Wpisy 2 192 379 – 2 192 478
20 listopada 2014 00:00 → 20 listopada 2014 04:46, 100 wpisów
Czyli według ciebie maiłem dać mu przeczytać jak on nigdy nie czytał był pogrzeb i ja tak po prostu odpuścić miałem ? A ja myślę że to była może jakaś zagrywka na skłócenie nas no nie wiem ? A potem ile razy jak siadałem to już przy końcówce ministrantury wie pan co robił a odwracał się w inną stronę i to na mszy bo śmierdzi mu. Ale on taki już jest on teraz np. plebanię ocieplają a w kościele mało się dzieje żeby coś przybywało o wyjechał gdzieś jak to ma w zwyczaju. A my jak te barany płacimy co miesiąc datek na nowy kościół chyba 10 lat ?
Co dobre było jego zachowanie panie Januszu jak by się pan czuł wtedy ?
Niewiem jak Wy,ale ja mam już dość tej"Krótkiej[???]rozmowy między wójtem i plebanem"
Mogę się pochwalić http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/153ab0f784ceb9f1.html 44,50 wpadło
@krzysztof c >>> zatrudnij się na takich warunkach:
http://www.matematyczny-swiat.pl/2012/11/sprytny-pracownik.html
http://www.matematyczny-swiat.pl/2012/11/sprytny-pracownik.html
edi8: wystarczyłoby 20 dni roboczych pracować w takim systemie i już jest ok
Czyli co wybory jeszcze powtórzą ? Ale jaja czyli II tura w innym terminie ?
Nawet upomnienia nie było , no cóż..
Idę w mapki..tam mi lepiej jednak
Idę w mapki..tam mi lepiej jednak
Czytałem kiedyś artykuł o lottomatach i pisali tam, że gdyby wybory odbywały się w kolekturach to wyniki byłyby znane zaraz po zakończeniu głosowania i zliczone co do jednego głosu... kolektur jest dużo, więc może to TS powienien stanąć w przetargu na zorganizowanie wyborów, trochę dorobi do sprzedaży gier
multilotek
Dobrze mówi chłop polać mu.
Czyli jak powtórzą wybory wujek by miał ślepym trafem drugą szansę trafienia na Radnego Gminy. Tylko ciekawe na ile % powtórzą wybory a w ogóle mają jakiś czas na ustalenie wyników ?
W Polsce jest tak, że jak system jest dobry to nie można go używać.
W końcu coś trzeba zrobić by ktoś się mógł dorobić
W końcu coś trzeba zrobić by ktoś się mógł dorobić
macio2521 dodatkowe głosowanie = +300 zł dla każdego z komisji co siedzą w lokalach wyborczych. A zresztą sam nawet chciałem już być tam a mój znajomy gospodarz który też kandydował powiedział że mógł dwóch wyznaczyć do tego celu w komisji kurde tyle że powiedział mi o tym wczoraj co za tym a baner jego wysiał na naszym płocie jak innych pozostałych 5 kandydatów na wójtów i jedna kobieta do sejmiku województwa.
Dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach TS !!!
A i jeszcze na odchodnego wypijacie sobie na zdrowie.
Ja raz byłem w komisji na Parlamentarnych to dostałem chyba 160zł
macio2521 Ale to gdzie trzeba się zgłosić aby być w komisji takiej ?
Bo słyszałem że przeważnie starzy wyżeracze tzw się dostają tam i mąż zaufania był kobieta ? A mam ochotę na prezydencki i parlamentarne się postarać no przynajmniej na jedne.
W danej gminie. Tylko wszystko zależy czy tam kogoś masz
W tym roku dostała się tylko Moja dziewczyna.
W tym roku dostała się tylko Moja dziewczyna.
Bo to jest tak jak mówisz: starzy wyjadacze . Ogólnie to podawany jest termin na zbieranie zgłoszeń na komisje. Większość ludzi w ogóle o tym nie wie i jest tak jak jest, że każdy z gmin pcha swoich bo 300zł czy nawet 160zł za jeden dzień to niezła dniówka
Pozostaję do nadal w szoku
Piaskownica, czy pastwisko.
Sentyment - jestem w stanie zrozumieć i dziwne to nie jest ale usprawiedliwienie ?może to na wzór i podobieństwo ..hmmm zaiste , chyba tak to własnie jest Może trzeba wziąc urlop
Piaskownica, czy pastwisko.
Sentyment - jestem w stanie zrozumieć i dziwne to nie jest ale usprawiedliwienie ?może to na wzór i podobieństwo ..hmmm zaiste , chyba tak to własnie jest Może trzeba wziąc urlop
piratko chyba popłyne na inną wyspę ...może przylądek Dobrej Nadziei byłby wlaściwym miejscem
Jociu ,oj dobrze by taki wypad zrobil,czasami koniecznoscia jest oderwanie sie choc na chwile od tego
piratko, wszystko rozumiem, tylko dlaczego jeden może, drugi nie ? Tego nie znoszę. to nie tylko ten przypadek, były inne
na kazdym kroku sa takie przypadki
,tez nie moge sie z tym pogodzic
,tez nie moge sie z tym pogodzic
no coz ,uwazam ze najlepiej maja ludzie nie rozumiejacy sytuacji
Może trzeba wziąc urlop
Pierwsze co to nie wziąc tylko wziąć
Po drugie to pomysł przedni tylko jak dla Ciebie to w 100% procentach jest już nie wykonalny
Dobranoc
Pierwsze co to nie wziąc tylko wziąć
Po drugie to pomysł przedni tylko jak dla Ciebie to w 100% procentach jest już nie wykonalny
Dobranoc
jeszcze z 5 lat Jociu i dojde do perfekcji w typowaniu ,wtedy podrzuce 10 -teczke w
Zbieram sie ,bo rano trzeba wstac ,spokojnej nocy Jociu i konkretnej wygranej na wycieczke
Powtórzyłam wczorajsze.W końcu wejdą....-Anastacia-,,Stupid Little Things,,I dobranoc.