tam
Ale wiesz ? no dobra - po cichu Ci powiem - bo ja, jak mi się c o ś zepsuje, to kupuję nowe
Robalku, ja jak zwykle 7/7 i jedno 10/10 ( kiedyś się uda, na pewno! )
hi j-23
siemasz mrowka
i jak ? zero gry w realu ? A mogę spytac - po co Ci typowanie ?
zresztą - nieważne - duża mrowka jesteś
zostawiam /prawie/ i powo
i jak ? zero gry w realu ? A mogę spytac - po co Ci typowanie ?
zresztą - nieważne - duża mrowka jesteś
zostawiam /prawie/ i powo
dusia
dusia ja nie gral dzisiaj a co ci wpadlo i na ile skreslen gralas ?
dusia 1 zaklad na 10 skreslen 1 na 8
wiesz przez trzy dni nie grałam ,musze teraz obczaić co z czym może iść
Chyba parę osób jest w trakcie pisania doktoratu - Temat - " ? " Te pytania- kto,co , ile za ile itd. Mnie to nie interesuje..no ale widzę , ze to bardzo zajmujące zajęcie
krasnalek
krasnalka,
naprawilas juz laptopa,bo niedawno cos pisalas,ze szwankuje?
naprawilas juz laptopa,bo niedawno cos pisalas,ze szwankuje?
>>>>>>>krasnalek
Bo wlasnie mam cos dla Ciebie
To jest specjalny program ktory czysci kompa z wszelkiego dziadostwa,jakie mozna zlapac,nawet majac antyvira.Nazwa tego ustrojstwa to YAC.
www.yac.mx/?lang=pl
U mnie doszlo do tego,ze zainstalowalo sie malware ktore zmienilo mi strone przegladarki i spowolnilo calego kompa.Jak to zainstalowalem to wywalilo mi caly badziew jaki mialem w laptopie i teraz smiga az milo
Bo wlasnie mam cos dla Ciebie
To jest specjalny program ktory czysci kompa z wszelkiego dziadostwa,jakie mozna zlapac,nawet majac antyvira.Nazwa tego ustrojstwa to YAC.
www.yac.mx/?lang=pl
U mnie doszlo do tego,ze zainstalowalo sie malware ktore zmienilo mi strone przegladarki i spowolnilo calego kompa.Jak to zainstalowalem to wywalilo mi caly badziew jaki mialem w laptopie i teraz smiga az milo
http://vidimobile.com/astrologia/lotto/polski-numerolog-rozszyfrowal-lotto-sldt/