Wpisy 2 192 988 – 2 193 087
20 listopada 2014 21:24 → 20 listopada 2014 22:20, 100 wpisów
zdarza się więcej, dzisiaj bo wysłem bez + to 140 zł było by 380
dawać
Dopisano wyniki Multi Multi
15,21,27,28,29,37,39,40,42,43,55,61,62,63,64,65,71,74,75,80
Plusem jest liczba: 65
15,21,27,28,29,37,39,40,42,43,55,61,62,63,64,65,71,74,75,80
Plusem jest liczba: 65
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4790 zestawów od 614 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 616 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 10 850 zł
TOP 5 typujących:
- coma1970 - koszt gry: 75,00 zł, wygrana: 2 106 zł = 28,08 x koszt gry
- nunik - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 700 zł = 17,50 x koszt gry
- gustaffns - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 70 zł = 14,00 x koszt gry
- toto-loto - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- zkk21 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 322 zł = 6,44 x koszt gry
ale dupa
Dopisano wyniki Mini Lotto - 03,05,09,10,13
Dopisano wyniki Kaskady - 1,2,4,9,11,12,13,14,15,18,20,23
Dopisano Wyniki Lotto - 02,21,27,36,38,44
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto
tomaj35 4/6
Dopisano wyniki Lotto Plus - 08,13,17,19,27,44
Dobry Wieczór
Wszystkich razem i każdego z osobna
weszłam, zobaczyłam i kończę rwac kupon w strzepy
Wszystkich razem i każdego z osobna
weszłam, zobaczyłam i kończę rwac kupon w strzepy
Cześć ludziki Podsumowując losowanie MM powiem tylko tyle ,,Chuj dupa i kamieni kupa" życzę wysokich wygranych dobranoc.
Ten kto skreślił dzisiaj w Mini Lotto wczorajszą "piątkę" z wyników Ekstra Pensji ma powody do zadowolenia
No niestety ja nie skreśliłem
Warto też zobaczyć jakie trafienia dzisiaj miał coma1970 z zestawów liczbowych, które zapisał 2 dni temu:
http://www.multipasko.pl/typowania/multi-lotek/stale.htm?uid=22415
Klikamy na sprawdź zestawy i mamy
http://www.multipasko.pl/typowania/multi-lotek/stale.htm?uid=22415
Klikamy na sprawdź zestawy i mamy
Cześć Jocia
Widzieliście parę sekund przed uruchomieniem bębna multi tego drugiego gostka taki chudy ja go poznałem zwą go DYNAMO to on zwija 18-stkę z bębna.
A to chuligan jeden
Proszę nie regulować odbiorników. Zbieżność wyników Ekstra Pensji z Mini Lotto jest przypadkowa
To mało prawdopodobne że w dwóch grach padły takie same zestawy liczbowe. Jako zwolennik teori spiskowych twierdzę że TS maczał w tym palce.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
goldeverest to tak jak z liczeniem głosów w wyborach też ktoś macza palce
Hej
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
A kuku tu jestem hehe dobra śmiechy śmiechami a ja po nauce języka polskiego jestem a jutro do pani dyrektor ciekawe co powie na moje zadania które zrobiłem opisanie zdjęcia które kazał zrobić i dodatkowe nawet zrobiłem niech wie kobieta że mi zależy zdaniu w końcu tej matury z języka polskiego po raz4 żeby to nie było jak z tym gwiazdkowym Kevinem co rok to samo.
Jocia
Dusia
Dusia
Dzieki, ale słabonie było szóstek i 26 dobrej mojej, szkoda- 28 miałam dawa pewniaki 26-28
Pewnie będzie kumulacja !!!
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 6 x 35 897,50 zł
Ach nie zdążyłem z tą informacją ale ja tak przeważnie mam że liczę na kumulację w Lotto.
krzyszstof c: a Ty co myślisz o tym, że w Mini Lotto padły te same liczby co w Ekstra Pensji wczorajszej .... i to jeszcze 6 głównych wygranych
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 570 000 zł
Majpan
parę dni ze smocznkiem wytrzymasz
parę dni ze smocznkiem wytrzymasz
A na jutro zrobiłem zadanie które dała mi pani dyrektor do zrobienia przedszkola abym opisał zdjęcie z mojego repetytorium które zamówiłem z matematyki również z wydawnictwa WSIP. A dodatkowo powiedziała że czytanie ze zrozumieniem które zrobiłem ostatnio to dobrze mi poszło na 6 zadań 4 dobrze zrobiłem i pochwalił a mnie nawet a wujek zaraz ciekawy się dopytał jak poszło mi żebym tylko wstydu jemu nie przyniósł mądra taki mówię wam. Powiedziała że tak nie da się tego określić no ale jak tak to na czwórkę napisałem a on odparł że to słabo na szóstkę mam pisać jak chcę zdać egzamin. A mało tego sam dodatkowo w domu zrobiłem zadania i ćwiczenia które dam jutro do sprawdzenia pani. Tylko z tym płaceniem ciulowo wyszło myślałem że chociaż ze 100 zł na nią da wujek a na to wychodzi że nie. A za godzinę 25 zł sobie liczy czyli muszę jej dać za ostatnią i jutrzejszą 50 zł. Bo mi ten staż będzie się liczył potem do lat pracy i kuroniówki.
513 wygranych 4/5 w Mini Lotto .... dawno tyle nie było ... 168 zł za "czwórkę" Ludzie jednak zagrali wczorajszymi liczbami z Ekstra Pensji
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dusiaza mini
Ale masz szczęscie
Ale masz szczęscie
Powiem więcej: w Mini Lotto jeszcze nigdy nie było tak dużo wygranych 4/5 i nigdy nie płacono tak mało za 4/5, jest to nowy rekord w tej kwestii !!!
Dusia
to chyba kolejna już 3/5
to chyba kolejna już 3/5
Ale jaja kurde najlepsze by było jakby tak cała piątka wpadła ale bym sobie pluł w mordę że tak nie zagrałem że nie zrobiłem tak może i do dobry pomysł an kolejne losowania czyli podkradanie liczb z ekstra pensji to Mini Lotto ?
A panie Januszu dobry wieczór tak po za tym.
nie miałam już 4 ,a 3 było kilka ale nie tak mało płacili co teraz
Ale jak QweTT z Mini Lotto do ekstra pensji czy jak ?
A na jutro zrobiłem zadanie które dała mi pani dyrektor do zrobienia przedszkola abym opisał zdjęcie z mojego repetytorium które zamówiłem z matematyki również z wydawnictwa WSIP. A dodatkowo powiedziała że czytanie ze zrozumieniem które zrobiłem ostatnio to dobrze mi poszło na 6 zadań 4 dobrze zrobiłem i pochwalił a mnie nawet a wujek zaraz ciekawy się dopytał jak poszło mi żebym tylko wstydu jemu nie przyniósł mądra taki mówię wam. Powiedziała że tak nie da się tego określić no ale jak tak to na czwórkę napisałem a on odparł że to słabo na szóstkę mam pisać jak chcę zdać egzamin. A mało tego sam dodatkowo w domu zrobiłem zadania i ćwiczenia które dam jutro do sprawdzenia pani. Tylko z tym płaceniem ciulowo wyszło myślałem że chociaż ze 100 zł na nią da wujek a na to wychodzi że nie. A za godzinę 25 zł sobie liczy czyli muszę jej dać za ostatnią i jutrzejszą 50 zł. Bo mi ten staż będzie się liczył potem do lat pracy i kuroniówki.
Co o tym powiecie ?