Wpisy 2 192 279 – 2 192 378
19 listopada 2014 22:29 → 19 listopada 2014 23:55, 100 wpisów
Ponownie...
...i po hebatce-została łyżeczka do oblizania>4[10]
...i po hebatce-została łyżeczka do oblizania>4[10]
cześć gonzaga
a no tyle sie ostało
a no tyle sie ostało
trzeba poczekać aż ts zamiast długopisów,notesów itp zacznie lizaki rozdawać
Przyjemności nie ma- trzeba głowę posypywac popiołem i codziennie się biczować
jocia
U mnie dzis 3/5
Dobry wieczór wszystkim. Jest może Krasnalek na czacie ?
Aha chcę powiedzieć że gry działają z powrotem i moja F1 2013 też tylko że teraz jeżdżę nie w Ferrari tylko Saubeze ponieważ miałem dalej już w Ferrari wyścigi ale nie zapisało chyba więc od początku Sauberem rozpocząłem pełny 4 sezon kariery.
W pierwszym wyścigu rewelacyjny wynik jak na średniaka w stawce 3 miejsce !!!
goldKasprowy albo goldRysy tez fajnie brzmi
krzysztof c w Ferrari i na sołtysa... startuj , i sam licz głosy, bo na leśnych dziatków niemaco liczyc
Czesc pasko
Niestety nie przeszedł a my nasz rejon nie mógł głosować na niego gdzie był tylko ludzi z obok wioski z mojej i jego wioski 35 głosów chyba zdobył ?
Pewnie zacznie grac za pieniądze należne Krzysztofowi w EP... to bedzie Jego posadka ..jak trafi oczywiśćie
z kart historii: 2 lata temu w listopadzie 2012 mieliśmy kumulację 50 000 000 zł
A o wójta jeden kandydat to leśny znajomy wujka od któregoś startował z ramienia człowiek bezpartyjny 38 lat którego nie znam a i drugi z PSL również 38 lat zamieszkuje moją miejscowość a to właśnie on pracuje już około 12 lat w urzędzie gminy i z poprzednim wójtem dużo jemu prac zlecał i dawał co ważne radę sobie. On załatwił mi staż w gimnazjum jak miałem z funduszu Unii Europejskiej na te 6 miesięcy z panią dyrektor gimnazjum gdzie pani dyrektor i wicedyrektor były zadowolone ze mnie i dostałem bardzo dobrą opinię. I za to na niego oddam głos choć w pierwszej turze na innego kandydata oddałem który twierdził że jak zostanie wójtem pracę mi da w urzędzie nawet. I tak się zastanawiam że czy jak zostanie ten z PSL załatwi mi pracę jakoś może właśnie jakiś staż w urzędzie w końcu po Administracji jestem i Technikiem Agrobiznesu tylko jak mam się o to go spytać ? Bo poprzedni wójt o którym wcześnie wspomnieniem był 23 lata na stanowisku i umarł.
[*] Bardzo dużo zrobił dla gminy wiele wiele inwestycji itp.
krzysztof_c: a tak szczerze, to masz jakąś wiedzę po tym technikum agrobiznesu w porównaniu do tego jakbyś nie poszedł do tego technikum?
ale dali ciała z tym systemem.... za pół miliona złotych to bym im w 3 miesiące wyczesał system do liczenia głosów że hoho
Wiedza na sołtysa jeszcze do opanowania, a jak nie to w trakcie....;
)
)
Panie Januszu jak zrobił pan taką dobrą stronę to i jestem przekonany że z systemem liczenia głosów i przekazywania by poradził sobie.
RYCHFER a co na sołtysa trzeba znać u ns sołtyska prawie no można powiedzieć nie angażuje się a jest od kilku kadencji sołtysowania tylko co ogranicza się do tego co trzeba a ja na pewno bym maił jakieś pomysły na rozwój jeszcze bardziej wsi jakiś może imprez na świetlicy no nie wiem słuchał bym czego potrzebują mieszkańcy miejscowości no ja tak to widzę.
bry
RYCHFER a co na sołtysa trzeba znać się u nas sołtyska prawie no można powiedzieć nie angażuje się a jest od kilku kadencji sołtysowania tylko co ogranicza się do tego co trzeba a ja na pewno bym maił jakieś pomysły na rozwój jeszcze bardziej wsi jakiś może imprez na świetlicy no nie wiem słuchał bym czego potrzebują mieszkańcy miejscowości no ja tak to widzę.
A ja taki bym nie był starał bym się działać a nie papalać głupoty.
