Wpisy 2 193 088 – 2 193 187
20 listopada 2014 22:21 → 20 listopada 2014 23:58, 100 wpisów
a kto zauważył jaki ładny numer losowania Lotto dzisiaj mieliśmy?
Jocia.
Ja też.Dobranoc.
Ja też.Dobranoc.
Pasko
hahaha
ciekawe jakie jest prawdopodobienstwo takich anomalii liczbowych
hahaha
ciekawe jakie jest prawdopodobienstwo takich anomalii liczbowych
No przepraszam panie Januszu ale nikt nie che dać mi rady ?
krzysztof_c: bo o trudne rzeczy pytasz... nikt Ci i tak nie powie bo nikt tego nie wie. Nigdy nie wiadomo czy się opłaci coś robić czy nie, bo nie znamy przyszłości.
Jeden kończy zawodówkę i otwiera firmę i powodzi mu się, że hoho i gdyby zdawał maturę i poszedł na studia, to by się zmarnował i został bezrobotnym magistrem....
Inny idzie na studia i dzięki temu dostaje się do wymarzonej pracy. Nie wiadomo co komu pisane
Jeden kończy zawodówkę i otwiera firmę i powodzi mu się, że hoho i gdyby zdawał maturę i poszedł na studia, to by się zmarnował i został bezrobotnym magistrem....
Inny idzie na studia i dzięki temu dostaje się do wymarzonej pracy. Nie wiadomo co komu pisane
Panie Januszu a nie ma pan dla mnie fuchy w swoim serwisie ?
Oczywiście nie narzucam się wie pan o tym że ze mnie gadatliwa osoba ii konsekwentna w działaniu.
krzysztof_c: technik agrobiznesu przy obsłudze serwisu multipasko?
torsan: no jeszcze nigdy tak mało nie płacono za 4/5.
A to dlatego, że padły liczby z Ekstra Pensji
A to dlatego, że padły liczby z Ekstra Pensji
w mini... i tak mało płacą?..
może coś z nawozem.. wtedy strona bardziej wyrośnie
może coś z nawozem.. wtedy strona bardziej wyrośnie
No ale mam jeszcze szkołę Administracyjną dużo właśnie z komputerami styczności mieliśmy no nie powie pan że ktoś do pomocy by się nie przydał ? A mi zawsze jakiś grosz się przyda a przy okazji może sam nauczę się tworzenia stron Internetowych i kiedyś sam jakoś podobną utworzę ?
A ma pan GG może ?
krzysztof_c: to jest plus, że jestem programistą i działam sam, robię co chcę. Teraz np. weszła Ekstra Pensja i jeśli miałbym prosić jakiegoś programistę, żeby mi dostosował stronę... stawka programisty to od 50 zł / godzinę w górę
Pasuje , KTOŚ.. pisał kiedyś- multipastwisko 2 193 102.
RYCHFER
Idę w mapki.
RYCHFER
Idę w mapki.
A w sobotę leci w lotto .... 3,5,9,10,32,13 i zostanie pobity rekord niskich wypłat w lotto
i znikam
i znikam
emeryt 2014-11-20 22:35:26
Janusz dlaczego od parnaście dni po moim wpisie ukazuje się napis
wpis zatwierdzony, proszę czekać.......... i mogę czekać
inne wpisy w tym czasie wchodzą a ten w końcu nie wchodzi ????
jakaś blokada ???
ten wyżej wpis też czeka pół godziny
Janusz dlaczego od parnaście dni po moim wpisie ukazuje się napis
wpis zatwierdzony, proszę czekać.......... i mogę czekać
inne wpisy w tym czasie wchodzą a ten w końcu nie wchodzi ????
jakaś blokada ???
ten wyżej wpis też czeka pół godziny
emeryt: nie mam pojęcia. Nie powinno być problemów... a jak z jakością Twojego internetu, strona hula szybko, inne strony?
hula, hula,
właśnie w laptopie którego teraz mam w Kołobrzegu hula lepiej niż w domu stacjonarny w Poznaniu
właśnie w laptopie którego teraz mam w Kołobrzegu hula lepiej niż w domu stacjonarny w Poznaniu
Janusz
chyba do czerwca kolejne miesiące będziemy wszyscy zdawali tu maturę
iiiiiiii
wszyscy którzy nie mają konsoli chyba będą musieli kupić
ja nie mam i nie kupię
nie interesują mnie zabawy komputerowe dla dzieci
chyba do czerwca kolejne miesiące będziemy wszyscy zdawali tu maturę
iiiiiiii
wszyscy którzy nie mają konsoli chyba będą musieli kupić
ja nie mam i nie kupię
nie interesują mnie zabawy komputerowe dla dzieci
emeryt: i nie tylko to krzysztof to najbardziej wszechstronna osoba jaka była na naszym czacie
Dobranoc wygranym a przegranym aby się nie poddawali i dalej próbowali szczęścia w losowaniach.