( cisza), dajmy możliwość przebicia np.krzysztof c będzie naszym Naj
Panie Januszu a tam praktycznie nic się nie dzieje a świetlica jakieś kilkanaście miesięcy odpicowana została i po co no jak wesela to jeszcze ale pamiętacie bo ja za waszych czasów było zawsze coś o np. te potańcówki dobrze mówią co ?
Tak mi też tylko że zaraz pewnie co niektórzy śmiechem parskną ja tylko na dyskoteki czy w podstawówce czy gimnazjum uczęszczałem a takie dla dorosłych już nie na żadnej nie byłem bo jakoś nie wiem nawet sam dlaczego ?
Ciężko choć dosyć znamy i lubiany jestem wśród mieszkańców młodych a mocno starszych choć dużo mnie pamiętają jak ministrantem byłem ponad 9 lat i lektorem a ile pogrzebów, wesel, chrztów o ludzie głowa mała za poprzedniego księdza i organisty to nawet organista i ksiądz do mnie dzwonił do tego doszło abym na mszę przyszedł bo ministranta żadnego by nie było. A jak kolędy to zarz wszystkie wszarze byli.
Pewnie stare kokoszki znowu na tą starą za przeroszeniem ujmę pizdę zagłosują i jak tu niby wygrać ?
Tylko maiłem nawet dobre relacje z tym księdzem co jest piąty rok jest i kiata dałem jemu czy jego Śp mamie ale potem jakoś się popsuły relacje i do teraz są do bani jednak.
Przepraszam bo nie mam słów już.
jocia bo ona tylko dla kasy jest zrozum to kobieto.
jocia: krzysztof c jest usprawiedliwiony... o niego jestem spokojny jeśli chodzi o wprowadzanie chamstwa na stronę
http://www.matematyczny-swiat.pl/2013/08/nieskonczona-tabliczka-czekolady.html
Smacznego!
Smacznego!
Wszystko się popsuło jak był pogrzeb ja już przygotowywałem ładnie czytanie a ministrant młody wtedy do podstawówki chodził teraz do gimnazjum wziął ode mnie lekcjonarz i zaczął że on przeczyta czytanie na mszy. I weszła pani organistka i Szymonek będziesz czytał i takie tam zaznaczam ja byłem lektorem o nie. Dochodzi do mszy on oczywiście z księgą w rękach a ja do niego żeby dał mi na chwilę wziąłem i ciach na ambonę po przeczytaniu ksiądz do mnie wiecie co odparł czy to było coś chamskie z mojej strony no niby dlaczego ? a zaznaczę że to mój była wychowawca [*]. Dlaczego taka była reakcja księdza tego nowego ?
wyluzuj jocia. chamstwa jes wiecej w życiu ,więc nie bądz tak wrażliwa...i szacunek jest
krzysztof: ja też byłem długo lektorem w kościele ... no powiem Ci że takich zagrywek w mojej kadencji nie pamiętam żeby ktoś odstawiał jak Ty
Panie Janoszu bo według mnie człowiek nie powinien bluzgać ale nie raz nie potrafi i no może się opanować od swojej reakcji. Choć przyzna pan że jakoś od założenia konta do teraz moje zachowanie było w miarę poprawne prawda ?
Zagrywek to ja miałem odpuścić szczunowi i dać mu czytać jak to ja byłem lektorem a on jakimś pionkiem ministranckim ?
krzysztof c: no ja nie mam zastrzeżeń. Jesteś specyficzny, przede wszystkim autentyczny i szczery
Pasko ja lektorem 6 lat byłem.
Adminie, cały ten blog jest świetny np.
http://www.matematyczny-swiat.pl/2014/06/ciekawa-wasnosc-liczb-zawierajaca-rok.html
Pozdrawiam
http://www.matematyczny-swiat.pl/2014/06/ciekawa-wasnosc-liczb-zawierajaca-rok.html
Pozdrawiam
Panie Januszu ale dlaczego była taka reakcja księdza ?
no i dlatego właśnie powinieneś mu dać czytać i powinieneś się cieszyć jeśli by mu świetnie wyszedł debiut
krzysztof c: a potem się dziwisz, że Cię nie chcą do pracy w administracji... te stare, doświadczone babki miałyby przekazać zadanie jakiemuś szczunowi jak Ty?
A po tym razie ile razy co bym się starał zrobić to prawie wieczne pretensje do chłopa 18+ a to źle tamto źle aż powiedziałem w tamtym roku basta i zakończyłem ministranturę 30.08.2013 choć chodzę na mszę niedzielną i inne święta.