Pasko
dlatego parę karier przed nim
jest młody
kilkanaście lat młodszy ode mnie
więc życzę mu parę karier
nie jednej
dlatego parę karier przed nim
jest młody
kilkanaście lat młodszy ode mnie
więc życzę mu parę karier
nie jednej
zresztą nie tylko tekst dla krzysztofa, ale też dla emeryta i każdego. Krótka przypowieść, do której czasami wracam, bo płynie z niej duża mądrość, tylko nie każdy potrafi zaakceptować, że tak właśnie jest i takie jest życie.
http://good2bu.prv.pl/przypowiesc_o_bialym_koniu.html
Zachęcam do przeczytania.
http://good2bu.prv.pl/przypowiesc_o_bialym_koniu.html
Zachęcam do przeczytania.
a odnieść się można do tej mądrości praktycznie na każdym kroku.
Choćby obecne wybory
Czy firma, która wygrała przetarg na stworzenie systemu informatycznego do obsługi wyborów powinna się cieszyć czy nie? Pewnie wielu jej zazdrościło na początku No właśnie nie wiadomo... nigdy nie wiadomo czy się z czegoś cieszyć czy nie.
Podobnie można to odnieść do wygranych w Lotto.
Niedawno mojej żony z pracy kolega zabił się na nowym motorze pierwszego dnia po jego zakupie. Było to zwieńczenie jego marzeń...
Choćby obecne wybory
Czy firma, która wygrała przetarg na stworzenie systemu informatycznego do obsługi wyborów powinna się cieszyć czy nie? Pewnie wielu jej zazdrościło na początku No właśnie nie wiadomo... nigdy nie wiadomo czy się z czegoś cieszyć czy nie.
Podobnie można to odnieść do wygranych w Lotto.
Niedawno mojej żony z pracy kolega zabił się na nowym motorze pierwszego dnia po jego zakupie. Było to zwieńczenie jego marzeń...
wlasnie wrocilem z pracy na 21:40 nie gralem w typowaniach nic w puszczonym zakladzie 5/8
Mądrości ?
- Nie wiadomo, co dobre, a co złe - odpowiadał starzec - tylko Bóg i Czas wiedzą, co jest dobre, a co złe.
Wczoraj Krzysztof - wykazał się brakiem szacunku nie dość,ze dla kobiet, to jeszcze dla starszych ludzi.
Został rozgrzeszony , a wiadomo co jest dobre , a co złe .
Szkoda czasu.
- Nie wiadomo, co dobre, a co złe - odpowiadał starzec - tylko Bóg i Czas wiedzą, co jest dobre, a co złe.
Wczoraj Krzysztof - wykazał się brakiem szacunku nie dość,ze dla kobiet, to jeszcze dla starszych ludzi.
Został rozgrzeszony , a wiadomo co jest dobre , a co złe .
Szkoda czasu.
jocia: no właśnie nie wiadomo, wszyscy jedziemy na tym samym wózku.
Gdybym go wczoraj zablokował od razu, być może zamiast siedzieć dalej na czacie, poszedł by od razu spać. Przez to, że poszedł by wcześniej spać, wstałby też wcześniej. Przez to, że wstałby wcześniej, zdążyłby na wcześniejszy autobus... ten wcześniejszy autobus miałby wypadek i np. złamałby rękę... co pociągało by kolejne skutki, itd. itd.
Taka abstrakcja... ale nigdy nie wiadomo jak jedno małe zdarzenie wpływa na przyszłość innych osób. Gdybym nie stworzył strony multipasko, to życie tysięcy osób byłoby dzisiaj zupełnie inne... pytanie tylko czy to dobrze czy źle ?
Gdybym go wczoraj zablokował od razu, być może zamiast siedzieć dalej na czacie, poszedł by od razu spać. Przez to, że poszedł by wcześniej spać, wstałby też wcześniej. Przez to, że wstałby wcześniej, zdążyłby na wcześniejszy autobus... ten wcześniejszy autobus miałby wypadek i np. złamałby rękę... co pociągało by kolejne skutki, itd. itd.
Taka abstrakcja... ale nigdy nie wiadomo jak jedno małe zdarzenie wpływa na przyszłość innych osób. Gdybym nie stworzył strony multipasko, to życie tysięcy osób byłoby dzisiaj zupełnie inne... pytanie tylko czy to dobrze czy źle ?
Pasko racja
parę lat temu kolega dziadka po 70-tce postanowił zrobić prawo jazdy
instruktor powiedział mu po paru lekcjach, że raczej by mu odradzał
ale zabronić nie mógł, zapłacił i miał prawo robić
pamiętam jak w czerwcu tamtego roku dostał to prawo jazdy
a w lipcu wypadek i nie żył
cieszył się chyba niecały miesiąc
parę lat temu kolega dziadka po 70-tce postanowił zrobić prawo jazdy
instruktor powiedział mu po paru lekcjach, że raczej by mu odradzał
ale zabronić nie mógł, zapłacił i miał prawo robić
pamiętam jak w czerwcu tamtego roku dostał to prawo jazdy
a w lipcu wypadek i nie żył
cieszył się chyba niecały miesiąc
ta gdyby czlowiek wiedzial ze upadnie to by usiadl dobranocka
Pije by paść,padam by wstać, wstaję by żyć, żyję by pić
Pije by paść,padam by wstać, wstaję by żyć, żyję by pić
qjaster: ja gdybałem, bo odniosłem to do przeszłości i faktycznie tak nie wolno. Ale gdy odniesiesz to do przyszłości, to już jest w 100% prawdziwe. To, że dzisiaj Ci się coś przydarzyło, czego jesteś pewny, że jest rzeczą pozytywną, tak naprawdę może być zupełnie odwrotnie .... i podobnie coś co dzisiaj przeklinasz, że Ci się przytrafiło, może tak naprawdę być czymś w pełni dobrym dla Ciebie ... tylko nigdy się tego nie dowiesz
Jak wygrasz "6" w Lotto i byłbyś takim mędrcem, to byś ani się nie cieszył, ani nie płakał. Po prostu byłbyś świadomy, że nie wiesz czy to dobrze się stało czy źle
Jak wygrasz "6" w Lotto i byłbyś takim mędrcem, to byś ani się nie cieszył, ani nie płakał. Po prostu byłbyś świadomy, że nie wiesz czy to dobrze się stało czy źle
Pupilek, to pupilek Nie marwisz się o tych, których poblokowałeś wcześniej Tyle blokad..
Dwie nigdy ( chyba ) nie zostały zablokowane- Nick - K.....- program W.wychwala - jak jest) i K_C
Dwie nigdy ( chyba ) nie zostały zablokowane- Nick - K.....- program W.wychwala - jak jest) i K_C
aaaaaaaaaaaa na 14 cos z tego
77,78,79,68,67,69,19,18,20,24,25,26,35,48,52,58
i
77,78,79,68,67,69,19,18,20,24,25,26,35,48,52,58
i
tj kwestia wiary
podobno dobroc wraca ,tylko narazie jestes jeszcze tu potrzebny
podobno dobroc wraca ,tylko narazie jestes jeszcze tu potrzebny
qjaster: masz rację. Wiara to kolejna kwestia. No tu już ocieramy się filozofią o religię, itp. Może nie filozofujmy za dużo faktycznie
jocia
Pasko
Pasko
torsan mature toz ja myslal zes ty emeryt - rencista
albinczygrałeśwlotto
torsan Super, Ty nie trujesz codziennieTrzymam kciuki
torsan Super, Ty nie trujesz codziennieTrzymam kciuki
torsan
jocia nie gralem a czemu pytasz ?
Pasko >>>> dalo by się zmienić na tak AlbinLotto ?
duże literki
Lili Pasko zmienił ..z małego l - na duże L
Ja jestem jocia z małej i tak lubię
Ja jestem jocia z małej i tak lubię
jocia a no tak ale powiem ci tak w keno zagralem dzisiaj
jocia na 10 skreslen 1 zaklaad i 3/10 ach moje 2 zl
Coś dla kochających koty :
http://filing.pl/wlasciciele-zamienili-lozka-dla-lalek-z-ikea-w-cudowne-lozka-dla-kotow/
http://filing.pl/wlasciciele-zamienili-lozka-dla-lalek-z-ikea-w-cudowne-lozka-dla-kotow/
jocia oddadza z nawiazka
jocia nie ma to jak MM
jocia ciężko
jocia jakim jeczmieniem
jocia 31,33,36
niedobra liczba ?